View Full Version : Как да разбера?!
da_girl_with_broken_heart
05-30-2008, 04:15
Как да разбера дали момчето, което харесвам ме харесва и дали имам някакъв шанс, без да го питам директно.. а ако го питам директно все пак как да го направя, без да прозвучи тъпо ?!
ОТиди при някои твои приятел и го помоли да му немекни какво мисли за теб но му кажи да буде много сериозен.
angelcheeee_93
05-30-2008, 11:00
ami kogato ste zaedno nqkoi pat go pitai dali si haresva nqkoe momi4e i ti mu namekni 4e si haresva6 nqkoe mom4e,no ne kazvai 4e tova e toi.vzemete si skaipovete,gsm-nomercata u t.n :)
da_girl_with_broken_heart
05-30-2008, 12:03
Тези неща вече съм ги минала и тва не помогна особено - затва питам..
AnChItOoOo
05-30-2008, 12:37
Говори с някой който може да ти каже :P
GregoryHouse
05-30-2008, 12:42
2 начина - страхлив и "непукистки"
Страхливия - отивш и разпитваш приближените му и ги караш да събират сведения и да доносничат :D
Непукисткия - директно ми кзваш искаш ли да излезем някой път на кафе...дрън дрън и почваш да му се обясняваш...нали знаеш детските работи там...може да не го изклюпаш на 1вата среща ами на 2,3 че да м уе интересно но бъди забавна весела НЕ МЪЛЧИ като дънер та да си плямпа сам...общо взето го забавлявай и му загатни че го харасваш...как точнодумите в устата не можем да ти сложим...
Лично аз предпочитам 2рия далеч по интересен е дори да те отрежат :D
ако беше Ванга можеше и да разбереш без да го питаш ама не си и май ще се наложи ...