View Full Version : Дали да вярвам..:)
sweetlove
05-30-2008, 18:40
здравейте на всички! така аз започвам с моята история, която ми се струва странна работа... Преди около 10тина дни в нас дойдоха да ни доставят едни мебели и едното от момчетата ме гледаше постоянно и то много странно. Помислих си, че ме харесва и забелязах, че е готино момче таа тва беше за тогава... И точно седмица след това една моя приятелка, която има рег в сайт за запознанства и там има две снимки с мен, таа тя ми каза, че някое момче дето ни е доставило мебели иска да се свърже по някъв начин с мен . Ии аз му писах и от тогава си чатим по скайп. Той ми казва, че ме харесвал и иска да се видим, ама проблема е, че сме от различни градове и си мисля, че няма никакъв смисъл да се захващам. Пък и той е на 20, а аз на 15. Вие как мислите дали мове да се осъществи нещо или не. И тва, че ме е запомнил и след доста време може да ме познае дали наистина значи, че ме е харесал, зашото на мен не ми се вярва просто заради възрастта му.. де да знам.. Айде моля ви пишете ми отговори как мислите вие.. мерси предварително
BOOK_FAN
05-30-2008, 18:44
Всичко зависи от това колко го харесваш!
Al3ksandra
05-30-2008, 18:46
ами всичко е възможно ;) защо не опитай вижте се, ако има дори най-малка химия между вас ще си проличи :-) :D Ако не здраве да е ;) Опитай, само смелите успяват :) Няма какво да губиш. :-) :-) :-)
Sladinka_f
05-30-2008, 18:50
Тук не става вапрос за харесване или нещо повече просто сте се харесали е така на външен вид поне според мен! 8)
unauthorized
05-30-2008, 18:51
Виенаги тея връзки 20-15/25-13...някакси винаги са ми били измислени..Ок,момичетата се развиват по-бързо,но замисли се той какво би искал от теб и ти какво би могла да му дадеш...той е на 20,студент...учи,сиг и работи..а ти - 15..тва е 7ми клас...?Някакси не става..Едно е той да е на 25,ти на 20(или там 30-25)..А да не говорим от друг град...толкова ли не можеш сама да си намериш приятел на твоите години..само недей казвай,че момчетата не тази възраст не са мн зрели...Спокойно едно 15 годишно момиче може да ходи с връстник и ще имате ощи теми и проблеми за обсъждане....А и тея връзки - сайт за запознанства...ала бала..нито го знаеш този какъв е,нито нищо...Никога не съм влизал в такъв тип сайтове и никога няма и да го направя...Човек си намира контактите навън,а не пред компа....Желая ти успех и те съветвам да излезеш с класа си, с приятели и приятелки на по една кола :-D и да търсиш там шарани...Образно не изразих...
mistical_girl
05-30-2008, 18:56
Виенаги тея връзки 20-15/25-13...някакси винаги са ми били измислени..Ок,момичетата се развиват по-бързо,но замисли се той какво би искал от теб и ти какво би могла да му дадеш...той е на 20,студент...учи,сиг и работи..а ти - 15..тва е 7ми клас...?Някакси не става..Едно е той да е на 25,ти на 20(или там 30-25)..А да не говорим от друг град...толкова ли не можеш сама да си намериш приятел на твоите години..само недей казвай,че момчетата не тази възраст не са мн зрели...Спокойно едно 15 годишно момиче може да ходи с връстник и ще имате ощи теми и проблеми за обсъждане....А и тея връзки - сайт за запознанства...ала бала..нито го знаеш този какъв е,нито нищо...Никога не съм влизал в такъв тип сайтове и никога няма и да го направя...Човек си намира контактите навън,а не пред компа....Желая ти успех и те съветвам да излезеш с класа си, с приятели и приятелки на по една кола :-D и да търсиш там шарани...Образно не изразих...
+1 Връзките от разстояние рядко продължават дъъълго и щастливо. Лично мнение
Exsanguination
05-30-2008, 18:57
здравейте на всички! така аз започвам с моята история, която ми се струва странна работа... Преди около 10тина дни в нас дойдоха да ни доставят едни мебели и едното от момчетата ме гледаше постоянно и то много странно. Помислих си, че ме харесва и забелязах, че е готино момче таа тва беше за тогава... И точно седмица след това една моя приятелка, която има рег в сайт за запознанства и там има две снимки с мен, таа тя ми каза, че някое момче дето ни е доставило мебели иска да се свърже по някъв начин с мен . Ии аз му писах и от тогава си чатим по скайп. Той ми казва, че ме харесвал и иска да се видим, ама проблема е, че сме от различни градове и си мисля, че няма никакъв смисъл да се захващам. Пък и той е на 20, а аз на 15. Вие как мислите дали мове да се осъществи нещо или не. И тва, че ме е запомнил и след доста време може да ме познае дали наистина значи, че ме е харесал, зашото на мен не ми се вярва просто заради възрастта му.. де да знам.. Айде моля ви пишете ми отговори как мислите вие.. мерси предварително
мила,и аз съм в този форум 8) как си?
angelcheeee_93
05-30-2008, 19:16
razlikata s priqtelq mi e 5 godini.,no se poznavame mn dobre i go znam 6to za 4ovek e,a ti ako ima6 jelaqnie parvo se zapoznai s tva mom4e i sled tova misli dali da se hvane6 s nego,moje pak i da ne ti haresa i da badete prosto priqteli.ti si re6ava6 :)
dolce_lady94
05-30-2008, 19:52
ami mojesh da opitash ako moje bi toi se premesti v tfoq grad moje da se polu4i neshty a otnosno godinite ti si reshavash dali iskash da si s nego ili ne
shady^baby
05-30-2008, 20:03
според мен няма нищо лошо да се видите, но не мисля че може да имате пълноценна връзка при положение, че сте от различни градове и ти си на 15...предполагам няма да имаш възможност да пътуваш за да се видите, а надали и той ще я има :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-30-2008, 20:07
продължи напред :)
пЛюш!нкаАа~
05-30-2008, 20:08
Еми щом се е опитвал да се свърже с теб по някъв начин..може наистина да те харесва..всичко ще се докаже с времето :)
временно увлечение според мен след време ще се забрави тази случка и така
bqsna_teenagerka
05-31-2008, 08:15
апф.. странна история наистина :lol: явно си го омаяла с красотата си. Еми скъпа..от теб зависи..ти искаш ли да се случи нещо или не? в крайна сметка 1 път се живе..може да пробваш всичко ;)
според мен те е харесал.и те помни от едно виждане.излез с него виж какъв и после сама реши дали си заслужава :)
mickelangelo
05-31-2008, 08:56
е к'во като сте в различни градове ? .... приятелката ми в момента е на 3500 км от мен и знам че е с мен ... и се получава пак ... просто трябва да има желание и от 2 те страни :)
Obsession
05-31-2008, 09:02
Нищо не ти пречи да се видите. А и те е запомнил и се интересува от теб живо, дай му шанс, поне 1 среща, после сама решаваш искаш ли нещо повече ;)