View Full Version : Знак-Спри !!!
Здравейте! Искам да попитам главно момчетата, може и нежния пол да се включи... въпроса е в това, че, лично мен, ме карат да страня от тях момичета, които не се епилират, не говоря за краката, защото надали има все още такива, които са чак толкова нехигиенични, говоря за ръцете и устата... не знам, има всякакви карикатури, но просто...дори когато е малко, все пак по ръцете е по-нормално, но по устата е малко прекалено... не знам Вие кажете мнение, но не е ли по-добре когато момичето не е чак ''невероятно'' на външен вид, но се поддържа на супер ниво...? вежди, уста, ръце, крака, за друго да не говорим :D
Number32
05-31-2008, 17:39
Да честно казано и аз не можах да разбера какво имаш предвит
cS_LaMeRkA
05-31-2008, 17:41
:D
rozova_lady
05-31-2008, 17:58
оточнявай се по-правилно и разбираемо
ghostwisper
05-31-2008, 18:02
и къде намираш общото м/у епилиране на уста и ръце и секс ?? да е верно галене,лапане туй онуй ама .. ддз според мен точно вие момчетата рядко забелязвате тея неща .. и съм на мнение,че не бива едно момиче да се прави гол охлюв,защото помисли си колко ще й е кофти всеки ден или през ден да си маха космите на устата и ръцете .. а ти примерно искаш да се виждате по-често .. и после как ще и порастат още по-гадни черни косми .. (говорим ако не е някой маймуна напрао !!)
DeXtRoFeR
05-31-2008, 18:04
Аз разбрах само, че е против мустакатите и т.н момичета :D и не знам дали някои от тука харесва момиче което има мустаци като на войвода :D
CataclysmicAbyss
05-31-2008, 18:26
Гледай са всяко момиче има мъхчета над устната, но те не се виждат..немога да разбера к'во ти пречат? А за ръцете освен ,ако не са някви черни космаци ( 8-) ) и те няма смисъл да се махат според мене..
sexy_bebz
05-31-2008, 18:28
Извинявам се за това, което ще кажа.
Ти тъп ли си или да?
xXxScreamxXx
05-31-2008, 18:50
Извинявам се за това, което ще кажа.
Ти тъп ли си или да?
ем осфен и аз предварително да ти се извиня ...
ама : тая тфойта фраза беше по тъпа от си4ко казано по-горе ;)
Wrathchild
05-31-2008, 19:39
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.
Е хайде сега, кажи къде ти намери хигиена в това момичето да си обезкосмява краката? :lol: Естетика - да, ама хигиена...
И от какъв зор да се махат косми по ръцете ако са руси и не се виждат? Айде, черни да са - ок, ама...
Относно устата - още утре започвам да се бръсна всяка сутрин, та след време и мустак да имам...
хахаха колко изпи преди да напишеш тая тема е :D
Косми по устата?????????????????????????????
Неее, по небцето вътре имаше предвид...
Колега, нищо не ти се разбра...
по принцип мисля че момчетата не ги бърка чак толкова за ръцете :) но все пак.. уста,вежди,триъгълник,крак задължително ! въпреки че и на ръцете не мога да ги търпя,не е много харесвано от някои момичета епилирането по ръцете :)
Wrathchild
05-31-2008, 20:36
Косми по устата?????????????????????????????Това ме накара пак да се замисля колко мозък трябва да имаш, за да кажеш, че момиче може да има косми по устата... и сигурно съм събудила съседите с истеричния си смях :oops:
Момче, ти няк'ъв маняк ли си?! #-o Космите над горната устна, по ръцете и по бедрото от коляното нагоре е нежелателно да се махат, защото стават по-гъсти и грозни, няма значение дали се прави епилация или депилация. А и редки са случаите при момичета с повечко и по-сериозно окосмение на тези места. Така, че т'ва е пълна глупост :smt075
ти да ги видиш кви ги има
редя се пред диско да вляза мн народ и гледам некфа супер пи*ка г/д 11 - 12 клас о.О останаха ми очите
и в следващия момент идва някъв на неината възраст грозен необраснал девствения мустак гадна гледка и тоя се обраща към пътя и прави знак на некфо страшно парче ... ф смисал кола не помня марка ама си личеше че е скъпа и мисълта ми е тая е с него само заради парите и тоя беше баррнат часовник златен ланец сичко ток и жица ама тоя :shock: :shock: :shock:
Говорех специално за момичетата, но и обрасли момичета има... :shock:
DevilWish
05-31-2008, 22:20
Гледай са всяко момиче има мъхчета над устната, но те не се виждат..немога да разбера к'во ти пречат? А за ръцете освен ,ако не са някви черни космаци ( 8-) ) и те няма смисъл да се махат според мене..
I az taka mislya.
Az otdavna mislya da si gi mahna na rycete ,oba4e me e strah :D
BirdsFarm
05-31-2008, 22:22
Здравейте! Искам да попитам главно момчетата, може и нежния пол да се включи... въпроса е в това, че, лично мен, ме карат да страня от тях момичета, които не се епилират, не говоря за краката, защото надали има все още такива, които са чак толкова нехигиенични, говоря за ръцете и устата... не знам, има всякакви карикатури, но просто...дори когато е малко, все пак по ръцете е по-нормално, но по устата е малко прекалено... не знам Вие кажете мнение, но не е ли по-добре когато момичето не е чак ''невероятно'' на външен вид, но се поддържа на супер ниво...? вежди, уста, ръце, крака, за друго да не говорим :D
Абе много си е яко мадамата да си има малко мустачки - да ти го гъделичка, докато лапа 8)
Абе много си е яко мадамата да си има малко мустачки - да ти го гъделичка, докато лапа 8)
sigurno e qko i da se 4udq tva moq mustak li e (ako ne sum se brusnal skoro) ili neiniq... :lol:
BirdsFarm
05-31-2008, 22:26
sigurno e qko i da se 4udq tva moq mustak li e (ako ne sum se brusnal skoro) ili neiniq... :lol:
Екзактли ;)
Ти що махна снимките от подписа - много яки си беха :)
Екзактли ;)
Ти що махна снимките от подписа - много яки си беха :)
ne az nqkoi ot moderatorite 6ot sa bili golqm razmer
BirdsFarm
05-31-2008, 22:37
Ей - това модератора не е като човека! :-o
Ей - това модератора не е като човека! :-o
te si znaqt,te si precenqvat :wink:
wasntme_
05-31-2008, 23:15
по бедрото от коляното нагоре е нежелателно да се махат
omfg... ako vidq takova momi4e deto si brasne krakata do po0lovina 6e q zamervam s domati - 4esno !
a ina4e do avtora.. abe 4ovek kav e smisala na temata :?
Косми по устата????????????????????????????? Сигурно е искал да каже ВЪВ :D 8-)
I_likE_Sex
05-31-2008, 23:58
и къде намираш общото м/у епилиране на уста и ръце и секс ?? да е верно галене,лапане туй онуй ама .. ддз според мен точно вие момчетата рядко забелязвате тея неща .. и съм на мнение,че не бива едно момиче да се прави гол охлюв,защото помисли си колко ще й е кофти всеки ден или през ден да си маха космите на устата и ръцете .. а ти примерно искаш да се виждате по-често .. и после как ще и порастат още по-гадни черни косми .. (говорим ако не е някой маймуна напрао !!)
Само едно ще кажа и то е.... лазерна епилация!
I_likE_Sex
06-01-2008, 00:02
Момче, ти няк'ъв маняк ли си?! #-o Космите над горната устна, по ръцете и по бедрото от коляното нагоре е нежелателно да се махат, защото стават по-гъсти и грозни, няма значение дали се прави епилация или депилация. А и редки са случаите при момичета с повечко и по-сериозно окосмение на тези места. Така, че т'ва е пълна глупост :smt075
И отново лазерна епилация!!!
MiSs_DioR_CheRiE
06-01-2008, 08:05
Awe ako imash kosmi po rucete znachi li , che si nehigienichen i ne se kupesh :D Boje kolko si prosto :o
Love_Is_The_Answer
06-01-2008, 09:30
мдаам ... темата е адски тъпа 8-) всяко момиче преценява точно на кои места от тялото си има смисъл да се обръсне и доколко, защото при липса на голямо окосмение и бръснене ... първо , че няма смисъл и второ, че както казаха космите стават още по-големи и адски адски черни и грозни :D :D :D
мдаам ... темата е адски тъпа 8-) всяко момиче преценява точно на кои места от тялото си има смисъл да се обръсне и доколко, защото при липса на голямо окосмение и бръснене ... първо , че няма смисъл и второ, че както казаха космите стават още по-големи и адски адски черни и грозни :D :D :D
+1