View Full Version : Срамно?!
malka_zapushalka
05-29-2008, 18:41
Значи от няколко месеца насам по интимните ми части излизат странни неща, явно космите не могат да излязат добре и образуват несхто като пъпки, но проблема е че искам да правя секс с гаджето ми но ме е срам от тези неща, моля дайте някакви съвети и без ебавки моля всичко е абсолютно сериозно :-o
емиии ти бръснеш ли се по принцип :-o
parkourgirlss
05-29-2008, 18:42
IZPOLZVAITE PREZERVATIVI !!! :grin:
_princess_
05-29-2008, 18:43
кола маска...
и `странните неща` се наричат подкожни косъмчета, които се получават най-често при бръсненето
worldclass
05-29-2008, 18:44
Така е .Обръщат ти се косъмчетата,кофти е ама се получава от бръсненето.Не си бръсни интимните части а ги епилирай или кола маска :?
malka_zapushalka
05-29-2008, 18:45
по принцип се бръсна но днеска се обезкосмих с кола маска, но не е тва проблема а кво ще стане като види тея неща (казвам неща защото не знам как иначе да ги нарека) :-o
emiii ni6ty nqma da stane hah :D ne vqrvam da my naprai 4ak tolkova golqmo vpe4etlenie :-o
malka_zapushalka
05-29-2008, 18:47
е да ама те си ли4ат, щото има нещо като подута 4ервениена и така е на няколко места
ohhh emi nz :-o 6tom tolkova te pritesnqva otloji sexa dokato ne se mahnat tiq raboti ili nz... :(
parkourgirlss
05-29-2008, 18:49
mi ako e kato p1pka mahai vr1h4eto :D:D:D:D:D:D bzk se ...
sentient_
05-29-2008, 18:50
pff na kolko si godini ma ? :?
abe spokoino be toi nqma mnogo mnogo da te oglejda tam naprao 6e vleze 8-)
abe spokoino be toi nqma mnogo mnogo da te oglejda tam naprao 6e vleze 8-)
hahaha 8-) i az taka i vikam ama...pritesnqq se momi4eto :D
malka_zapushalka
05-29-2008, 18:54
е дано не оглежда много и без тва там имам един гаден такъв рожденен белег та и ако тва са види ...
e hybo de, toi ne te li e vijdal do sega gola :-o
е дано не оглежда много и без тва там имам един гаден такъв рожденен белег та и ако тва са види ...
spokoino otpusni se i vsi4ko 6si doide na mqstoto
parkourgirlss
05-29-2008, 18:56
abe spoko to za tva e nare4eno sex - ne da te gleda a da deistva :D
malka_zapushalka
05-29-2008, 18:58
e hybo de, toi ne te li e vijdal do sega gola :-o
не нацяло но белега го е виждал и само пита от кво е и друго не каза ...
emi obqsni mu bez da se pritesnqva6 i gotovo :P nqma na4in da ne te razbere i spox si4ko 6te e na 6 samo ne se pritesnqvai :-P
malka_zapushalka
05-29-2008, 19:00
мерси много :-) :-)
blufer_1
05-29-2008, 20:15
Изроде споко :) шибай мацката и не се притесснявай
amatorium
05-30-2008, 10:29
Ako gi brusnesh na kontra se poluchava taka. Az lichno otdelqm malko povechko vreme i dolu q karam s pinseta. Nqkoi den shte mi pisne i shte si oformq bikini liniqta s kola maska.
:razz: :razz: :razz: Brei che geiski se izkazah 8-)
SMoKe_BoY
05-30-2008, 10:33
С пинсета ли е .. стига е
Мене ме марзи да се избръсна ти с пинсета ... паднах напрао и ко стойш и махаш косам по косам ?
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-30-2008, 10:42
Не е вярно, че подкожни косъмчета има само про бръсненето - аз лично се виждам в чудо от тях, а се епилирам винаги. И то стават на пъпчици само на нежни места, около бикини-линията, иначе си израстват подкожно и си прозират - не е приятно. :? Просто ако човек има нежна и чувствителна кожа, няма спасение... :-s
Миличка, това се получава от самобръсначката попринцип. Ползвай кола-маска или епилатор, но с него може да те боли... Аз лично не издържам с него. А относно приятеля ти.... защо ще се притесняваш? Той да няма да те гледа с лупичка и да разглежда всеки един зетайл по теб! :)
Anna5339
05-30-2008, 11:22
Еми направете го на интимна светлина и няма да се вижда. Свещи,червени лампи туй-онуй. . . . И нищо няма да види ;)
А и щом ти е гадже трябва да те разбере. Щом те обича и т.н. . . .
кола маска,зарежи я тая самообрасначка..
ами ако подкожните косъмчета са 2-3 може много внимателно с една игличка да ги изкараш и после с пинсетка да го отстраниш. на следващия ден няма да има спомен от тях. но го прави само ако не са близо до срамните устни. ако е на пубиса , няма да има проблем. ако ти е по-ок да се бръснеш, винаги след това използвай бебешка пудра :)
Runnaway
05-30-2008, 12:16
Значи от няколко месеца насам по интимните ми части излизат странни неща, явно космите не могат да излязат добре и образуват несхто като пъпки, но проблема е че искам да правя секс с гаджето ми но ме е срам от тези неща, моля дайте някакви съвети и без ебавки моля всичко е абсолютно сериозно :-o
Не говори за подкожните косъмчета, а за масните образувания, които излизат .. това е напълно нормално .. изглеждат като малки бели пъпчици без връх .. все едно ти е набутан силикон в онази работа .. нали ??
Споко бе мила той няма да те гледа толкова както ти казаха преди мен ...др е целта на секса.
А иначе не само от самобръсначка се получава, понякога и от кола маска... :)
i az sam imala podobed problem ne se brasni a moje da hodi6 na kozmertik i nqma da ima6 toq problem
malka_zapushalka
05-30-2008, 18:42
Не говори за подкожните косъмчета, а за масните образувания, които излизат .. това е напълно нормално .. изглеждат като малки бели пъпчици без връх .. все едно ти е набутан силикон в онази работа .. нали ??
да точно за това говоря :-o
VerryBerry
05-30-2008, 18:58
можеш да ги разчистваш с пинсетка..аз така правя,когато имам такива и ми излизат по-малко..а и се бръсна..нормално е :)
човече като гледам си ми близнак по .... :D И аз бях така но се оправих , не се плаши :)
Значи като се обръснеш и като останат само тея подкожните взимаш една игла или нещо друго остро и вадиш тея косъмчета да излезнат на яве :-D
Като излезат ги оставяш така и не бараш нищо там докато не зарастнат тея неща там и след като всичко е ок си правиш кола маска :)