View Full Version : Отговорности
Здравейте ,Всички!!!
Имам проблем и дано вие да ме разберете и да ме посъветвате.
Значи , проблема е следния.
Преди около месец и половина се закачахме с едно момиче в училище но аз явно съм прекалил и тя сега е влюбена в мен от около месец.Тя (не я познавах добре ,нито тя мене) ми предложи и аз и казах да.Като на 1ва среща тя се намъкна с 20 момичета (добре!То това е закон),но ми направи впечатление че тя слуша чалга ... (аз мразя чалгата) ... и т.н (но не я харесах). И така ---- после се видяхме няколко пъти и всичко бе същото и тя и аз.. (отново не ми допадна).Тя ми отнема от времето адски много да сме ходили на кафета и такива глупости. И така де вчера сутринтатя ми се разплака как нищо нямало да стане и т.н. , а аз идиота я успокоих като и казах че това зависи само от нас :-o КАК МОЖАХ ..
Искам да ми помогнете или да ми подскажете - как да скъсам по най-добрия начин за нея ?????? Без много да църа :( :( :(
sladur4etyYy
05-31-2008, 15:03
Здравейте ,Всички!!!
Имам проблем и дано вие да ме разберете и да ме посъветвате.
Значи , проблема е следния.
Преди около месец и половина се закачахме с едно момиче в училище но аз явно съм прекалил и тя сега е влюбена в мен от около месец.Тя (не я познавах добре ,нито тя мене) ми предложи и аз и казах да.Като на 1ва среща тя се намъкна с 20 момичета (добре!То това е закон),но ми направи впечатление че тя слуша чалга ... (аз мразя чалгата) ... и т.н (но не я харесах). И така ---- после се видяхме няколко пъти и всичко бе същото и тя и аз.. (отново не ми допадна).Тя ми отнема от времето адски много да сме ходили на кафета и такива глупости. И така де вчера сутринтатя ми се разплака как нищо нямало да стане и т.н. , а аз идиота я успокоих като и казах че това зависи само от нас :-o КАК МОЖАХ ..
Искам да ми помогнете или да ми подскажете - как да скъсам по най-добрия начин за нея ?????? Без много да църа :( :( :(
''Без много да църа'' :lol: такаа...еми да тъпо си постъпил, като си тръгнал да я убеждаваш там разни неща ама ти тва си го знаеш. кажи й че мн ти допада, но я чувстваш по- скоро като фр или че сега не си готов за връзка... ми използвай типичните мъжки оправдания, не си ли знаете номерата :D обаче да знаеш, че ако тя те харесва, няма безболезнен начин,по който да й кажеш че не искаш да си с нея. късмет и да кажеш кво е станало :wink:
tapo si postapil no pakl prosto se otdrapni leko poleka ot neq i tq skoro 6te razbere sama nz v takav sly4ai kato toziii :? :? :? :? no ne i go kazvai direktno :smt068 trqbva da si mil kogato skasate a da ne si grub :twisted: :-)
Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' 8-) Ама като нищо да ти лопне една тупалка 8-)
Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' 8-) Ама като нищо да ти лопне една тупалка 8-)баууу :lol:
Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' 8-) Ама като нищо да ти лопне една тупалка 8-)баууу :lol:
вАЛЕ мЪ, не ми чети идиощинити :lol:
dar4enceto92
05-31-2008, 17:31
Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!
Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!Ама успокоих я защото бяхме излезли тя и 100 нейни приятелки и тя изведнъш ревна и сега ко да прая :(
'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' 8-)
:D :smt046
sladur4etyYy
05-31-2008, 19:16
Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!Ама успокоих я защото бяхме излезли тя и 100 нейни приятелки и тя изведнъш ревна и сега ко да прая :(
оо ясно, като има и приятелки, намесени във връзката ви, става лошо 8-) що веднъж не я помолиш да излезете само 2-мата без цялата й мафия приятелки да се намъква с вас? все пак си гадже с нея, а не с приятелките й ( надявам се :D )
Ivalinka
05-31-2008, 19:48
ти толкова много надежди си й дал и сега ще отидеш при нея и ще и кажеш "ами нещата не се получават.край " и тя ще страда по твоя вина....
адцки много се дразня като сме сички там и и кажа айде до някъде да поговорим и то голямо гледане голям смях пада еи значи.ХИЕНИ.много мразя така :booooomb:
punkrock
05-31-2008, 19:54
Spored men po-dobre e da zapochnesh da se darjish mn hladno kam neia i da ne ia tarsish, ili prosto i obiasni kakto ni napisa i na nas sega.
Vse shte go prejivee! 8-)
sry za latinicata
sweet_sorcerer
05-31-2008, 20:33
адцки много се дразня като сме сички там и и кажа айде до някъде да поговорим и то голямо гледане голям смях пада еи значи.ХИЕНИ.много мразя така :booooomb:
xaxaxxa то с ремаркета е мн весело... :-D :-D ами помоли я да излезете някога сами, виж дали ще ти хареса тогава и ако не - кажи и по най-деликатния начин, че няма да стане нищо , че не е тя виновна(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО наблегни на това,ако е по-малка, че ....) и така......айде успех, и др път внимавай :) 8)
Без много да църа :( :( :(
ХАХАХххахааххахахахах ей тука ме размаза.
[B]a[N]D[i]T[k]a
06-01-2008, 03:28
както и да и го кажеш все си мисля че ще "църа" ако толкова много те харесва :) .. така че "искам да скъсаме" както и да го кажеш все си е "искам да скъсаме .." :(
значи
мразя така да става-неписах и 1 СМС (мразя така - обичам директно но сега няма как )
:-o
ignore ОТ СЕГА :grin: :grin: :grin: :grin: :) :oops:
мислех да ти помогна ама като прочетох това без много да църа и се отказах тотално :razz:
И все пак понеже съм добра ще ти кажа няма тактичен начин особено като е чалгарка ми е ясно че много ще църа и се ще слуша баладите на фолкбомбите та по същество кажи си какво мислиш и съвет хвани си следващият път металистка щото тва е музиката (rock)
мислех да ти помогна ама като прочетох това без много да църа и се отказах тотално :razz:
И все пак понеже съм добра ще ти кажа няма тактичен начин особено като е чалгарка ми е ясно че много ще църа и се ще слуша баладите на фолкбомбите та по същество кажи си какво мислиш и съвет хвани си следващият път металистка щото тва е музиката (rock)някой Реге шси хвана :D :D