View Full Version : Моля Помогнете!!!!!
Devstven_Pich
05-31-2008, 16:39
Заравейте. Моля Помогнете !!!! Сноще ходих с приятелката ми и компания на хижа и вечерта като си легнахме ни се прииска да го направим и .... свърших вътре в нея и като излязох от нея видях , че презерватива е скъсан.... цялата сперма влезна в нея и сега май ще психясвам .... Аз съм на 17 а тя на 16 моля помогнете и ми кажете какво да правим , за да не зачене . Ако родителите ни разберат сме мъртви ......
Моля Помогнете!!! Моля Помогнете!!! Моля Помогнете!!! Моля Помогнетe!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
еми има едно хапче ескапел, около 30лв е, най-късно до 3 дни трябва да го е изпила, колкото по-рано толкова по-добре,това не е хубаво...ако го направи сега, ще е хубаво да не го прави скоро отново...и всичко това в случай, че си свършил в нея, както казваш...
П.С: просто кат прайте секс свършвай извън нея без значение със или без презерватив си :(
bulgarcheto
05-31-2008, 17:04
Ти нали си деТствен бе
Щом си свършил вътре, значи тя вече е бременна! Спокойно.... ше и кажеш да не пика две седмици и бебето ше се удави :o
ednookiq
05-31-2008, 17:39
еми има едно хапче ескапел, около 30лв е, най-късно до 3 дни трябва да го е изпила, колкото по-рано толкова по-добре,това не е хубаво...ако го направи сега, ще е хубаво да не го прави скоро отново...и всичко това в случай, че си свършил в нея, както казваш...
П.С: просто кат прайте секс свършвай извън нея без значение със или без презерватив си :(
+1 , i az sym na su6tiq princip 4e kato 6e swyr6wate prosto go vadete , tolkova e prosto i tolkova mnogo glavoboliq spestqva :)
DeXtRoFeR
05-31-2008, 18:12
Ти па ся за едно убиване ли си :D / съдя по подписа ти, че нещо си се впрегнал сякаш :D /
Относно притесненията ти, ако не е в овулация ще живееш 8-)
4estito vikai za kru6taneto 8-)
ghostwisper
05-31-2008, 18:13
ам хапчето се казва Ескапел и струва 33-35лв :) купувай й го веднага и човешко е да се греши,но следващия път го вади,както казаха другите по-горе :)
Обаче мн се нервя на хора, които непрекъснато гледат да пишат коментар, за да се подиграят на някого, като се има предвид, че на тоя човек в момента може да му е супер сдухано.След като няма да им помагате, изобщо не пишете..Виновни или не, образовани или не, не сте и вие светци, че да се подигравате...А, дейба народа! :-x
Devstven_Pich
05-31-2008, 19:36
Благодаря на Elaine за помощта. Нядавам се всичко да се оправи. А до тия с празните коментари - незнаете кво е .... Че несъм ял цял ден и нямам апетит , треперам и корема ми е свит на топка .... САМО СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ
+1 , i az sym na su6tiq princip 4e kato 6e swyr6wate prosto go vadete , tolkova e prosto i tolkova mnogo glavoboliq spestqva :)
ВИНАГИ !!!!!!!
Ескапел , както казаха по-горе и то колкото се може по-рано. Дано вече го е пила?
П.С: просто кат прайте секс свършвай извън нея без значение със или без презерватив си :( ;-)
withoutbreaking
06-01-2008, 09:28
ВИНАГИ !!!!!!!
и аз ще повторя .. винаги го вадете.. ! а на теб девствения .. ви желая сичко да е наред :) защото наистина си е голяма болка това..
дам, пиши после да кажеш к'во е станало
П.С: просто кат прайте секс свършвай извън нея без значение със или без презерватив си :(и аз сам на сащото мнение
ам хапчето се казва Ескапел и струва 33-35лв :) купувай й го веднага и човешко е да се греши,но следващия път го вади,както казаха другите по-горе :)
под 30 лв -28 май беше но скоро несам пила може вече да е по скапо
silent_scream
06-01-2008, 19:53
вземете ескапел.. ни6то няма спок..един пат с приятеля ми напраихме са6тата глупост и ни дадоха гре6но хап4е и пак ни6то не стана...недеи да се претиснява6
firesnow
06-01-2008, 20:30
Заравейте. Моля Помогнете !!!! Сноще ходих с приятелката ми и компания на хижа и вечерта като си легнахме ни се прииска да го направим и .... свърших вътре в нея и като излязох от нея видях , че презерватива е скъсан.... цялата сперма влезна в нея и сега май ще психясвам .... Аз съм на 17 а тя на 16 моля помогнете и ми кажете какво да правим , за да не зачене . Ако родителите ни разберат сме мъртви ......
Моля Помогнете!!! Моля Помогнете!!! Моля Помогнете!!! Моля Помогнетe!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
В аптеката готЯн ... хапченце...30 кинта...по-добре е от 18 години издръжки. :)