View Full Version : 7клас и тъпото учене
4eere6ka_kiss
05-31-2008, 12:18
Абе 7клас съм и днес майка ми ходи на среща с г-жата ми по бЕл от частните уроци и тя и обесни , че трябва да спра даскало до изпитите , защото съм била много умна и трябвало да се реализиръм в хубаво даскало , бе некви глупости там и сега спирам даскало , за да ходя на уроце по цял ден , но ми е много мъчно за всичките ми приятели с които се сближихме най - вече сега на края :( Като се сетя за всичките ни простотии които сме правили заедно и че никога повече няма да ги правим ми се дорева :( Хем знам че трябва да уча , ама ми е супр гадно за всичките ми фр. и така :( Има ли някой друг като мене или някой да каже какво е правил тогава , когато му се е налагало да учи , вместо да е с приятелите си ? :( При мисълта ,че няма вече да ги видя в даскало и въобще даскалото ....Егати тъпото ...Абе дали не трябва да накарам наще да ме оставят да си ходя на даскало , а не на тия тъпи уроце :D а?
Pedigree
05-31-2008, 12:21
Рано или късно, идва раздялата, няма как да си вечно в това училище. Сега учи, има време, когато ще се вееш с приятелите, аз също съм в твоето положение, но просто осъзнавам, че учението ми е по - важно от тези неща. Имаш цял живот, за да си с тях. ;)
е аз не съм точно в такава ситуация...ама ся съм 8 клас и съм ф ново даскало класа ми е суперрр шибани нз мн ми е кофти за старите фр ама кфо да се прай...ся ше ходя в холандия да уча и ми е мн ама супер мн кофти че ня да ги виждам вече ама кфо се прай няма друг начин ше намеря др фр!и ти си тъка
SwEeT_PriNceSsS
05-31-2008, 12:48
и на мен ми беше гадно като кандидатствах.. ама не ходих 1 месец на даскало.. като завършиха атитурентите... на 24 и аз от тогава не ходих.. обаче сега не зъжелявам.. С тези хора които бях пр-ка.. все още съм.. излизаме и т.н. така че не се притеснявай.. ако наистина са ти пр-ли те сами ще те потарсят 8-)
Аз ходих на уроци почивните дни от седмицата! От 8 до 13 часа! А и на даскало си ходих начи немах свободен ден :( ! А за съучениците не знам.Ама може да си се събирате, ние така си правим :) ! Пожелавам ти мноого успех и дао те приемат там,където ш6те учиш с кеф :)
След като ти е приятно да ходиш на даскало - отивай ! Все пак последните дни не се учи, и по-скоро ще се разтоварваш от уроците. Иначе най-много да отидеш уморена и пренавита на изпита :) ... и все пак си учи, да не се отпуснеш напълно точно накрая.
И да ти напомня - света не свършва ако не изкараш перфектния бал ;)
Успех ! :)
Не виждам какво ти пречи да ходиш на даскало и на курсове, и да се виждаш с приятели. :-o
ПП Само да те светна, че до 16 години училището е задължително и не може да отсъстваш за щяло и нещяло.Това, че нищо не се прави, е друг въпрос де. :)
4eere6ka_kiss
05-31-2008, 15:51
Дам благодаря много на всички . А пък според мене изпитите след 7клас далеч не са щяло и нещяло и 90% от учениците сега спират даскало за да учат само аз като няква идиотка ще седя там да си губа времено вместо да се готвя,защото сега нищо не учим ! А това че ще ми липсват фр. е др. въпрос
ThunderGoddess
05-31-2008, 17:27
Аз минах с един мини сборник, пет урока на кръст и една книжка с литературни анализи ( по моето време с това се кандидатстваше, хаха). Приеха ме в хубаво даскало. Ми какво да ти кажа. Остави нещата така, концентрирай се, влез в хубаво даскало, а след това ще си дадеш една голяма почивка, ще се срещаш с старите си приятели, съученици, а другата година ще си намериш и нови. Всеки има такива трудни моменти, адски скучни, но какво да се прави - такъв е живота. Правиш важна стъпка за бъдещето си реализиране и не си заебавай така живота само заради един месец, в който ще учиш, а няма да купонясваш. Като се замислих - можеш все пак да си издейсташ от родителите поне някакво малко време, което всеки ден да ти е свободно и да се виждаш с някого, за да не ти е толкова тежко.
unfaithful1234
05-31-2008, 18:54
Абе хораааааа...как не ходиш на даскало? :shock: Аз решавам по два теста на ден-един по БЕЛ и един по математика,а два пъти в седмицата правя по два преразказа...Сега имам време и за това и си ходя на училище,само че не се застоявам пред компа,ами дори и в момента решавам тест :-D Мисля,че за всичко си има време...
от 8 клас нагоре е по-яко, не се притеснявай :)
Seducti0n
06-01-2008, 08:01
Здравей.
Хубаво е да наблягаш на силните си страни и да се стремиш към високи резултати, но това със спирането на даскалото ми се струва меко казано пресилено/не искам да прозвучи глупаво, но не знам дали си се замисляла, че в случаите препоръките на частната ти учителка, може да имат и комерсиална насоченост/...
Аз не виждам какъв е проблема хем да си изрядна в училище, хем да ходиш и на въпросните уроци.
Като си ги имаш знанията ще се справиш и без да се налага предприемането на подебен вид мерки.
Колкото до съучениците ти-Колкото и да не ви се иска просто раздялата е неизбежна.Това разбира се не означава, преустановяването на каквито и да било контакти.
Преди 2 години завърших 7-ми клас и до ден днешен се виждам, макар и рядко с бившите си съученици.Това е нещо нормално, просто всеки поема по различни пътища, всеки следва интереситесите си и така.
Просто не се отчайвай и не изпадай в депресирани състояния, а събирай сили за изпитите-Успех на тях! :)
fall_out_girl
06-01-2008, 09:33
Според мен това със спирането на даскало е много тъпо,но явно нямаш друг избор... :?
sexy_bebz
06-01-2008, 12:28
И аз съм в тва положение - мен ме карат да спра да ходя на даскало, НО аз няма да спра. Поревах малко пред майка, казах и че искам да ходя на даскало и че ми е мъчно за класа и тя каза, че ще ходя на даскало. Поговри с майка си и всичко ще е ОК :)
Blo0dyBitch
06-01-2008, 14:28
ох тея изпитииии...само дето толкова се мъчите ... толкова лесно се влиза в елитни училища в днешно време(смятай-аз имах 5.18 и 5.38 , влязаха хора с четворки)
според мен няма абсолютно никакъв смисъл да спираш даскало...аз последната седмица не ходих,уж да уча,ама мързела яко ме хвана и само си пишех домашните за уроците-през дрто време по улиците,на компа или пред телевизора
а по повод 1 предходно мнение-да,училището до 16 е задължително,но тя няма да пропусне половината година-просто все едно е болна и е изпуснала 2-3 седмици от даскало...нищо сериозно,ама според мен е тъпо
Spider4eto
06-01-2008, 14:32
и аз бях така 8-)
vesito13
06-01-2008, 14:55
мен са ме оставили на мира на никакви уроци не ходя и ми е супер :grin:
white_chik
06-01-2008, 19:07
Залягай над учебниците,малко ти сотана до изпитите.Дано да минет успешно,след това имаш цяло лято да правиш глупости и да щурееш.А колкото и някои хора да си говорят,средното образование има значение и е доста важно,къде точно учиш
ThePowerOfLove
06-01-2008, 19:34
И аз последните седмици 7клас не ходих на даскало и нищо не пропуснах :wink: Гадно е,че се разделяте,но ще видиш,че нагоре е по-яко и пак ще си намериш фр :) Сега се стегни за изпитите ,щото са доста важни...а пък за даскалото не се спичай то и без това повечето предполагам няма да ходят :wink:
laila_94
06-02-2008, 16:06
преди изпит не е мн хубаво да учиш,ако си учила през годината защо и сега да се тормозиш .. :)