PDA

View Full Version : Какво мислите за момичетата с характер на момче?

kotenceto_bonbon
05-30-2008, 16:13
mnogo mi e interesno {temata e qsna}

Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на кирилица!

zero
05-30-2008, 16:16
Ахмз секи си има различно мнение ;)
Зависи много
какви са чертите на момичето ;)
Примерно мене ме кефят металки 8) ама това е др въпрос ;)
И тия които се обличат по-изсухлено нз обесни по-подробно :-D

ReaLLy_SweeT
05-30-2008, 16:17
какво да мисля те просто са нормални просто са мъжки момичета ама то и с тези невероятни характери на момчетата в БГ какви да сме ...

mumiikataa
05-30-2008, 16:26
Предпочитам мъжките момичета пред тъпите лигли/с извинение/. Аз лично още от малка спадам повече към мъжките момичета и съм доволна :D

zero
05-30-2008, 16:28
Предпочитам мъжките момичета пред тъпите лигли/с извинение/. Аз лично още от малка спадам повече към мъжките момичета и съм доволна :D
Да ти кажа .. нямаш представа колко си права ...
Точно за това говоря !
Немаш представа как мразя лигли :o
Спр много нервят и кокетничат и гледат да неси
щупят маникюра или грима им да не падне или нещо от тоя
сорт спр лигаво напрао ми се доповраща честно ви говоря :(

AutumnTears
05-30-2008, 16:42
momi4etata koito imat qsno izrazeni mujki harakter i interesi sa momi4eta koito prosto taka sa se rodili te ne se pravqt na takiva i tova ne zavisi ot tqh
su6toto vaji i za mom4etata s po-jenski harakter koito sa heteroseksualni

mumiikataa
05-30-2008, 16:43
Да ти кажа .. нямаш представа колко си права ...
Точно за това говоря !
Немаш представа как мразя лигли :o
Спр много нервят и кокетничат и гледат да неси
щупят маникюра или грима им да не падне или нещо от тоя
сорт спр лигаво напрао ми се доповраща честно ви говоря :(
Дам така е.Е и аз има моменти в които се държа лигаво,ма много рядко.Дреме ми дали ше ми се счупи нокът,дали другите ше ме харесат,дали съм в крак с модата.Даже обратното мразя да съм като другите.Инат съм,упорита съм,бия се :-D кефя се да ходя изсулена...

radeva_viki
05-30-2008, 16:49
божи4кооо болни мозъци... къв е характера на момче а?? пове4ето мом4ета са меки китки в дне6но време и не го казвам в смисала на гей а на мамини синчета пфф мъжки характер...жените са тези с мъжкия характер нз за6то изоб6то така се нари4а след като пове4ето мъже не го притежават... тва 4е има една две напудрени безмозъ4ни кукли не зна4и 4е вси4ки жени са такива и само малцинството е с мъжки характер.... а аз да ви кажа ли кво мисля за мъжете с мъжки характер не мисля 6тот такива не познавам....освен едно мом4е евала на такива мъже жалко 4е са все по малко на брой.

zero
05-30-2008, 17:00
Едва ли ...
Незнам точно за другите, не да се хваля
ама за възрастта си мисля, че съм природно надарен не за мусколи
или нещо подобно релеф и такива ..
Просто много се боря и имам доста голяма сила немисля че съм "китка"
Жалкото обаче е че пропилявам таланта си на вятъра :cry:
Доста възможности съм пропуснал ..
И няма да забравя един път вървя си по улицата и един
господин от спортното училище в града ме спира и ми вика
Да се запиша в спортното училище имал съм дарба ..
и други и ми вика
ще ме приеме без изпити (щото се влиза с изпити) само да му се обадя..
После каза ако не искам да уча ми каза да ходя на тренировките
в даскалото ...
Иначе си личеше че е спортист ама това е друга тема ...
Жалкото е че много хора си пропиляват таланта в днешно време
Малко се отклоних от темата ама
да оточна нещо:
Ако има къжки полов орган и катинарче с мустак аз съм АУЕЙ :)

radeva_viki
05-30-2008, 17:01
и освен тва вие кво разбирате под мъжки моми4ета 6тот мъко моми4е не е просто да не ти пука от модата дали 6е си с4упи6 нокътя или дали 6е ходи6 насам натам с два тона грим....мъжко момиче за мен е момиче, което се оправя сама в живота а не да си хване богато гадже което да пла6та ...мъжкото моми4е не се вайка насам натам 4е няма гадже или 4е техните не са и дали пари да си купи полата дето е харесала...мъжкото моми4е не се оплаква ами търси изход от дадена ситуация тва не я прави "неженствена" напротив една жена може да е жена на 100% и пак да е мъжко моми4е...аз останах с впе4атлението 4е някои от вас мислят 4е мъжкото моми4е изглежда....сяка6 е жигосвала добитък...!

Exsanguination
05-30-2008, 17:01
божи4кооо болни мозъци... къв е характера на момче а?? пове4ето мом4ета са меки китки в дне6но време и не го казвам в смисала на гей а на мамини синчета пфф мъжки характер...жените са тези с мъжкия характер нз за6то изоб6то така се нари4а след като пове4ето мъже не го притежават... тва 4е има една две напудрени безмозъ4ни кукли не зна4и 4е вси4ки жени са такива и само малцинството е с мъжки характер.... а аз да ви кажа ли кво мисля за мъжете с мъжки характер не мисля 6тот такива не познавам....освен едно мом4е евала на такива мъже жалко 4е са все по малко на брой.
ти май живееш в гей квартал

radeva_viki
05-30-2008, 17:05
за6то да живея в геи квартал ти разбра ли изоб6то кво исках да кажа....меки китки го казах не в смисъла на гей! а на мамини син4ета тва про4ете ли го....не мога да обеснявам пак не е казано 4е едно мом4е като не го бива треа да е гей...про4ети тва дет съм писала тогава си вади изводи

Exsanguination
05-30-2008, 17:15
за6то да живея в геи квартал ти разбра ли изоб6то кво исках да кажа....меки китки го казах не в смисъла на гей! а на мамини син4ета тва про4ете ли го....не мога да обеснявам пак не е казано 4е едно мом4е като не го бива треа да е гей...про4ети тва дет съм писала тогава си вади изводи
това че ти не познаваш такива не означава че всички сме такива :smt098

radeva_viki
05-30-2008, 17:35
не съм казала си4ки а пове4ето ;)

Exsanguination
05-30-2008, 17:37
ама аз не съм 8-)

soul1199
05-30-2008, 18:40
em ddz,se mi e taq,pak i v4era edna say4eni4ka izrasi,4e iskala da badela mug/omg/e to nqa lo6o da si mug,ama se pak

vvizard
05-30-2008, 18:47
ама аз не съм 8-)
И кой е казал, че ти си ?!?! Я стига сте се засягали от глупости да му се невиди! Някой изкаже по-критично(остро) мнение и айде всички се засягат. Това мисли, това казва (в случая пише)... В известна степен е права! А относно "мъжките момичета", писна ми да гледам фешънки. Мъжко момиче е такова което се бори само и се справя с проблмите си само - ДА! radeva_viki, права си, но такива лигли дразнят разбираш ли ? Едно 70% от младото поколение (възраст 16-25 години, че и вече в по-ранна възраст), са някакви супер лигли. Ходят като модели, с две кофи грим, приличащи на мумии, някакви странни прически, цайси покриващи 40% от лицето им и т.н... Айде да беше една, две такива, добре, ама то където и да погледнеш все такива виждаш.... Като някакво стадо... това било фешън, ай сега всички тръгваме така, че да сме модерни, поглеждаш и гледаш всички модерни и никоя не ти се набива на очи, защото е поредната "модерна" личност... Замислете се!

VerryBerry
05-30-2008, 18:50
Познавам такива момичета..готини са :) и като характер..абе..като всичко..и за приятели са много добри..не ти интриганстват зад гърба..готини са..

soul1199
05-30-2008, 18:54
ама аз не съм 8-)
И кой е казал, че ти си ?!?! Я стига сте се засягали от глупости да му се невиди! Някой изкаже по-критично(остро) мнение и айде всички се засягат. Това мисли, това казва (в случая пише)... В известна степен е права! А относно "мъжките момичета", писна ми да гледам фешънки. Мъжко момиче е такова което се бори само и се справя с проблмите си само - ДА! radeva_viki, права си, но такива лигли дразнят разбираш ли ? Едно 70% от младото поколение (възраст 16-25 години, че и вече в по-ранна възраст), са някакви супер лигли. Ходят като модели, с две кофи грим, приличащи на мумии, някакви странни прически, цайси покриващи 40% от лицето им и т.н... Айде да беше една, две такива, добре, ама то където и да погледнеш все такива виждаш.... Като някакво стадо... това било фешън, ай сега всички тръгваме така, че да сме модерни, поглеждаш и гледаш всички модерни и никоя не ти се набива на очи, защото е поредната "модерна" личност... Замислете се!
dam mnogo si prav/a,to4no taka si e,da ti kaga,v4era edna ot na6iq klas doide s tok4eta,kasa pola/adski kasa/i s o4ila,i dnes si4ki bqha taka,eii tva e to,pak onqden edno mom4e si be6e vzelo mnogo qki ga6i-3/4,i dnes vsi4kite mom4eta bqha sas sa6ite ga6i,male vikam si4ki kopvat,nqa edin istinski 4ovek,koito da ne my pyka ot modata

Exsanguination
05-30-2008, 19:48
ама аз не съм 8-)
dam mnogo si prav/a,to4no taka si e,da ti kaga,v4era edna ot na6iq klas doide s tok4eta,kasa pola/adski kasa/i s o4ila,i dnes si4ki bqha taka,eii tva e to,pak onqden edno mom4e si be6e vzelo mnogo qki ga6i-3/4,i dnes vsi4kite mom4eta bqha sas sa6ite ga6i,male vikam si4ki kopvat,nqa edin istinski 4ovek,koito da ne my pyka ot modata
би му мамито

chocoleptic
05-30-2008, 20:05
хаха има една такава която ми е идол ..

Kurvata
05-30-2008, 20:12
Познавам доста такива момичета...мии кво да ви кажа супер печени са като характер,дори аз самата меко казано се определям като такава :)

sweet_baby_cool
05-30-2008, 20:16
Zavisi ot mnogo ne6ta. A i harakter e mnogo ob6to, za6toto imam edna poznata koqto se e podstrigala kato mom4e, hodi s majki drehi (pantaloni,bluzi i obuvki) i govori kato mom4e. Tova ne q pravo po razli4na ot nas prosto ima dr stil

Duvessa
05-31-2008, 08:48
Зависи какво разбираш ти под това понятие.
На фона на повечето разглезени фешънки, започнаха да наричат нормалните момичета мъжкарани. Външният вид, все пак, не е толкова важен, колкото самия характер. Нямам нищо против момичета, които не се обличат по типичния за жените начин(разбира се и тук може да се поспори за дефиницията на „типичен начин на обличане на жените”, аз лично говоря за идеалите, наложени от обществото, според които една жена трябва да е нежна/секси/красива, т.н.). Смешно ми е обаче, когато женственото в характера им е закърняло до толкова, че да се провикват псувайки по улиците, да се наливат с шишета с алкохол и да правят пиянски изпълнения на публични места. Разбира се, тези неща са типични за повечето от тинейджърите, но според мен всичко си има граници. Мога да дам пример с баловете- всички виждаме едни красиви момичета, приличащи на истински дами, прекрасни и ослепителни, празнуващи завършването си в училище и стъпката към навлизането в истинския живот с повече отговорности, на едно по-зряло ниво. Цялата тази идилия се разваля обаче, когато някоя от ослепителните принцеси се провикне псувайки. Лично аз съм била свидетелка на такива случаи, в които е нямало въздействие на алкохол върху човека. Грозно е.
За тинейджърките е нормално част от тях да парадират с красотата си, да се лигавят понякога дори, други да се бунтуват. Все пак, пазете женското у себе си. Една истинска жена (момиче), преди всичко, трябва да е нежна. Това е едно от най-красивите ни качества.
:)

soul1199
05-31-2008, 08:58
ама аз не съм 8-)
би му мамито
mhm

kotenceto_bonbon
05-31-2008, 09:17
pod ""majki" momi4eta az razbiram takiva s harakter na mom4e koito ne se pravqt prosto taka sa se rodili az poznavam takova momi4e mn e qka pove4e podkrepq majkata 4ast ot klasa i nikoga nikoi ne porti

DisciplineAndOrder
05-31-2008, 09:19
'мъжкарани' им се вика.

кво да мисля за тях? обикновени хора.

idealnata_t
05-31-2008, 12:48
аз съм съм ЗА хората които не го крият дали са момичета с по момчешки характер или обратното няма зн ....имам една приятелка диди тя е много красива наистина красива но е много по привързана към мочетата отколкото към моми4етата и колкото и пъти да и казваме 4е е страшна мацка и е убийствена тя предпочита да излиза с момчеат да ходи да кара скейтове...което малко или многоне е нормално но все пак ние всички (моите прители) и се доверяваме и общуваме с нея като с един от нас :)

kotenceto_bonbon
05-31-2008, 13:13
idealnata_t i az za tova govorq

RoyTheReaper
05-31-2008, 17:56
Мъжкараните у лево.

Seducti0n
05-31-2008, 20:24
Доста е спорен този въпрос, всеки дефинира по различен начин словосъчетанието"мъжко момиче"...И да, има и такива, тяхното поведение е повлияно най-вече от живота, който водят, от средата в която са.
И все пак, според мен е хубаво да се постигне някакъв компромисен вариант, златна среда, тоест едно момиче да се държи и облича като истинска дама, а същеврменно да е силна, борбена, да отстоява правата си, да не позволява да бъде позценявана, само защото е представителна на нежния пол... :)
Живеем в общество, в което доста са се размили представите.Семейната жена, трябва да бъде еднакво добра съпруга, домакиня, майка и не на последно място работеща жена.Въобще огромно количество от задължения...
Може би за едно мъжко момиче, след време ще му бъде по-лесно да се справя с трудностите, отколкото една кокетка, чиито интереси се свеждат единствено до шопинг, излизане с приятелки и непрестанни козметични процедури.
Както казах, вече трябва да се търси някакъв баланс.Не ми допадат немърливи и неподържани жени...Това е общо взето.... :-o

4eere6ka_kiss
05-31-2008, 21:19
По - обезкояващо е да си момче с характер на момиче :D Иначе е супер добре да си мъжко момиче и супер полезно в живота !

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-01-2008, 04:31
не ме кефят.. не ме кефят и прекалено големите лигли. .. 1 момиче трябва да знае че е родено момиче и да се държи именно като такова.. и да не прекалява.. :)

armei4e
06-01-2008, 08:24
много ме дразнят лиглите ама и момичетата с момчешки характери ме дразнят най-добре е да си нещо междинно

dimanushka
06-01-2008, 08:40
+1

ThunderGoddess
06-01-2008, 09:00
Ерм, аз съм такова момиче и к'во да направя? Да се гръмна ли? Не мога да кокетнича, отстрани не изглеждам много нежна и изящна, ама какво да направя? Не мога да го поправя. Опитвала съм се. Първо, не се получава и второ - не се чувствам в кожата си. Имам си самообладанието на едно момче и подобни лигави изпълнения от рода на. Лелеееее спиралата ми се е размазала и лелееее имам пъпка не са ми присъщи. Не псувам ... много. Смисъл не се провиквам по улиците като някоя шамандура. Вярно е, че при добри познати и приятели си позволявам да говоря селски, но така ми идва отвътре :( Еми ... деазнам. Гадно ми е понякога, че всички ме заебават и избягват, защото съм такава и не си правят труда да ме опознаят :? :? . Ако някой го направи, после реве как не искал да се разделяме никога и да си бъдем приятели. :( :( . Хората са супер сбъркани нещо в днешно време.

Madness
06-01-2008, 09:20
Ако говорим за момиче с мъжки ХАРАКТЕР,да определено е за предпочитане и някакси се вписвам в тая графа донякъде...

Момиче с мъжки маниери и държание е вече друго.Друг е и въпроса,че те и момчетата не са момчета,пък кво ли остава за момичетата хахах
Както и мъжко момиче и мъжкарана са съвсем различни неща.

ani_crazy
08-16-2008, 15:25
аз съм от тези момичета с характер на момче.И е много по готино да се държиш като момче.Поне на мен ми е определено мн готино.

Make_Love
08-16-2008, 16:31
Мен лично ме кефат мъжките момичета не знам може би защото и аз съм една от тях,което е 102351345345456345657658834 пъти по-добре от тфа да бъда някоя АГРАРНА КИФЛА :lol: :lol: :lol: btw ,ако нямах 3-ма по-големи от мен първи братчеда,един брат и баща с когото съм и върша се мъжки работи не знам пфф не ми се мисли :lol: не мога да си се представя кат некфаа кифлаа ОМГ ПФФ И НЕ ИСКАМ :lol:

Sweet_Play_F
08-16-2008, 19:15
Категорично НЕ ме кефят.Жената трябва да си е жена,а мъжът-мъж. :smt001

buffalo88
08-16-2008, 19:19
Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.

Isabelle
08-16-2008, 19:27
Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.
:razz:

desiredflower
08-16-2008, 19:48
За мен са мъжкарани :razz:

Angel_In_Disguise
08-16-2008, 20:47
Кефат мееее :grin: :grin: Аз съм мъжко момиче.И е много по-добре от некоя разглезена лигла.Нямам мъжки черти нито маниери.Просто не съм типичното момиче.Гледам футбол с баща ми а като мама ми говори женски работи(колко хубаво щяло да ми седи пола и такива :D ) се поберквам :?