Влез

View Full Version : харесвам две момчета едновременно?

Traqna
05-29-2008, 21:43
Molq vi za pomosh chustvam se ujasno haresvam dve momcheta ednovremenno i dvamata se darjat mnogo dobre kam men mili sa i te me haresvat ediniq zaplashi che she se samoubie ako skasame i samo tova mi e v glavata neznam az moje bi tragnah s nego za da ne sam sama pak i predi tova hodih s nai-dobriq my priqtel obache toi se darjeshe kato sedem godishen imahme mnogo razlichiq i reshihme vseki da poeme po svoq pat ;( i togava kato spasitelen poqs pri men doide Yocata i veche ot dve sedmici sam s nego no nishto ne izpitvam samo nqkakvi priqtelski chustva obache obeshtah da sam seriozna no ne moga kolkoto i da s opitvam da se vlubvam v nego vse ne moga ;( dnes cql den bqh s Tishko mnogo e dobar i s nego moga da si govorq za vsicho ot nachalo bqhme samo priqteli no posle pochnahme da si spodelqme i prosto imame mnogo temi za razgovor dokato s Yocata vseki se iztakva po nqkakav nachin i nishto ne postigame ;( pak prosto ne znam kak da my kaja che ne iskam da sam s nego pak i she si kaje che sam lesno momiche makar che ne sam ;( prosto dnes beshe edin ot nai-hubavite dni v jivota mi nikoga ne sam se chustvala taka pak i se celunah s Tishko edin vid izneverih na Yocata ne che sam go iskala prosto se sluchi nali razbirate ;( no ne znam i az kakvo izpitvam tochno kam Tishko prosto ako stane neshto mejdy nas i ako skasame nqma da si ostanem priqteli a az prosto mnogo darja na nego ama adski mnogo toi i moqta priqtelka Ioana sa nai-vajnite zvezdi v moq jivot i ako go zagubq she mi e gadno ;( pak i Yoacata mnogo me obicha i prosto glavata mi she se prasne pomognete mi molq vi utre imam sre6ta s Tishko v 11 posle az poneje sam vtora smqna Yocata she me chaka sled uchilishte kakvo da napravq kajete mi molq vi ne moga da prodaljavam taka tapo makar che Tisko znae za Yocata i mi kaza do dva dena da izqsnq chustvata si i kaza che samo za men jivee a pak Yocata kaza che she se samoubie ohh zashto stana taka pomognete mi molq vi sarceto mi se kasa chakam otgovor pobarzaite molq vi ;( ;( ;( v momenta samo na vas razchitam ne moga da kaja na drug ;(

7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

Traqna
05-29-2008, 21:50
ne sam takava ;( prosto sam mnogo obarkana i neznam kakvo da pravq ;( nikoga ne sam se chustvala taka ;( prosto iskam da mi pomognete da izqsnq chustvata si ;( zashtoto sama ne moga ;(

Traqna
05-29-2008, 22:02
:) ama oshe po - tapoto e che edna ot nai-dobrite mi priqtlelki se predlaga na Tishkata tq hodeshe s priqtelq my i posle kato skasaha tq my kaza ne iskam vrazka a samo da spq s teb i toi kato mi kaza shtqh da pripadna zatova nqmam doverie na nikoi pak vijdam che tuk mnogo hora spodelqt problemite si i namirat otgovori zatova i az vi molq za pomosh ;( ne moga sama da otkriq verniq pat trqbva da me nasochite molq vi ;(

Traqna
05-29-2008, 22:10
ohhh sha zema i az da sa samoubiq pak te da se opravqt bahti pisna mi pak az se paza oshte za parvata bracha nosht :P dano nqkoi me izchaka do togava ohh ne seriozno neznam kakvo da pravq ;(

moon_flower
05-29-2008, 22:12
10 точка от правилата
moderated by Coki

Traqna
05-29-2008, 22:29
Ne seriozno daite nqkakvi predlojeniq zashtoto ne moje da prodaljava poveche tova i sebe si izmachvam i tqh sashto ;(