View Full Version : Объркана съм ... защо все на мен!
FiRe_LaDy
05-29-2008, 19:42
Здравейте ... искам да споделя с вас нещо,което ме тормози от скоро.С приятеля ми сме щастливи и се разбираме добре.Но проблема е там,че с родителите ми не се разбира .... а и като видя братовчедка ми и винаги ме пита "Още ли си с него?" Бил нам си какъв и т.н. ... и направо не издържам.Писна ми да се карам с тях заради него.И постоянно да ми се натяква,че нямам работа с него ... незнам какво да правя ... объркана съм!Просто исках да съм щастлива и аз най - сетне,но уви не става ... :smt086 :smt087 8-[ :-k :cry:
Може би го правят, защото ти мислят доброто. Замисли се над думите им и не приемай приятеля си като света вода ненапита.
sh3_1s_7h3_0n3
05-29-2008, 20:03
w0w, w0sh-ия вкара сериозен коментар. http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif
Какви са причините, които ти изтъкват вашите и братовчедка ти? Може би мислят, че си малка, за да имаш гадже или че той не е за теб поради други причини... ?
jjjjjj6363
05-29-2008, 20:06
Може би го правят, защото ти мислят доброто. Замисли се над думите им и не приемай приятеля си като света вода ненапита.
mislq 4e debeloto emo e pravo +1
mislq 4e debeloto emo e pravo +1 :razz: :razz: дебелото емо вика :lol: :lol:
a razgyrni temata malko za6to ne go odobrqvat za6to se karat a u
angelcheeee_93
05-30-2008, 11:10
am i az imam poddoben problem,moite roditeli pak ne udobrqvat vrazkata mi s priqtelq mi za6toto imame po-golqma razllika.no s vremeto mislq 4e vsi4ko 6te otihne i 6te go priemat.spoko ! :)
Wrathchild
05-30-2008, 12:04
От особено значение е защо роднините ти не го харесват.
FiRe_LaDy
05-30-2008, 12:06
Ами защото той е малко по - притеснителен и някой път дори и Здр. не им казва,ако ги види .... иначе нищо против него нямат,ама се държи малко сковано пред тях.А братовчедка ми постоянно ми казва,че е грозен и смотан :o а дори не мога да я разбера защо го прави ... нито го познава нито знае нещо за него ... пък попринцип сега се запозна с един мой бивш ( малко боклук си пада ... или не малко ами доста ) .... и сега с този,който съм е доста по свестен от бившия ... :smt120