PDA

View Full Version : Едно въпросче....

K-Maro
05-30-2008, 18:14
Здравейте! Според Вас, кое преобладава повече: връзка изпълнена с истински чувства или семпла, такава, която е оставила времето да създаде така исканите взаимотношения. Вярно ли, е че по-голямата част от двойките са празни, лишени от романтика и магия, или точно обратното.

Един въпрос, за Вас Принцеси!
Ако някой / някоя Ви каже нещо по адрес на някого, без значение дали ви е добър приятел, ще му повярвате ли, или ще предпочетете сами да го опознаете ?!

partychild
05-30-2008, 18:17
1.vrazkata izpalneni s 4uvstva..ako ne obicham nqkogo nqmashe da sam s nego
2.6tqh da go opoznaq i togava 6tqh da si kaja mnenieto
:)

vesinka91
05-30-2008, 18:18
smqtam 4e pove4eto dvoiki v dneshno vreme sa lisheni ot romantika i ne sa napylno shtastlivi zashtoto neznaqt kak da si pokazvat lubovta edin na drug...koeto e tragichno...

vvizard
05-30-2008, 18:33
Ами според мен повече преобладават връзките изпълнени с истински чувства (моменталните връзки), а не тези с изчакване на време и прочие. Моето мнение е обаче, че тези връзки не са дълготрайни или поне не толкова дълготрайни, колкото другите. А за втория ти въпрос, има известна степен истина... В днешно време, повечето използват по-бързите методи - не действат плавно и романтично. А на последния (въпреки, че не съм принцеса :D ) Бих повярвал, но зависи от това кой ще ми го каже. Ако наистина е много добър приятел - такъв проверен с времето който не злослови - бих му повярвал, в противен случай не.

woshata
05-30-2008, 18:41
заглавието ти не отговаря на темата .. въпросите са 2 8-) и напоследък съм заобиколена от хора които ама изобщо не залагат на чувствата..поне така ми се струва и 2.ъм естествено че сама ще го опозная .. на празни приказки никога не съм вярвала 8)

Al3ksandra
05-30-2008, 18:53
Здравейте! Според Вас, кое преобладава повече: връзка изпълнена с истински чувства или семпла, такава, която е оставила времето да създаде така исканите взаимотношения. Вярно ли, е че по-голямата част от двойките са празни, лишени от романтика и магия, или точно обратното.

Да ти кажа чесно не знам.. понякога ми се струва че има нещо такова... Но не всички са празни отвътре.. Има момичета които са толкова чуствителни, романтични прекрасни че... просто ако срещнеш такава , можеш да се влюбиш в нея от пръв поглед.

Един въпрос, за Вас Принцеси!
Ако някой / някоя Ви каже нещо по адрес на някого, без значение дали ви е добър приятел, ще му повярвате ли, или ще предпочетете сами да го опознаете ?!

Ако не познавам човека, ще се въздържа от мнение и ще се опитам да го опозная сама за да видя дали този " някой" не ме е излъгал. А пък ако ме е излъгал, по-зле за него.. ;) ако не ме е излъгал, занапред ще го имам в предвид ;) Това е. :)

angelcheeee_93
05-30-2008, 19:23
1.pri vseki e razli4no,pri edni ima romantika i istinski 4uvstva,a pri drugi ne.
2.6te popitam dali e vqrno,moje pak da razbera i sama.
:)

dar4enceto92
05-31-2008, 18:44
1. Нямам представа!
2. Правила съм грешката да се влияя от мнението на другите, но се осъзнах и от тогава гледам да градя мненивта си за хората единствено на база мои знания за него.

CuRly_Doll
05-31-2008, 18:56
Предпочитам бурна връзка,изпалнена с много чувства и доверие.За романтиката не мога да кажа нищо,тъй като аз не съм романтична ... Но магията я има в истинската любов.Именно истинскато любов е тази магия,която те кара да летиш!
Не се вярвам в клюки и разни предубеждения,които да ми пречат да завърша контакт с хората,предпочитам да опозная човека сама,

miss_91
05-31-2008, 19:45
smqtam 4e pove4eto dvoiki v dneshno vreme sa lisheni ot romantika i ne sa napylno shtastlivi zashtoto neznaqt kak da si pokazvat lubovta edin na drug...koeto e tragichno...
ne e tocno taka-primer sum az-dokazvam i pokazvam lubovta si kum nqkogo kogoto mn obicham po vsqkakuv nachin...