View Full Version : Нормално ли е?!
Нормално ли е чукането да бъде за мен "фикс идея"? Отдал съм живота си на това да чукам... и съм на мнението, че след като наеба мога да си отида спокоен от този свят... надявам се това да стане преди 2012г. защото до колкото се чува тогава ще настъпи края на света :?
VilleBaby
05-31-2008, 19:47
гръмни се , ще избавиш всички нас...
predi godini i az kato teb si misleh 4e sum se otdal na 4ukaneto ama...v te4enie na vremeto sled kato go napravih vub6te ve4e ne mislq taka
И кво?! Да си умра девствен?
Нормално ли е чукането да бъде за мен "фикс идея"? Отдал съм живота си на това да чукам... и съм на мнението, че след като наеба мога да си отида спокоен от този свят... надявам се това да стане преди 2012г. защото до колкото се чува тогава ще настъпи края на света :?
Хаххаха що пък да свършва света :shock: :shock: Аз завършвам 2013 (фаталното число .. фатален випуск :D :D 8-) ) .. Незнам от каде си го чул ама я иди се гръмни .. :o :o
като ти се чука,чукай си :) всеки има право на избор,и трябва да прави това което иска :)
По план и аз трябва да завърша 2013, но... знае ли човек... колкото до края на света... 2012 свършва календара на маите и се предрича като край на света... между другото - искаш ли да се чукаме?
iska6 li vika da se 4ukame :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wrathchild
05-31-2008, 20:41
По план и аз трябва да завърша 2013, но... знае ли човек... колкото до края на света... 2012 свършва календара на маите и се предрича като край на света... между другото - искаш ли да се чукаме?Между другото, то всяка година я свършва календара на египтяните, я на ацтеките, я на маите, я планетите се подреждат в права линия и умираме...
Благодаря ти много, намаляваш шансовете ми и времето да наеба преди да свърши света - ЗЛАТЕН СИ!
elli4ka93
05-31-2008, 20:50
хахах щом ще завършиш 2013 значи си на 13 14 хахаха къде си трагнал давай вкъщи пък може по натък някоя "късметлийка" да се навие....Успех
best_buy
05-31-2008, 20:51
Купи си надуваема кукла !!! ... Или си хвани приятелка , колкото и да си грозен се някоя ще се намери да ти пусне , щом ти се ебе толкова к`во е значението ква е ( грозна , дебела , пъпчива .... ммм циганка , мизерница ) абе търси си сякви ги има !
гръмни се , ще избавиш всички нас...
Благодаря за полезните съвети! Мисля да продължавам секса с камъни!
sweet_sorcerer
05-31-2008, 21:00
По план и аз трябва да завърша 2013, но... знае ли човек... колкото до края на света... 2012 свършва календара на маите и се предрича като край на света... между другото - искаш ли да се чукаме?Между другото, то всяка година я свършва календара на египтяните, я на ацтеките, я на маите, я планетите се подреждат в права линия и умираме...
я на някой му се приумирало... :D :D
камъни??? :?
ти си извратен..
бтв ще ти мине, спокойно :D
намери си някоя,направи си сефтето и няма да ти е толкова интересно вече..
Treselle
06-01-2008, 18:26
:razz: :razz: :razz:
qvno naistina vsqkakvi gi ima ve4e :D
FeelMyPain
06-01-2008, 18:44
Treselle аватара ти е много сладък :-)
Ай джъст лов спаминг :grin: