View Full Version : Нещо по-различно ...
Защо всички теми са за някакви ряздели,изневери, проблеми ... Ето ви и нещо по-различно ... Искам да споделя радостта си с вас .. Щастието,което всеки от вас е срещал поне веднъж в живота си.. Говоря за онова истинско щастие,което някой ти дава безгранично и безусловно всеки ден .. Говоря за онзи поглед,който за секунди те кара да забравиш за всички проблеми .. Говоря за онази усмивка,която озарява и най-мрачния ден и те извисява в небесата .. Говоря за онази прегръдка,която те пренася в друго пространство и измерение .. Говоря за онази целувка,която те разтапя и те кара да искаш още и още .. Говоря за онзи специален човек,който е успял да промени живота ти и по един или друг начин винаги да те кара да се чувстваш специален/на и единствен/а ... Човекът,който винги те изслушва и подкрепя .. Човекът,който ще дойде в 12 часа посреднощ до вас само, за да ти каже че си му липсвал ужасно много ... Човекът,който ще се съблече в парка,за да облече тениската ти или пък ще те изчака цял учебен час,само защото ти е обещал да се видите ... Човекът,който отчаяно ще хвърля камъчета по прозореца ти половин час,въпреки че ти не живееш точно в същия апартамент или блок ... Човекът,който ще влезе с теб в пързалка,за да се гушкате ... :grin: :grin: Има и такова щастие,което те удря като гръм и за него правиш всичко и за него се бориш до край.. Има такова щастие и аз го изживявам сега и съм толкова горда с товаааа ... пожелавам го на всички ви ..... Благодаря,че прочетохте всичко .. може да споделите и вашите историйки ... :::
Number32
05-31-2008, 17:55
Не само и ти го изживяваш този момент и аз съм така. От два месеца ходя с едно момиче, което мога да твърдя най-много ме привлича от всички момичета с които съм бил. Наистина е хубаво да има някой до теб и да ти казва, че те обича постоянно и да знаеш, че би направил всичко заради теб. Чувството да обичаш и да се чувстваш обичан наистина е много хубаво. Пожелавам го на всеки :smt007
porschecayenne
05-31-2008, 18:21
много се радвам за вас, но имайте едно наум!
и аз съм изпитвал същото, правил съм всичко за момичето до мен и накрая приказката свършва... няма начин просто, но се бори да продължи поне по-дълго
dolce_lady94
05-31-2008, 19:06
damz... mnogy e hybavo.. moity bivsho gadje me e 4akalo ot 2 do 7 zad daskalyto mi samo i samo da izlqza v mejdu4asiqta makar za po 10 min no toi uporito me 4akashe a az my mahah prez prozorcite na daskalyto beshe mn hybavoo :smt051 :cry:
Ivalinka
05-31-2008, 20:26
де това щастие..и аз искам,ама нещо бяга от мен... :(
Аз пък го изпитвам това щастие ;)
inloveforever
06-01-2008, 12:21
i az sum taka v momenta i ne iskam da svur6va :smt007
vlubena sum istinski :-P i 4oveka koito e do men su6to,tva me pravi nai-6tastlivata na toq svqt,tova da znaesh,4e nqkoi e gotov na vsi4ko za teb a i ti za nego,da si umira6 za nqkoi i 4yvstvata da sa vzaimni,nqma po-hybavo ot tova,da ima i trydnosti v lubovta,no nai-hybavoto e 4e te se preodolqvat,ako lubovta e silna i istinska...tolkova e hybavo,samo pri sladkiq glas na moqta polovinka da iskam da poletq v oblacite,da mi kazva vseki den kolko me obi4a,kakto kaza i suzdatelkata na temata za celuvkata ot 4oveka koqto te kara da iska6 o6te i o6te,za pregrudkata za specialniq 4ovek,koito promenq vsi4ko,mnogo sum 6tastliva,samo moita lubov moje da razbere kakvo mi e v vseki edin moment,da me nakara da se usmihna,da zabie surceto mi ludo samo zaradi lubovta mi :oops: 6te me izvinqvate,ne6to ne me biva da si opi6a 4yvstvata,prosto nemoga,ne stigat dymite za opisvane na lubovta koqto izpitvamkum tozi specialen za men 4ovek :---)
NightGuardian
06-01-2008, 13:23
I az iskam da izpitam tova chuvstvo , no uvi! 8)
FiRe_LaDy
06-01-2008, 13:31
И аз БЯХ така до онзи ден ... бях истински щастлива и колкото да ми беше гадно или тъжно - само един негов поглед и се връщаше усмивката на лицето ми,прекарвахме си незабравимо.Спомените ми с него са само хубави и винаги ще ги помня.Обичам го толкова много,но в момента сме разделени за кратко.Дано скоро пак да е същото и дори още по - хубаво,ако може.
П.П. Докато четох какво е писала авторката ... за всяко изречение си спомнях отделен момент с него. :smt086 Знам,че скоро пак ще го гушна и ще мога да му кажа колко го обичам ... :grin:
GabisiTa
06-01-2008, 14:34
Вече повече от година изпитвам такова щастие... ;) :grin: :smt007
Pliok0019
06-01-2008, 17:24
И аз съм го изпитвала и всъщност го изпитвам и в момента...
И искам да ти отговоря на въпроса, зададен в самото начало на темата - всеки пише теми за проблеми, именно поради името на сайта - тийнпроблем...
И аз съм го изпитвала и всъщност го изпитвам и в момента...
И искам да ти отговоря на въпроса, зададен в самото начало на темата - всеки пише теми за проблеми, именно поради името на сайта - тийнпроблем...
Реторичен въпрос му се вика ...
dar4enceto92
06-01-2008, 17:37
И аз искам такова щастие. Има един човек, но сме само приятели и едва ли ще бъдем нещо повече, защото той скоро заминава... Той се досеща, че за мен значи нещо повече, но няма да направи нищо. Знам от общи приятели, че той е казвал, че няма смисъл да започва сега, защото после и двамата ще страдаме повече. От всяка наша приятелска прегръдка, аз съм на седем хиляди седемстотин седемдесет и седмото небе от щастие. Всеки негов поглед ме прави щастлива...
GregoryHouse
06-01-2008, 17:38
Ъъ аз пък не мога да забравя момичето което ми врътна първата свирка...беше неописуемо...сякаш беше професионалистка :D