View Full Version : Дали все още ме обича,как да разнообразя връзката ни?
Sunny_stz
05-31-2008, 13:52
аз съм с приятеля си от година и 8 месеца ще станат...много го обичам,но не знам дали той още изпитва същото...Последния път когато ходих при него ,ми призна че някаква му се е нахвърлила когато е бил на бала на братовчедите си...той уж и отвърнал ,но след това се дръпнал,каза че е гузен за това ..аз не го смятам за целувка,но ми призна още нещо,че иска да опита с някое друго момиче понеже не е опитвал с много аз съм му първата ,а преди това си е имал и друга и това е...желае да опита от неизвестното...това много ме натъжи.Казах му да прави каквото иска ,но няма да е с мен ако е с други моми4ета.Той каза че иска да е с мен....но спомена нещо за почивка като си лягахме ,но после не говорихме за това..Ако иска да опитва с друга,но не знае какъв човек ще изгуби!Последния път като говорихме по телефона,не беше особено дружелюбен ( той е в София аз в Стара Загора и не се виждаме много често) и каза че си говорим едно и също и днес не ми се е обаждал,но мисля и аз да не му се обадя....Много съм наранена,но не съм му го споделила........Не знам какво си мисли...може би му е еднообразно с мен не знам....въпреки че на последък не се виждаме много често....По веднъж на една или 2 седмици..скоро ще си идва и искам да го изненадам и да разнообразим връзката си,бихте ли ме посъветвали как да го направя?
Въобще не искам да се разделяме..много ще ме нарани това.А и да допълня каза че като си идва затъпявал в малкия град.....не знам защо го каза,преди гледаше да си идва все по -често....Мислите ли че вече няма чувства към мен?аз му казах че мисля че вече не ме обича ,но той отрече...Как мислите? :(
GregoryHouse
05-31-2008, 13:57
Мисля, че чука друга...а ако не чука скоро ще почне...тъй че пробвайте тройка...това винаги е разнообразно :P
Mariolcheto
05-31-2008, 14:14
Моето мнение е,че вече си му омръзнала и той икка нещо съвсем различно...Мисля,че има чувства към теб,но самия той ще разбере това когато те изгуби!Той още не го осъзнава. :)
Mademoiselle
05-31-2008, 15:26
hahahaha ti si si vzela belqta s toq tip.Kak ima naglostta da ti kaje,4e taq mu se e nahvarlila,i po-lo6o,4e i e otvarnal,pri polojenie,4e ne se 4uvstva ni nai-malko guzen.I za vruh na vsi4ko-iskal da opita s druga!Napravo ne znam kak e vazmojno,samo za6toto nqma opit da iska da izneveri-ako te obi4a,za kakvo mu e druga,seriozno se zamisli,az na tvoe mqsto 6te mu biq 6uta.
Exsanguination
05-31-2008, 15:58
Как да разнообразя връзката ни?
организирай оргия
Sunny_stz
05-31-2008, 17:20
hahahaha ti si si vzela belqta s toq tip.Kak ima naglostta da ti kaje,4e taq mu se e nahvarlila,i po-lo6o,4e i e otvarnal,pri polojenie,4e ne se 4uvstva ni nai-malko guzen.I za vruh na vsi4ko-iskal da opita s druga!Napravo ne znam kak e vazmojno,samo za6toto nqma opit da iska da izneveri-ako te obi4a,za kakvo mu e druga,seriozno se zamisli,az na tvoe mqsto 6te mu biq 6uta.
Ne....toi kaza 4e E guzen za tova ,ne si me razbrala pravilno..be6e mu trudno da mi go kaje...pone ocenqvam 4e e 4esten s men..
Za drugite mneniq predlaga6ti organizirane na orgiq ,mnogo umno!!!Pojelavam vi nqkoi den da ste na moe mqsto i da se gavrqt s vas!!!
Sunny_stz
05-31-2008, 18:27
Molq davaite mneniq hora,pls :|
porschecayenne
05-31-2008, 18:34
дай му отзад
съвсем сериозно, понеже малко момичета дават там, не ще иска друга
иначе го разбирам момчето - само с теб, иска нещо ново да опита, затова направи каквото ти казах
Sunny_stz
05-31-2008, 19:17
дай му отзад
съвсем сериозно, понеже малко момичета дават там, не ще иска друга
иначе го разбирам момчето - само с теб, иска нещо ново да опита, затова направи каквото ти казах
Molq bez podobni mneniq!!!I vse pak....4akam nqkoi da me ukoraji
Същата работа ми се слу4и на мен миналото лято.
Каза ми, 4е иска разнообразие и да види как е и с други. Оставих го. Ходи, пробва и накрая се усети, 4е има 4увства към мен и ме иска обратно.
Предполагам 4е и при теб ще стане нещо такова. Но дали ще му простиш или не, това си е твоя работа.
IceFlame
06-01-2008, 13:07
точната дума е "бройкаджия" ;) Самата мисъл за друг човек директно отписва любовта, камо ли ако ти го и каже...Не ви трябва разнообразие...явно на него му трябва друг човек...Не си за временно ползване, за да ти каже "искам да пробвам"...пробва се нова дреха, не човек...Бий му шута,за да разбере, че трябва да проявява уважение към теб :)
NightGuardian
06-01-2008, 13:08
Sega doide lqto...Otidete na basein zaedno i se zabavlqvaite... 8)
GabisiTa
06-01-2008, 14:47
Остави го да опита с други щом иска... :? Тогава или ще разбере, че с теб му е било по-добре или ще продължи с някоя друга...
Покажи му с думи и действия, че все едно вече не ти пука за него. Охлади отношенията и нека му стане ясно, че той е виновен за това. Ако тръгне по пътя на сдобряването, остави го да повърви по-дълго, за да оцени сам колко значиш за него. Ако не го направи - значи не те обича.
Пусни го да опита! По-добре да го направи след като си му позволила, вместо някой ден да го направи с друга скришом от теб и ти като разбеш да ти стане много кофти и/или да го зарежеш. И да не се върне след като си го пуснала, поне няма да се разделите така гадно, а може и да се върне при теб, ако те обича истински. След като му позволиш, каквото и да стане между двама ви, ще е за доброто и на двама ви :)
huligankata
06-01-2008, 15:13
Не си за временно ползване, за да ти каже "искам да пробвам"...пробва се нова дреха, не човек...Бий му шута,за да разбере, че трябва да проявява уважение към теб :)
+1
Sunny_stz
06-02-2008, 19:14
Каза ми, 4е иска разнообразие и да види как е и с други. Оставих го. Ходи, пробва и накрая се усети, 4е има 4увства към мен и ме иска обратно.
Предполагам 4е и при теб ще стане нещо такова. Но дали ще му простиш или не, това си е твоя работа.
Ами да ви кажа ние вече серазделихме окончателно,до скоро нищо не ми беше ясно,но вчера ми звънна и ми каза окончателно..Нямаше друг начин освен по телефона,понеже сме на разстояние.Естествено че ще поговорим когато си е тук,но окончателно вече сме разделени....Освен да му пожелая успех в живота и любовта ,няма какво друго...Нямам намерение да тичам след него ,ни най-малко няма да падам под нивото и принципите си,макар че много пъти съм се разкривала пред него,но любовта нали е това да се разкриеш пред дргугия!Кофти ми е наистина ужасно се чувствам ,особено вечра и днес като се събудих ,не исках да ставам ...но си казах че просто няма смисъл,живота продължава!Както казахте ,щом иска да е с друга,нека опита!!!!Нека да се наживее!И после ако разбере че неможе без мен ...че е направил грешка не знам....
Sunny_stz
06-02-2008, 19:14
Ами да ви кажа ние вече се разделихме окончателно,до скоро нищо не ми беше ясно,но вчера ми звънна и ми каза окончателно..Нямаше друг начин освен по телефона,понеже сме на разстояние.Естествено че ще поговорим когато си е тук,но окончателно вече сме разделени....Освен да му пожелая успех в живота и любовта ,няма какво друго...Нямам намерение да тичам след него ,ни най-малко няма да падам под нивото и принципите си,макар че много пъти съм се разкривала пред него,но любовта нали е това да се разкриеш пред дргугия!Кофти ми е наистина ужасно се чувствам ,особено вечра и днес като се събудих ,не исках да ставам ...но си казах че просто няма смисъл,живота продължава!Както казахте ,щом иска да е с друга,нека опита!!!!Нека да се наживее!И после ако разбере че неможе без мен ...че е направил грешка не знам....
Sunny_stz
06-05-2008, 11:30
Най-тъжното е че аз през тази година и 8 месеца в която бях с него му дадох всичко,не знам дали го е оценил!!!Той ми взе всичко и сега иска друго?Това е просто нелепо.....Скоро ще се видим за да говорим...то няма какво повече да се обсъжда ,но аз имам какво още да му кажа..Въпросът ми е как да се държа с него когато се видим??Да съм хладна,студена,да бъда себе си или да му покажа че е сгрешил и е виновен както отговориха някои в темата...
varnen4e
06-05-2008, 11:48
Аз честно казано, мисля че връзката ви няма шанс. Причините, подари които го мисля са:
1.- Когато не си правил секс и си хванеш сериозен приятел- рано или късно е нормално да ти се прииска да опиташ и нещо ново, но рядко е възможно хем да опиташ, хем да задържиш човека до себе си, освен, ако не лъжеш.
2.- Растоянието между вас също оказва голямо влияние, защото освен от секс се лишавате и от грижи, от внимание.. дори и от любов (която можете да усетите) и рано или късно ще се отчуждите един от друг.
Пак се изненадвам, че сте се задържали толкова, но все пак моето мнение е, че няма шанс занапред.
Успех.
:)
varnen4e
06-05-2008, 11:50
Най-тъжното е че аз през тази година и 8 месеца в която бях с него му дадох всичко,не знам дали го е оценил!!!Той ми взе всичко и сега иска друго?Това е просто нелепо.....Скоро ще се видим за да говорим...то няма какво повече да се обсъжда ,но аз имам какво още да му кажа..Въпросът ми е как да се държа с него когато се видим??Да съм хладна,студена,да бъда себе си или да му покажа че е сгрешил и е виновен както отговориха някои в темата...
Не си вдъхвай обаче големи надежди, че ще се върне.
Иии бъди себе си- позата е много излишна тук. Кажи му каквото мислиш, каквото чувстваш.. проведете разговор като хората.. без селски истории. :)