Влез

View Full Version : Проблем преди СЕКС

ATAHACOB
05-31-2008, 14:56
Здравейте , днеска решихме да правим секс с приятелката ни за първи път ни е. Почнахме да се целуваме 1 час саблякохме се , каза ми , че иска ад правим секс отидох изпиках се аз върнах се сложих презерватива . И какво стана Хуя ми почна да пада преди да го фкарам . Тя почна да ме дърви става ми и преди да го фкарам ми омеква , не знам каде е проблема. АКо някой може да ми каже каде е да казва. мерси

LiloTa
05-31-2008, 15:01
а на тебе за 1ви път ли ти е?

ATAHACOB
05-31-2008, 15:02
да на мен ми е за първи път . тя не беше девствена . мамка му да еба неможах да го фкарам :(

FeelMe
05-31-2008, 15:03
ami 6tom 6te vi e za purvi put qvno ima doza pritesnenie (v slu4aq-pove4e pri teb).az nqmam opit v tazi svera no mislq 4e vs e na psihi4eska osnova i 4e e napulno normalno.ni6to ne vi pre4i da pravite o6te opiti.qvno mn durji6 na tova momi4e i te e strah da ne i pri4ini6 bolka i ottam idva celiq problem,no s vremeto i opitite ne6tata 6te se opravqt... :)

LiloTa
05-31-2008, 15:05
да на мен ми е за първи път . тя не беше девствена . мамка му да еба неможах да го фкарам :(

спокойно...С малко повечко труд следващия път ще стане.Ама помни че не трябва да мислиш за това че ще свършиш мн бързо или че няма да я задоволиш (примерно).Просто се отпусни и даже я помоли тя да ти сложи презерватива ;) Успех ;)

ATAHACOB
05-31-2008, 15:07
в момента се депресирам :(

Diablue{F} мерси ще се помъча.

LiloTa
05-31-2008, 15:09
в момента се депресирам :(

Diablue{F} мерси ще се помъча.

не се депресирвай-това е голям враг.Се пак искаш да стане,нали?Просто не мисли за нищо друго освен за момичето до теб ;) Даже ако имате възможност ударете по 1 чашка винце преди секса ;) и малко по продължителна любовна игра :) Успех :)

Undying
05-31-2008, 16:07
Това се случва в адски много от случите и на мен и приятеля ми се случи,от притеснение е,отпусни се колкото се може повече и не се притеснявай дори и да не се получат нещата,много е важно и какво е отношението на приятелката ти към този проблем,трябва да те насърчи и да ти покаже че това изобщо не е нещо толкова голямо и важно,ще премине.

miteto
05-31-2008, 18:58
1)вкарай 1-2 бири или нещо за РЕЛАКС!

ако си отпуснат свеж и т.н. няма нужда т'ва да го праиш!

2) Спри да лъскаш! Т'ва е задълже за успех ;)

3) След няколко дни (5+) ще почувстваш, че имаш нужда да го направиш.

4) Ползвай лубрикант за смазка или се възбуди качествено. Даже като сложиш кондома не спирай да се дразниш сам преди да го вкараш.

5) Можеш да я накараш тя да си играе с тебе, да го гали, да ти набие 1, може и свирка, както по-ти харесва. Кажи и да бъде по-активна, ако те иска в нея, нека малко да се погрижи за твоя комфорт, както предполагам ти за нейния ;)

аре готов си ;) Дано см помогнал. Всъщност ако и т'ва не помага - може да тестваш ефекта на Виагра да речем :D Всъщност дано си осъзнал, че главния проблем е притеснението, при което се произвеждат адреналин и норадреналин - елиминираш ли това - елиминираш си проблема 8)

x3eme
05-31-2008, 19:04
ot pritesnenie na men su6to mi se e slu4valo ama ne pri purviq put,pri purviq put be6e tvurd kato beton 8-)

ATAHACOB
05-31-2008, 19:08
Мерси за отговорите. Следваштия път 1 RedBull 1 шоколад и остро в атака.

x3eme
05-31-2008, 19:11
uspeh togava sledva6tiq put :)

05-31-2008, 20:30
притеснение предполагам :)

armagedonski
05-31-2008, 21:26
az problem nqmam 6tot stawa tward kato 6wedska stomana, daje posle mi e problem 4e cql den hodq s "palatka" t.e. nadiga mi ga6tite kato palatka

Virtuallll
05-31-2008, 21:57
От притеснение сигурно :?

DevilWish
05-31-2008, 22:22

спокойно...С малко повечко труд следващия път ще стане.Ама помни че не трябва да мислиш за това че ще свършиш мн бързо или че няма да я задоволиш (примерно).Просто се отпусни и даже я помоли тя да ти сложи презерватива ;) Успех ;)
Syglasna sym ,absolutno ;)

sadsad
06-01-2008, 09:10
Здравейте , днеска решихме да правим секс с приятелката ни за първи път ни е. Почнахме да се целуваме 1 час саблякохме се , каза ми , че иска ад правим секс отидох изпиках се аз върнах се сложих презерватива . И какво стана Хуя ми почна да пада преди да го фкарам . Тя почна да ме дърви става ми и преди да го фкарам ми омеква , не знам каде е проблема. АКо някой може да ми каже каде е да казва. мерси
tova e ot pritisnenie 4e sigurno za parvi pat go pravi6 s neq, nakarai q tq da si sloji prezervativa i tq "da si go namesti" mislq 4e 6te stane nz..