PDA

View Full Version : Проблем с момичетата...

zelkata
05-29-2008, 17:44
re6ix da se posavetvam s vas da vidim kvo 6a kajete.na 16 sam i imam problem s momi4etata.prosto ne moga i ne moga da si namerq podxodq6ta.momi4etata na moita vazrast,koito mi haresvat si tarsqt se nqkvi "batkovci" i az ostavam na suho.ina4e ima i po malki xubavi momi4eta,no prosto ne moga da im tarpq ligotiite.v glavata im e samo impuls,flirt4e i tn.mislq 4e problema e 4e izglejdam po malak,za6toto kato priqtel se razbiram s mn krasivi i to4ni momi4eta,no...iskam ne6to pove4e mamka mu!!!ako izglejdax malko po golqm 6tqxa da me gledat i po na4ina,po koito az gi gledam.e qsno,4e rano ili kasno i tova 6te stane,no kakvo da pravq prez tova vreme.em ne mi se sedi sam,no razberete ne izdarjam malkite ligli,prosto poludqvam ot fakta 4e ne im puka kakvo stava v BG i izob6to po-serioznite temi.ne moga 1 seriozna prikazka da si kaja s tqx,a tova e edno ot ne6tata,koito tarsq v edno momi4e.pomagaite,6toto po4vam da sa ot4aivam...

x3eme
05-29-2008, 17:45
re6ix da se posavetvam s vas da vidim kvo 6a kajete.na 16 sam i imam problem s momi4etata.prosto ne moga i ne moga da si namerq podxodq6ta.momi4etata na moita vazrast,koito mi haresvat si tarsqt se nqkvi "batkovci" i az ostavam na suho.ina4e ima i po malki xubavi momi4eta,no prosto ne moga da im tarpq ligotiite.v glavata im e samo impuls,flirt4e i tn.mislq 4e problema e 4e izglejdam po malak,za6toto kato priqtel se razbiram s mn krasivi i to4ni momi4eta,no...iskam ne6to pove4e mamka mu!!!ako izglejdax malko po golqm 6tqxa da me gledat i po na4ina,po koito az gi gledam.e qsno,4e rano ili kasno i tova 6te stane,no kakvo da pravq prez tova vreme.em ne mi se sedi sam,no razberete ne izdarjam malkite ligli,prosto poludqvam ot fakta 4e ne im puka kakvo stava v BG i izob6to po-serioznite temi.ne moga 1 seriozna prikazka da si kaja s tqx,a tova e edno ot ne6tata,koito tarsq v edno momi4e.pomagaite,6toto po4vam da sa ot4aivam...

interesno :-o

bebok
05-29-2008, 17:51
mi da sum 4estna nezn kakvo da napravi6 prosto budi turpeliv :)

stefity
05-29-2008, 17:59
Ееее недей така бе човек :) ти изкара всички момичета до 16 годишна възраст пълни лигли и патки дето си нямат хал хабер от нищо и мислят само за простотии 8-) не е така, повярвай :wink: Просто не си намерил точното момиче, всичко става с времето. Вярно е че повечето са лигли ама.... намират се все още момичета с които можеш да проведеш сериозен разговор без да ти набиват в главата простотии за импулс или флиртче :) така че ще ти кажа само едно - не се отчайвай още защото тепърва ти предстоят хубавите годинки :-P :wink:

kalokairi
05-29-2008, 18:07
ами пич ако искаш готино момиче на твоята вазраст ше има да почакаш защото както сам каза те си падат по по големи, е има и някои които са навити и на връстниците си но те са малко затова или си вземи по малка или нищо тва е положението преебани сме :D

Giva
05-29-2008, 18:11
Za vseki vlak si ima putnici!!!A dotogava produljavai da ob6tuva6 i da namira6 novi priqteli :)

Exsanguination
05-29-2008, 18:13
че на кого му пука за българия ве,всички се махат след време :lol:
П.П.това какво общо има с TeenProblem.net Форуми -> Секс

xXxScreamxXx
05-29-2008, 18:51
Оффф ллееее на 16 и ве4е кфо .. да не дойде края на света ... ако всеки без гадже пусне такава тема до къде ще стигне форума ...
на тфое място бих се стегнала ... на 16 си има време за си4ко ....

justmeandmyself
05-29-2008, 18:52
че на кого му пука за българия ве,всички се махат след време :lol:
П.П.това какво общо има с TeenProblem.net Форуми -> Секс
Ми той е момче и не може си намери момиче,от което следва,че и секс не може да прави(аз така си го обеснявам де :-D )

sentient_
05-29-2008, 18:53
narisuvai si brada i mustaci 4e da mqza6 na po golqm :-o

haterkata
05-29-2008, 18:57
мии човек кво да ти кажа.малките момичета са така,лигавят се ама все пак сега им е времето,няма се лигавят като станат на 30 години я.земи малко се осъзнай и щом явно нямаш гадже начи не ти е дошло времето.само за нищо на света не тръгвай с някоя само за да не си на сухо.по добре сам от колкото преебан нали знаеш ;) пък и има момичета които ходят с момчета на тяхната възраст като мен например...тва е пример че всякакви ги има.Ае успех!

SMoKe_BoY
05-29-2008, 23:28
awe kak she chaka e.. :) kat stane 18+ se pochva golqmoto hoikane ... da kandidatstva da uchi li da raboti li v chujbina li da idi nz si ko hich nqq ti e do seriozna vruzka :S .. deistvai gi ot sq ama nedei se muchi da si po golqm ..
edno vreme se draznih na batkovcite deto se brusnat shtot mqsat na golemi sq v glavata mi e samo ( off sq trqq se brusna che posle rabota che nz si ko) ostai .. ebi koto moje .. koto ne moje mu ebi maikata pa ako nemoeesh i maikata .. levislava i desislava i si jivei jivota ..

squid
05-30-2008, 02:42
търпение пич ще дойде и това време

Slawi92
05-30-2008, 07:24
търпение пич ще дойде и това време+1 pff bate kat vijda6 4e teq na tvoita vazrast hodat po po-golqmi na4i teq po malkite 6e si te har tebe :-o :-o i 6e trea da gi pretarpi6 ligav6tinite i moita priqtelka e po malka ot mene i mi dranka nekvi tapotii ama q tarpa bate si4ko e tarpenie i stiga tarsi rano ili kasno samo 6te se poqvi nqkoi momi4e koeto 6te si dopadnete bate na 16 si stegni se be nemoje6 li da misli6 ve4e trezvo pone malko 8)

Number32
05-30-2008, 07:32
Pi4 i az ne znam kakvo da te posyvetvam, ne tyrsi zadyljitelno momi4e na tvoqta vyzrast, vse nqkoi 6te te haresa. Ima naistina po-malki momi4enca, koito sa super golemi ligli, no ne vsi4ki sa takiva. Az sym po4ti na 19, a priqtelkata mi e na 14, golqma ni e razlikata naistina, no tq ne e ligava. Smeq da tvyrdq, 4e razsyjdava kato golqm i zrql 4ovek. Taka 4e ne vsi4ki sa ligavi, prosto 6te nameri6 podhodq6tata nqkoi den.

bazzil
05-30-2008, 10:41
мии човек кво да ти кажа.малките момичета са така,лигавят се ама все пак сега им е времето,няма се лигавят като станат на 30 години я.земи малко се осъзнай и щом явно нямаш гадже начи не ти е дошло времето.само за нищо на света не тръгвай с някоя само за да не си на сухо.по добре сам от колкото преебан нали знаеш ;) пък и има момичета които ходят с момчета на тяхната възраст като мен например...тва е пример че всякакви ги има.Ае успех!
+1

don_cha_
05-30-2008, 13:53
dai si tel :P :-)

CoOLBebZz
05-30-2008, 14:00
мисля, че не всички по-малки момичета са лигли

CoOLBebZz
05-30-2008, 14:02
съдя по себе си,защото аз не обичам да се лигавя и да се правя на такава каквато не съм

gazar
05-30-2008, 15:18
Оффф ллееее на 16 и ве4е кфо .. да не дойде края на света ... ако всеки без гадже пусне такава тема до къде ще стигне форума ...
на тфое място бих се стегнала ... на 16 си има време за си4ко ....
+1

blackfate
05-30-2008, 15:49
оууу, виж сега, вярно е, че по малките са супер лигави, и мен ме дразнят,нищо че съм момиче... а големите си търсят батковци, но виж сега, не всички на по 14 са толкова лигави, познавам доста момичета, дето са доста зрели за възрастта си(умствено) ... а и не всички на твоята възраст си падат по по-големи...мисля си, че все ще намериш някоя наборка която да не си пада по батковци или някоя 14 годишна дето да не мисли само за флиртче...
дотогава се задоволявай с каквото имаш. + това каза, че изглеждаш леко не на16, смисъл по дечко... след макс. година ще изглеждаш определено много различно, така че споко, всичко ще се нареди :)

NeLLy_BaBy
05-30-2008, 19:59
търпение и само търпение.Аз да не се е свършил света като си без гадже. Аз например първото ми гадже , скоето тръгнах и с което все още сме заедно вече доста времебях тогава на почти 18. И това не е защото не исках да имам дотогава гадже ,а просто търсих по-различно момче от тезо които срещах . И сега съм щастлива. Така че не бързай и ти ще срещнеш някое момиче като за теб. :)

midle
05-31-2008, 11:58
Не е важно на колко си а на колко се чувстваш :) Дръж се по мъжествен , но не като отекчен чичко бизнесмен а като мъж на място , бъди забавен , прави приятни шеги , не взимай всичко толкова навътре :)