View Full Version : Има ли опасност от забременяване?
Здравейте, случи се нещо ужастно - докато с приятелката ми правихме секс, сичко си вървеше нормално, вече нали си изкарвам пениса, и забелязвам че в средната част на презерватива има дупчица от която изтича капчица семенна течност. капчицата беше миниатърна, но въпреки всичко мисля че има някакъв шанс да е попаднало сперма и да е оплодила приятелката ми. какво да правим? четох че тестовете за бременност показват резултат едва 4 дни след акта, а тогава вече е късно, така ли е? трябва ли да се вземат някакви хапченца и на каква цена са те?
ima6 seriozen problem 6tom e poteklo v neq,ima edni hap4eta eskapel ama ne sa mnogo preporu4itelni.zemete test za bremenost ili idete na lekar(kazvam vie 6ot se pak ste dvoika) i re6ete kvo 6e praite sled kato razberete kvo to4no ima,mejdodrugoto dano nqma problemi :)
mir4ovski
05-29-2008, 17:38
ami na4i ima ne malka a golqma veroqtnost da zabremenee spored men.hap4eto se kazva eskapell i struva oklo 30 lv.da sled 4 dena sha e kasno ve4e kolkoto po-rano tolkova po-dobre e da se izpie.
p.s kak taka samo po sredata be?????? :?
onlylovenosex
05-29-2008, 17:44
eeee 6to ne vnimaa6 sq ve4e bez da iska6 moje6 da stane6 TaTe no pri nai lo6iq slu4ai dano da ne e tiy da ne e bremenna K1SmEt
Пич,бягай до аптеката да взимаш ескапел и приятелката ти да пие,щот работата е мн ташак,после пак си направете тест и ако се наложи,на лекар отидете ! Бързо ескапела се пие до 2-3 дни ! Късмет ти пожелавам :) !
kalokairi
05-29-2008, 18:12
както ти казаха нека пие ескапел ако не са минали повече от 3 дена и като минат няколко дена няма смисал да прави тест в кащи те понякога не показват точно направо отидете на гинеколог
както ти казаха нека пие ескапел ако не са минали повече от 3 дена и като минат няколко дена няма смисал да прави тест в кащи те понякога не показват точно направо отидете на гинеколог
+1 друг вариант няма!Ако нямате 30 лева - на заем или на родителите се прежалвате и казвате
tova hap4e eskapel ne mi e po joba. 4uh 4e imalo nqkvi deto deistvali ako se zemat do 24 4asa sled seks i bili po evtini. nqkvi idei?
kalokairi
05-29-2008, 19:31
аз само ескапел знам другите не им знам имената абе отиваш във аптеката и там ше попиташ
pinkdiamonds
05-29-2008, 20:07
Ами аборта или пък отглеждането на дете по джоба ли са ти???
Щом се е спукал презерватива вариантите не са много-или хапче или се молиш на Господ и така....