View Full Version : Искам да съм по-свободна
Moonlight_88
05-31-2008, 18:34
Здравейте, бих искла да ви питам как бихте постъпили на мое място...
Имам приятел от някъде 2 години, който е по-голям от мен и си е ОК връзката.... Само че искам повече сводоба. В смисъл искам ми се да опитам разни неща от тоя живот по-безгрижни неща... В смисъл да не ми е кофти ако танцувам с някой, да не се чувствам все длъжна да се съобразявам, а да се отдам малко на животец... Иначе от друга страна не искам да рискувам връзката си, макар че е малко задушаваща е хубава. Та вие какво бихте направили? Залагате си на сигурното и се чудите какъв би бил по-свободния живот или се впускате в приключенийца и рискувате да нямате по-хубава връзка повече?
az bih ti kazal da pogovori6 s nego i su6to taka da si dadete maaalka po4ivka edin ot drug da re4em nqkolko dni samo 4e vnimavaite kvo 6e praite prez tiq nqkolko dni :wink: i posle kato ste pak zaedno ako pak te zadu6ava pogovorete si i...kakvoto stane i 6te te posuvetvam tova koeto kaza na nas da mu go kaje6 i na nego
Зависи на колко години си ..виж сега и аз имам приятелка 6 месеца вече (най дългата ми връзка за сега 15 год съм)и ако си колкото мен горе долу наистина ще си пропилееш годините през които трябва да минат толкова много момчета/момичета направо ще си пропилееш цялото време в което си живееш животеца..ама има и друго 2 години не са никак малко.дори като моята 6 месеца..да ама я обичам и няма как да се разделя без причина и така нататака като си имаш напредвид че ми е хубаво с нея..незнам просто си помисли какво искаш да си с него,да се разделите за малко,да се разделите зада си живееш живота.. :)
Moonlight_88
05-31-2008, 18:51
На 19 години съм и имам усещането, че времето ми за купони свършва,а 2-те години не бяха изпълнени с много такива. Просто ние сега не сме заедно всеки ден, аз уча в др град, но не ми се иска да му казвам, че искам почивка, защото това е някакво никакво състояние. Хем съм с теб ама искам да си правя щуротии.
mi togava se razdelete....
CocainCocktail
05-31-2008, 19:10
На 19 години съм и имам усещането, че времето ми за купони свършва,а 2-те години не бяха изпълнени с много такива. Просто ние сега не сме заедно всеки ден, аз уча в др град, но не ми се иска да му казвам, че искам почивка, защото това е някакво никакво състояние. Хем съм с теб ама искам да си правя щуротии.
Напротив точно сега ти настъпваш в времето за купони...не мисля ,че някой на моята възраст пък и дори в интервала 13-17 има някаква представа за купон. Искат само да отидат да се напият като прасета и да си тръгнат.
Имам един приятел който казва:студенските години са най-хубави,чак сега го разбах,а си мислех,че след 18 никога повече няма да видя купон."
Така ,че млада си още живей си както ти харесва,пък какво толкова да танцуваш с друг?Явно приятеля ти е доста ревнив.
Love_me_
05-31-2008, 19:12
iskash da tancuvash s dr v diskotekite .... ami ako toi tancuva ei taka svobodno..? nqma li da ti stane typo ddz .. ako go obichash i naistina ti haresvada ste zaedno nqma da se chuvstvash zadushavashto nqkvo...Tova e moeto mnenie neznam zadrugite :)
Sunny_stz
05-31-2008, 19:24
Pusnah podobna tema za moq priqtel,koito mi spodeli 4e iska da opita ne6to novo.....spored men tova naistina e tupo ,ako naistina me obi4a nqma da go iska..ami dobre si pomisli dali naistina go obi4a6 i iska6 da si s nego ,ili da provali6 2 godi6na vruzka!!!Pak moje da flirtuva6 no ne i drugo!!
Ооо щом така разсъждаваш това не е момчето за теб.За какво седиш с него изобщо? Винаги съм била купонджийки и откакто съм с приятелят ми се забавляваме още повече заедно. Така, че това не е оправдание. Просто ти се иска да имаш и други мъже в живота ти. Не те упреквам, но просто си напеви избор - той или те :) Иначе не виждам как ще се получи...да седи и да те гледа как се забавляваш с други мъже..
1во - Темата не е за тук.
2ро - След като искаш свобода - се разделете. Една връзка не е само любов и секс - иска се , да се правят и компромиси !
Wrathchild
05-31-2008, 19:44
Ооо щом така разсъждаваш това не е момчето за теб.За какво седиш с него изобщо? Винаги съм била купонджийки и откакто съм с приятелят ми се забавляваме още повече заедно. Така, че това не е оправдание. Просто ти се иска да имаш и други мъже в живота ти. Не те упреквам, но просто си напеви избор - той или те :) Иначе не виждам как ще се получи...да седи и да те гледа как се забавляваш с други мъже..Именно...
Не може хем така, хем иначе. Относно съобразяването ще кажа само, че във връзките или поне по-сериозните такива, партньорите малко или много се съобразяват един с друг.
Moonlight_88
05-31-2008, 19:45
Не знам дали някой е имал 2 годишна връзка, но в крайна сметка пък това, че е дълга някаква връзка не е достатъчно, за да се крепи здрава и пълноценна... Както и да е....
Благодаря ви за мненията. Аз по-скоро исках да чуя какво би направил някой от вас на мое място, не търся толкова съвет.
Ами моята е 3 годишна :)
С бившето ми гадже беше около година и искях пространство и свобода като теб. Не се получи и почнах и му изневерих.. и просто реших, че няма смисъл от това и, че не е човекът за мен и се разделихме.
Затова според мен трябва да помислиш кое е по-важно за теб - свободата ти и безотговорните години или връзката ти.
Wrathchild
05-31-2008, 20:20
Не знам дали някой е имал 2 годишна връзка, но в крайна сметка пък това, че е дълга някаква връзка не е достатъчно, за да се крепи здрава и пълноценна... Както и да е....
Благодаря ви за мненията. Аз по-скоро исках да чуя какво би направил някой от вас на мое място, не търся толкова съвет.Е, ти сама го каза. Иначе не смятам, че щом я смяташ за нездрава и непълноценна, има някакъв смисъл от нея.
пф..хем искаш да си свободна,хем да си с приятеля ти :) еми ако искаш свобода няма начин да си с приятеля си ..щот предполагам ще му стане криво ако разбере,че си танцувала с някого си или камо ли нещо повече..така че ако искаш му кажи че искаш малко време и в рамките на 1-2 седмици си поживей,въпреки че мисля,че не си струва 2 годишна връзка да рискуваш заради някаква си прищявка :)
DevilWish
05-31-2008, 22:32
Az bih riskuvala ,az daje gi pravya tezi raboti vinagi.Mrazya da me zadu6avat ;) t1kmo 6e vidi6 - ako te obi4a ,toi nyama da ti se cupi osobeno ;)
Wrathchild
06-01-2008, 06:44
Да, аз ако обичам някой, няма да ми пречи да танцува с друга, да прегръща друга, а ако може да си пъхне ръката в гащите й ще бъда най-доволна... нали ще го обичам, няма да се цупя ако го прави.
amatorium
06-02-2008, 23:37
Ne se pritesnqvai. Tazi vruzka, koqto imash shte svurshi i shte imash svoboda ... 8)
Ооо, зарязвай и си живей живота, защото после ще се чудиш къде са отишли хубавите години. Тия задушаващи неща с времето не стават по-добри и само ще почне още повече да те човърка - човек не се ли е наживял все някога ще го направи - е, по-добре да го направиш докато си още млад и после да не си разбиваш живота
venitywe
06-03-2008, 07:00
az bih ti kazal da pogovori6 s nego i su6to taka da si dadete maaalka po4ivka edin ot drug da re4em nqkolko dni samo 4e vnimavaite kvo 6e praite prez tiq nqkolko dni :wink: i posle kato ste pak zaedno ako pak te zadu6ava pogovorete si i...kakvoto stane i 6te te posuvetvam tova koeto kaza na nas da mu go kaje6 i na nego
ти си Completely Crazy! то горкото момче кво ще каже "глей тая как иска да се отърве от мене и да се изчука с първия срещнат"... глупости са тва...
мила...ако е толкова задушаваща тая връзка, махай я! ама ако просто искаш малко да поекспериментираш и държиш на връзката си...не се отдавай на изкушението...