Влез

View Full Version : Ученически бисери

la_panterita
05-30-2008, 18:55
Пишете тук бисери на у4ениците

la_panterita
05-30-2008, 18:59
У4ителката по химия пита Пепа,моя съу4ени4ка:
-Пепа,кажи какви са хоризонталните и вертикалните редове в периоди4ната система?
Пепа:
-Хоризонталните са ПОЛЕГНАЛИ,а вертикалните ВИСНАЛИ!

И целият клас заедно с госпожата избухна в смях :grin: :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz:

la_panterita
05-30-2008, 19:01
У4ителката по география:
-Кой е Фернандо Магелан?
-Тозищо го е родила маика му!

:D :D :D

la_panterita
05-30-2008, 19:04
У4еник пита у4ителката по география:
-Госпожо,коя е столицата на Париж?
-Коя е столицата на Франция ли?
-Не,бе госпожо,аз на Франция знам коя е,вие ми кажете коя е на Париж? :D :D :D :D

la_panterita
05-30-2008, 19:05
Сборът от страните в триъгълник е 180 градуса :D :D :D

parkourgirlss
05-30-2008, 19:14
Mii ... :D imahme 4as po istoriq i ni izpitvat za rimskata imperiq na uroka za robite ..
zadavat vapros na K. (1 ot moq klas) : Razkaji kakvo sa polu4avali robite v zamqna na truda si?
otgovora mu be6e: na vseki 2 godini sa polu4avali hrana i voda a dnevnata im dajba drehi bila d1rveni obuvki i tunika ....
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

FireWing
05-30-2008, 19:15
...

valentinka_1990
05-30-2008, 19:29
Днес ми казаха едни,които обаче са от кандидатдтудентски изпити по история.
Хан Крум запушил със задните си части прохода,а с предните си лично чакал противника в засада.
Баба Илийца бръкнала в пазвата си,но на мерила само сухи корички.
До ден днешен жителите на град Ахелой подритват черепите и костите на многото загинали турци.

:D

splendour
05-30-2008, 19:41
edna fr stydentka razkazva :ima 1 pred mene i temata za krim i tq vika kaji ne6to za krym i az i vikam da pi6e za zapovedite i sled kolko si vreme gledam i v lista onasq pisala za desette boji zapovedi" :razz: :razz:

dolce_lady94
05-30-2008, 19:48
gospojata po bulgarski:
- evgeni ti pomnish li kakfo y4ihme minalia put ?
- aa mi 4e az da ne sum pametnik 4e da pomna :D:D:D:D:D:D:D

MartyParty
05-30-2008, 20:10
Кажи ми причестие с наставка "-ен".
Супермен 8-)

justmeandmyself
05-30-2008, 20:37
Изпитват един съученик по литература и госпожата му казва да говори за Нежната спирала.И той говори,говори и по едно време казва:"Изведнаж СТАДО диви гълъби ВРЪХЛЕТЯЛИ на ловците" :lol: :razz:
В час по географиа,тоа същия ученик го питаха за релефо образуващи процеси и разкава си той и изведнаж казва:"ИЗБУХВАНЕТО(не изригването) на вулганите ...." :lol:

justmeandmyself
05-30-2008, 20:43
От 7 клас:
"Чорбаджи Нено е тлъст като огромна и грозна свиня"(Използвано е във ЛИС)

Lucho
05-31-2008, 07:12
Очила се пише със.../ученик подсказва/ с диоптър... :D
Хан крум реже жълтици...и още..

reanimation
05-31-2008, 07:19
"Кенгуруто има торба на коремчето си зада се скрие в нея когато идва опасност"-хахахахахаххахахахахаххах а мой съученик на тест по биология :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Exsanguination
05-31-2008, 08:18
много смешно...

hrisence
05-31-2008, 10:29
В час по български език госпожата моли С. (с това стана известна в класа) да напише на дъската Дон Кихот. С. написа Донки-Хот и всички паднахме да се смеем, но госпожата не я видя, защото някой я занимаваше с нещо

fake
05-31-2008, 11:12
С.-ся имаме физическо
-е не е ли физика?
С.-е то си е се тая, и по двете бягаш

Н. по английски "in the desert there are some trees...like cactus"

Госпожата: "...and the west European countries turned into....."
Н. я прекъсва "...east!"

"Ако знаете жирафите колко лекарства пият....."
Р. -"Е те докато му стигнат до стомаха...."

Е.- "Той избира да плава с кораба и това му дава избор да плава или не..."

"-Кажете ми съществително от 'запея'"
Е. -"Запек!"

Mementomori
05-31-2008, 11:59
От далечния 8-ми клас:
-Ich komme aus Zeitung,Entschuldigung Leipzig!
-Der Architekt vom Schloss ist Knoblauch,ops Knobelsdorf!
-Die Familie hat 4-5 Glieder,opa Mitglieder!

sladur4etyYy
05-31-2008, 12:02
От 7 клас:
"Чорбаджи Нено е тлъст като огромна и грозна свиня"(Използвано е във ЛИС)

:lol: :lol:

koskata91xa
05-31-2008, 13:44
Редовното ми е:
Час по математика,госпожата проверява кой си е писал домашно,1-номер има,2-номер има и т.н идва моя ред, костадине имаш ли-"Ам госпожо имам обаче го писах на упражнителната тетрадка"-добре излез да решип 2-ра задача(примерно) излизам аз правя се на мъдар,и получавам следния отговор"Костадине слаб 2-сядай си" и оп то часа сваршил :grin:

mimentseto93
05-31-2008, 15:23
изпитват един от моя клас по география : в миналото хората са мислели че жената (вместо Земята) е център на вселената :razz: :razz: :razz: еи ние жените сме върха :grin: :grin: :grin:

smiirnoff
08-06-2009, 12:40
като бяхме малки имах един съученик , който постоянно говореше глупости ;д .. веднъж госпожата го пита как се размножават птиците , той вика : " птиците РАЖДАТ , докато ЛЕТЯТ ;д "
.. и супер много такива простотии е казвал ;д :lol:

KeInEnAmE
08-09-2009, 15:13
Кажи ми причестие с наставка "-ен".
Супермен 8-)

:razz: :razz:

KeInEnAmE
08-09-2009, 15:17
Изпитват един съученик по литература и госпожата му казва да говори за Нежната спирала.И той говори,говори и по едно време казва:"Изведнаж СТАДО диви гълъби ВРЪХЛЕТЯЛИ на ловците" :lol: :razz:
В час по географиа,тоа същия ученик го питаха за релефо образуващи процеси и разкава си той и изведнаж казва:"ИЗБУХВАНЕТО(не изригването) на вулганите ...." :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

hugzz
08-10-2009, 12:55
И дА зн. -СъЗдАтЕлЯтТ наА BG е Патриарх Евтимий (СпоРЕд ЕдиН ОлИг0фРеНн 0т КласЪъЪ) :D:D:D

dreamygirl231
08-10-2009, 16:05
при мен един от класа беше написал на контролно по биология,че кучетата се получавали като се съберат няколко клечки и разни други простотии(вече съм ги забравила)и тогава даскалката когато ги раздаваше каза,че когато го проверявала,хем се смеела,хем плачела и го прочете на целия клас и.......... :lol: :lol: :lol: :lol:

smiLexaga1n
08-10-2009, 17:59
В час по география една съученичка разказва урока..
- Много ТЕРОРИСТИ ( 8-) ) обичат да посещават Австралия.

(а всъщност имаше в предвид туристи :D ) и целия клас много се смяхме после. :lol:

Пак същата съученичка и отново в час по география.. Явно нещо се беше заплеснала и искаше да пита госпожата за урока, но вместо госпожо изръси едно:
- МАМООО! :razz:

Тогава също доооста се смяхме и дълго я е*авахме за т'ва. 8-)

mrtn
08-10-2009, 20:01
към учителката по география:
-"Госпожо, трябва да ме изпитвате за 2"
-" Ами добре вече може да се заминаваш" :-D
Ученичка: "Абе тая по химия много брунално ме изгони от часа" :D и още се бъзикаме с нея милата :-D :lol:

loveUpeps4o
08-10-2009, 20:31
По трудово много се бяхме развикали и госпожата вика "аз пък повече няма да ви говоря,а другия път ще ви изпитам" и аз й отговарям "говорете си госпожо, ние ви чукаме (вместо чуваме)" и тогава всички паднахме от смях :razz: