View Full Version : Какво мислите за момичетата с характер на момче?
kotenceto_bonbon
05-30-2008, 16:13
mnogo mi e interesno {temata e qsna}
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на кирилица!
Ахмз секи си има различно мнение ;)
Зависи много
какви са чертите на момичето ;)
Примерно мене ме кефят металки 8) ама това е др въпрос ;)
И тия които се обличат по-изсухлено нз обесни по-подробно :-D
ReaLLy_SweeT
05-30-2008, 16:17
какво да мисля те просто са нормални просто са мъжки момичета ама то и с тези невероятни характери на момчетата в БГ какви да сме ...
mumiikataa
05-30-2008, 16:26
Предпочитам мъжките момичета пред тъпите лигли/с извинение/. Аз лично още от малка спадам повече към мъжките момичета и съм доволна :D
Предпочитам мъжките момичета пред тъпите лигли/с извинение/. Аз лично още от малка спадам повече към мъжките момичета и съм доволна :D
Да ти кажа .. нямаш представа колко си права ...
Точно за това говоря !
Немаш представа как мразя лигли :o
Спр много нервят и кокетничат и гледат да неси
щупят маникюра или грима им да не падне или нещо от тоя
сорт спр лигаво напрао ми се доповраща честно ви говоря :(
AutumnTears
05-30-2008, 16:42
momi4etata koito imat qsno izrazeni mujki harakter i interesi sa momi4eta koito prosto taka sa se rodili te ne se pravqt na takiva i tova ne zavisi ot tqh
su6toto vaji i za mom4etata s po-jenski harakter koito sa heteroseksualni
mumiikataa
05-30-2008, 16:43
Да ти кажа .. нямаш представа колко си права ...
Точно за това говоря !
Немаш представа как мразя лигли :o
Спр много нервят и кокетничат и гледат да неси
щупят маникюра или грима им да не падне или нещо от тоя
сорт спр лигаво напрао ми се доповраща честно ви говоря :(
Дам така е.Е и аз има моменти в които се държа лигаво,ма много рядко.Дреме ми дали ше ми се счупи нокът,дали другите ше ме харесат,дали съм в крак с модата.Даже обратното мразя да съм като другите.Инат съм,упорита съм,бия се :-D кефя се да ходя изсулена...
radeva_viki
05-30-2008, 16:49
божи4кооо болни мозъци... къв е характера на момче а?? пове4ето мом4ета са меки китки в дне6но време и не го казвам в смисала на гей а на мамини синчета пфф мъжки характер...жените са тези с мъжкия характер нз за6то изоб6то така се нари4а след като пове4ето мъже не го притежават... тва 4е има една две напудрени безмозъ4ни кукли не зна4и 4е вси4ки жени са такива и само малцинството е с мъжки характер.... а аз да ви кажа ли кво мисля за мъжете с мъжки характер не мисля 6тот такива не познавам....освен едно мом4е евала на такива мъже жалко 4е са все по малко на брой.
Едва ли ...
Незнам точно за другите, не да се хваля
ама за възрастта си мисля, че съм природно надарен не за мусколи
или нещо подобно релеф и такива ..
Просто много се боря и имам доста голяма сила немисля че съм "китка"
Жалкото обаче е че пропилявам таланта си на вятъра :cry:
Доста възможности съм пропуснал ..
И няма да забравя един път вървя си по улицата и един
господин от спортното училище в града ме спира и ми вика
Да се запиша в спортното училище имал съм дарба ..
и други и ми вика
ще ме приеме без изпити (щото се влиза с изпити) само да му се обадя..
После каза ако не искам да уча ми каза да ходя на тренировките
в даскалото ...
Иначе си личеше че е спортист ама това е друга тема ...
Жалкото е че много хора си пропиляват таланта в днешно време
Малко се отклоних от темата ама
да оточна нещо:
Ако има къжки полов орган и катинарче с мустак аз съм АУЕЙ :)
radeva_viki
05-30-2008, 17:01
и освен тва вие кво разбирате под мъжки моми4ета 6тот мъко моми4е не е просто да не ти пука от модата дали 6е си с4упи6 нокътя или дали 6е ходи6 насам натам с два тона грим....мъжко момиче за мен е момиче, което се оправя сама в живота а не да си хване богато гадже което да пла6та ...мъжкото моми4е не се вайка насам натам 4е няма гадже или 4е техните не са и дали пари да си купи полата дето е харесала...мъжкото моми4е не се оплаква ами търси изход от дадена ситуация тва не я прави "неженствена" напротив една жена може да е жена на 100% и пак да е мъжко моми4е...аз останах с впе4атлението 4е някои от вас мислят 4е мъжкото моми4е изглежда....сяка6 е жигосвала добитък...!
Exsanguination
05-30-2008, 17:01
божи4кооо болни мозъци... къв е характера на момче а?? пове4ето мом4ета са меки китки в дне6но време и не го казвам в смисала на гей а на мамини синчета пфф мъжки характер...жените са тези с мъжкия характер нз за6то изоб6то така се нари4а след като пове4ето мъже не го притежават... тва 4е има една две напудрени безмозъ4ни кукли не зна4и 4е вси4ки жени са такива и само малцинството е с мъжки характер.... а аз да ви кажа ли кво мисля за мъжете с мъжки характер не мисля 6тот такива не познавам....освен едно мом4е евала на такива мъже жалко 4е са все по малко на брой.
ти май живееш в гей квартал
radeva_viki
05-30-2008, 17:05
за6то да живея в геи квартал ти разбра ли изоб6то кво исках да кажа....меки китки го казах не в смисъла на гей! а на мамини син4ета тва про4ете ли го....не мога да обеснявам пак не е казано 4е едно мом4е като не го бива треа да е гей...про4ети тва дет съм писала тогава си вади изводи
Exsanguination
05-30-2008, 17:15
за6то да живея в геи квартал ти разбра ли изоб6то кво исках да кажа....меки китки го казах не в смисъла на гей! а на мамини син4ета тва про4ете ли го....не мога да обеснявам пак не е казано 4е едно мом4е като не го бива треа да е гей...про4ети тва дет съм писала тогава си вади изводи
това че ти не познаваш такива не означава че всички сме такива :smt098
radeva_viki
05-30-2008, 17:35
не съм казала си4ки а пове4ето ;)
Exsanguination
05-30-2008, 17:37
ама аз не съм 8-)
soul1199
05-30-2008, 18:40
em ddz,se mi e taq,pak i v4era edna say4eni4ka izrasi,4e iskala da badela mug/omg/e to nqa lo6o da si mug,ama se pak
ама аз не съм 8-)
И кой е казал, че ти си ?!?! Я стига сте се засягали от глупости да му се невиди! Някой изкаже по-критично(остро) мнение и айде всички се засягат. Това мисли, това казва (в случая пише)... В известна степен е права! А относно "мъжките момичета", писна ми да гледам фешънки. Мъжко момиче е такова което се бори само и се справя с проблмите си само - ДА! radeva_viki, права си, но такива лигли дразнят разбираш ли ? Едно 70% от младото поколение (възраст 16-25 години, че и вече в по-ранна възраст), са някакви супер лигли. Ходят като модели, с две кофи грим, приличащи на мумии, някакви странни прически, цайси покриващи 40% от лицето им и т.н... Айде да беше една, две такива, добре, ама то където и да погледнеш все такива виждаш.... Като някакво стадо... това било фешън, ай сега всички тръгваме така, че да сме модерни, поглеждаш и гледаш всички модерни и никоя не ти се набива на очи, защото е поредната "модерна" личност... Замислете се!
VerryBerry
05-30-2008, 18:50
Познавам такива момичета..готини са :) и като характер..абе..като всичко..и за приятели са много добри..не ти интриганстват зад гърба..готини са..
soul1199
05-30-2008, 18:54
ама аз не съм 8-)
И кой е казал, че ти си ?!?! Я стига сте се засягали от глупости да му се невиди! Някой изкаже по-критично(остро) мнение и айде всички се засягат. Това мисли, това казва (в случая пише)... В известна степен е права! А относно "мъжките момичета", писна ми да гледам фешънки. Мъжко момиче е такова което се бори само и се справя с проблмите си само - ДА! radeva_viki, права си, но такива лигли дразнят разбираш ли ? Едно 70% от младото поколение (възраст 16-25 години, че и вече в по-ранна възраст), са някакви супер лигли. Ходят като модели, с две кофи грим, приличащи на мумии, някакви странни прически, цайси покриващи 40% от лицето им и т.н... Айде да беше една, две такива, добре, ама то където и да погледнеш все такива виждаш.... Като някакво стадо... това било фешън, ай сега всички тръгваме така, че да сме модерни, поглеждаш и гледаш всички модерни и никоя не ти се набива на очи, защото е поредната "модерна" личност... Замислете се!
dam mnogo si prav/a,to4no taka si e,da ti kaga,v4era edna ot na6iq klas doide s tok4eta,kasa pola/adski kasa/i s o4ila,i dnes si4ki bqha taka,eii tva e to,pak onqden edno mom4e si be6e vzelo mnogo qki ga6i-3/4,i dnes vsi4kite mom4eta bqha sas sa6ite ga6i,male vikam si4ki kopvat,nqa edin istinski 4ovek,koito da ne my pyka ot modata
Exsanguination
05-30-2008, 19:48
ама аз не съм 8-)
dam mnogo si prav/a,to4no taka si e,da ti kaga,v4era edna ot na6iq klas doide s tok4eta,kasa pola/adski kasa/i s o4ila,i dnes si4ki bqha taka,eii tva e to,pak onqden edno mom4e si be6e vzelo mnogo qki ga6i-3/4,i dnes vsi4kite mom4eta bqha sas sa6ite ga6i,male vikam si4ki kopvat,nqa edin istinski 4ovek,koito da ne my pyka ot modata
би му мамито
chocoleptic
05-30-2008, 20:05
хаха има една такава която ми е идол ..
Познавам доста такива момичета...мии кво да ви кажа супер печени са като характер,дори аз самата меко казано се определям като такава :)
sweet_baby_cool
05-30-2008, 20:16
Zavisi ot mnogo ne6ta. A i harakter e mnogo ob6to, za6toto imam edna poznata koqto se e podstrigala kato mom4e, hodi s majki drehi (pantaloni,bluzi i obuvki) i govori kato mom4e. Tova ne q pravo po razli4na ot nas prosto ima dr stil
Зависи какво разбираш ти под това понятие.
На фона на повечето разглезени фешънки, започнаха да наричат нормалните момичета мъжкарани. Външният вид, все пак, не е толкова важен, колкото самия характер. Нямам нищо против момичета, които не се обличат по типичния за жените начин(разбира се и тук може да се поспори за дефиницията на „типичен начин на обличане на жените”, аз лично говоря за идеалите, наложени от обществото, според които една жена трябва да е нежна/секси/красива, т.н.). Смешно ми е обаче, когато женственото в характера им е закърняло до толкова, че да се провикват псувайки по улиците, да се наливат с шишета с алкохол и да правят пиянски изпълнения на публични места. Разбира се, тези неща са типични за повечето от тинейджърите, но според мен всичко си има граници. Мога да дам пример с баловете- всички виждаме едни красиви момичета, приличащи на истински дами, прекрасни и ослепителни, празнуващи завършването си в училище и стъпката към навлизането в истинския живот с повече отговорности, на едно по-зряло ниво. Цялата тази идилия се разваля обаче, когато някоя от ослепителните принцеси се провикне псувайки. Лично аз съм била свидетелка на такива случаи, в които е нямало въздействие на алкохол върху човека. Грозно е.
За тинейджърките е нормално част от тях да парадират с красотата си, да се лигавят понякога дори, други да се бунтуват. Все пак, пазете женското у себе си. Една истинска жена (момиче), преди всичко, трябва да е нежна. Това е едно от най-красивите ни качества.
:)
soul1199
05-31-2008, 08:58
ама аз не съм 8-)
би му мамито
mhm
kotenceto_bonbon
05-31-2008, 09:17
pod ""majki" momi4eta az razbiram takiva s harakter na mom4e koito ne se pravqt prosto taka sa se rodili az poznavam takova momi4e mn e qka pove4e podkrepq majkata 4ast ot klasa i nikoga nikoi ne porti
DisciplineAndOrder
05-31-2008, 09:19
'мъжкарани' им се вика.
кво да мисля за тях? обикновени хора.
idealnata_t
05-31-2008, 12:48
аз съм съм ЗА хората които не го крият дали са момичета с по момчешки характер или обратното няма зн ....имам една приятелка диди тя е много красива наистина красива но е много по привързана към мочетата отколкото към моми4етата и колкото и пъти да и казваме 4е е страшна мацка и е убийствена тя предпочита да излиза с момчеат да ходи да кара скейтове...което малко или многоне е нормално но все пак ние всички (моите прители) и се доверяваме и общуваме с нея като с един от нас :)
kotenceto_bonbon
05-31-2008, 13:13
idealnata_t i az za tova govorq
RoyTheReaper
05-31-2008, 17:56
Мъжкараните у лево.
Seducti0n
05-31-2008, 20:24
Доста е спорен този въпрос, всеки дефинира по различен начин словосъчетанието"мъжко момиче"...И да, има и такива, тяхното поведение е повлияно най-вече от живота, който водят, от средата в която са.
И все пак, според мен е хубаво да се постигне някакъв компромисен вариант, златна среда, тоест едно момиче да се държи и облича като истинска дама, а същеврменно да е силна, борбена, да отстоява правата си, да не позволява да бъде позценявана, само защото е представителна на нежния пол... :)
Живеем в общество, в което доста са се размили представите.Семейната жена, трябва да бъде еднакво добра съпруга, домакиня, майка и не на последно място работеща жена.Въобще огромно количество от задължения...
Може би за едно мъжко момиче, след време ще му бъде по-лесно да се справя с трудностите, отколкото една кокетка, чиито интереси се свеждат единствено до шопинг, излизане с приятелки и непрестанни козметични процедури.
Както казах, вече трябва да се търси някакъв баланс.Не ми допадат немърливи и неподържани жени...Това е общо взето.... :-o
4eere6ka_kiss
05-31-2008, 21:19
По - обезкояващо е да си момче с характер на момиче :D Иначе е супер добре да си мъжко момиче и супер полезно в живота !
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-01-2008, 04:31
не ме кефят.. не ме кефят и прекалено големите лигли. .. 1 момиче трябва да знае че е родено момиче и да се държи именно като такова.. и да не прекалява.. :)
много ме дразнят лиглите ама и момичетата с момчешки характери ме дразнят най-добре е да си нещо междинно
dimanushka
06-01-2008, 08:40
+1
ThunderGoddess
06-01-2008, 09:00
Ерм, аз съм такова момиче и к'во да направя? Да се гръмна ли? Не мога да кокетнича, отстрани не изглеждам много нежна и изящна, ама какво да направя? Не мога да го поправя. Опитвала съм се. Първо, не се получава и второ - не се чувствам в кожата си. Имам си самообладанието на едно момче и подобни лигави изпълнения от рода на. Лелеееее спиралата ми се е размазала и лелееее имам пъпка не са ми присъщи. Не псувам ... много. Смисъл не се провиквам по улиците като някоя шамандура. Вярно е, че при добри познати и приятели си позволявам да говоря селски, но така ми идва отвътре :( Еми ... деазнам. Гадно ми е понякога, че всички ме заебават и избягват, защото съм такава и не си правят труда да ме опознаят :? :? . Ако някой го направи, после реве как не искал да се разделяме никога и да си бъдем приятели. :( :( . Хората са супер сбъркани нещо в днешно време.
Ако говорим за момиче с мъжки ХАРАКТЕР,да определено е за предпочитане и някакси се вписвам в тая графа донякъде...
Момиче с мъжки маниери и държание е вече друго.Друг е и въпроса,че те и момчетата не са момчета,пък кво ли остава за момичетата хахах
Както и мъжко момиче и мъжкарана са съвсем различни неща.
ani_crazy
08-16-2008, 15:25
аз съм от тези момичета с характер на момче.И е много по готино да се държиш като момче.Поне на мен ми е определено мн готино.
Make_Love
08-16-2008, 16:31
Мен лично ме кефат мъжките момичета не знам може би защото и аз съм една от тях,което е 102351345345456345657658834 пъти по-добре от тфа да бъда някоя АГРАРНА КИФЛА :lol: :lol: :lol: btw ,ако нямах 3-ма по-големи от мен първи братчеда,един брат и баща с когото съм и върша се мъжки работи не знам пфф не ми се мисли :lol: не мога да си се представя кат некфаа кифлаа ОМГ ПФФ И НЕ ИСКАМ :lol:
Sweet_Play_F
08-16-2008, 19:15
Категорично НЕ ме кефят.Жената трябва да си е жена,а мъжът-мъж. :smt001
buffalo88
08-16-2008, 19:19
Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.
Isabelle
08-16-2008, 19:27
Сбъркани са..трябвало е да бъдат момчета, защото много ги избива на мъжки хормон.
:razz:
desiredflower
08-16-2008, 19:48
За мен са мъжкарани :razz:
Angel_In_Disguise
08-16-2008, 20:47
Кефат мееее :grin: :grin: Аз съм мъжко момиче.И е много по-добре от некоя разглезена лигла.Нямам мъжки черти нито маниери.Просто не съм типичното момиче.Гледам футбол с баща ми а като мама ми говори женски работи(колко хубаво щяло да ми седи пола и такива :D ) се поберквам :?