View Full Version : neznam ve4e kak stoqt ne6tata....
eto q i cqlata istoriq \: predi mn vreme edno mom4e ot daskalo me xaresva6e i to adski mnogo. toi mi predlaga6e da tragnem no az dori i ne go poznavax i neiskax. sled vreme zapo4nax da go xaresvam i topi me xaresva6e. vinagi si govorixme no izvednaj se otdrapna. sega ve4e az si mislq 4e ne me xaresva no mnogo xora mi kazvat 4e toi o6te me xaresva i az ve4e nz kakvo da pravq :-) :-)
barbie_94
05-31-2008, 13:42
:-)
GregoryHouse
05-31-2008, 13:46
И аз те харесвам от половин година обаче не съм сигурен за теб...трудно ми е да ти го кажа но...ОБИЧАМ ТЕ
Ilinkata08
05-31-2008, 13:55
И аз те харесвам от половин година обаче не съм сигурен за теб...трудно ми е да ти го кажа но...ОБИЧАМ ТЕ
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Тоест.. покажи му, че ТИ го харесваш..
ve4e sam mu pokazala i znae :-)
GregoryHouse
05-31-2008, 14:24
ЗНачи не те обича ако наистина знае...
donkihot
05-31-2008, 14:30
абеее умници...как не разбрахте...любовта не може да дойде от гледане...тва е 4увство,което изпитваш дългооо след като БЪДЕШ с някой 4овек,защото любовта е да искаш да си с някой след като си разбрал целия му живот,грешки,недостатъци и т.н...ти знаеш ли абсолютно вси4ко за него,била ли си с него,дарявал ли те е с ласки??? Не а? Тогава как по дяволите го оби4аш??? ХАРЕСВАШ ГО! нали???
Al3ksandra
05-31-2008, 14:48
Не бъркайте понятията обичам те & харесвам те в никакъв случай. С " харесвам те" започва всичко.. имам предвид че от там се почва всичко.. когато опознае малко или много човека отсреща, можеш да кажеш че го обичаш, маакр че има хора които са изкусни лъжци и дори в реалния живот могат да те побъркат.. :( съжалявам че е така, но е факт. :( Така че момиче, ако искаш да разбереш дали може да се получи между вас, просто забрави срама & притесненията и други работи , приеми че може да бъде провал , отиди при него запознайте се излезте на кафе поговорете. Ако има нещо то ще си проличи.. Ако няма, няма.. и това е. :)
sladur4etyYy
05-31-2008, 15:13
абеее умници...как не разбрахте...любовта не може да дойде от гледане...тва е 4увство,което изпитваш дългооо след като БЪДЕШ с някой 4овек,защото любовта е да искаш да си с някой след като си разбрал целия му живот,грешки,недостатъци и т.н...ти знаеш ли абсолютно вси4ко за него,била ли си с него,дарявал ли те е с ласки??? Не а? Тогава как по дяволите го оби4аш??? ХАРЕСВАШ ГО! нали???
а така. стига сте използвали думи като ''обичам'' и ''влюбена съм'' за някого, когото познавате от 2 дена или както в някои случаи, дори не познавате :x