View Full Version : Много ли ше болИ ?
wladinkaa
05-31-2008, 20:36
имам си гадженце от 2 месца .Той мисли че ни е време да го направим ама за мене още е рано пък сички казват че боли адски многу и ми е някфо несигурно .....Помогнете моля ви :P :P
pri vsqka e razli4no,vseki si e individualen.moje da umre6 (ne bukvalno 8-) ) ot bolka a moje da umre6 ot kef taka 4e kato go napravi6 (tove e edinstveniq na4in da si otgovori6 na vuprosa) 6te razbere6 :wink:
wladinkaa
05-31-2008, 20:42
казва ли са ми че кат си отпуснат не боляло толкова много ама нали ги знаете секи се прави на мн знаещ и .....
wladinkaa
05-31-2008, 20:45
14
Ако искаш може да се чукаме?
wladinkaa
05-31-2008, 20:46
аз ако исках щях го направа с мъжленцету ми :P
14
ne mi e rabota ama spored men ti e naistina malko rano :-)
wladinkaa
05-31-2008, 20:47
мхм и аз така мисла че ми е рано ...той не че ме насилва ама ..... :?
Бе аз какво питам на колко си то сега всички почват от рано :? Ми ако мислиш че за два месеца ходене трбва да правите секс давай .. ама трябва да го искаш и не боли толкова ако се отпуснеш напълно..
това да ти е проблема..не е болка за умиране бе спок :) когато си готова догава го направи !!
Краят на света наближава затова, му се отдай така като, че ти е за пръв и последен път!
Краят на света наближава затова, му се отдай така като, че ти е за пръв и последен път!
abe ti da ne 4lenuva6 v nekoq sekta prili4a6 mi na potencialen samoubiec
kakakaka
05-31-2008, 20:50
така както си на 14 , защо не попиташ мама и тати дали ще те боли и ти гарантирам ,че ще ти стане тутакси болезнено :) може и някоя кост да ти се счупи
И аз го направих за пръв път на 14, нито имаше кръв, нито ме болеше.. Просто съм имала късмета да съм от 20% от жените на земята, които се раждат без девствена ципа 8)
wladinkaa
05-31-2008, 20:52
Ае там Е работата чЕ не сЪм А ми е предилно ясно че тоЙ го иска..... Шоту сички знаеми кфи са момчетата и кат се съберат в компания и почват / аз тая е~ах ... и т.н. / а той е и футболист ..... + тфа е на 16 и за него е мн нормално ама за мен не чак толкова
6tom ne se 4ustva6 gotova kaji mu go v prav text i prikli4ete temata a mejdodrugoto i bez sex moje da si dostavite udovolstviq :) frenska lubov...opitaite :wink:
6tom ne se 4ustva6 gotova kaji mu go v prav text i prikli4ete temata a mejdodrugoto i bez sex moje da si dostavite udovolstviq :) frenska lubov...opitaite :wink: ;-)
wladinkaa
05-31-2008, 20:57
Мхм и тфа е вариянт :P мелси айде за са лекинка :-)
angel000
05-31-2008, 21:00
kakto kazaha po gore bolkata pri vsqka jena e razli4ana. az ne 4e iskam da ti se mesq no naistina ne e mn dobre da go pravi6 sega mn ot moite priqtelki go napraviha na 14 i sega im se iska da ne bqha ](*,) ](*,) #-o . az li4no go napravih na 16 (ne 4e i az bqhh mn golqma de ama ... ) vse pak vseki 4ovek si precenqva koga e gotov . pomisli dobre predi da napravi6 ne6to za koeto moje da syjalqva6 ( i vse pak sexa si e prosto sex ako go pravi6 i ne si gotova nqma da umre6 taka 4e spox )
remember_me
05-31-2008, 21:08
pii edno malko za relaks i nqma da 4yvstva6 nikakva bolka + tova 6te poleti6 v oblacite :D
nikemilov
05-31-2008, 21:42
Според мен всичко е на психическа основа, подготви се психически и няма да усетиш болка. Не мисли за това дали ще те боли, а се отдай на половинката си! :)
elmosGirl8
05-31-2008, 22:00
така както си на 14 , защо не попиташ мама и тати дали ще те боли и ти гарантирам ,че ще ти стане тутакси болезнено :) може и някоя кост да ти се счупи
ппф тва пък ще са ебахти и родителите че да я бият заради такова нещо :-x .. а от къде на къде да пита баща си :D
а по темата : не мога да ти кажа просто щото съм все още девствена (на 15 съм)
Споко той те обича и няма да те боли :) Той те познава и щом мисли, че е време значи е така. Момчето ти е приятел и не би те накарало да правиш нещо, което не трябва, нали така?
Споко той те обича и няма да те боли :) Той те познава и щом мисли, че е време значи е така. Момчето ти е приятел и не би те накарало да правиш нещо, което не трябва, нали така?
nikoi ne moje da i kaje dali e gotova ili ne,tq sama 6te si preceni i sama 6te vzeme tova re6enie :)
nikoi ne moje da i kaje dali e gotova ili ne,tq sama 6te si preceni i sama 6te vzeme tova re6enie :)Ти ли я познаваш по - добре или гаджето и? Тогавааааа [-o< [-o< [-o<
nikoi ne moje da i kaje dali e gotova ili ne,tq sama 6te si preceni i sama 6te vzeme tova re6enie :)Ти ли я познаваш по - добре или гаджето и? Тогавааааа [-o< [-o< [-o<
ne q poznavam vub6te daje no toi opredeleno ne moje da preceni dali e gotova ili kakto ve4e kazah (povtarqm se v momenta) tq sama 6te preceni dali e gotova :wink:
*love_with_caution*
05-31-2008, 23:41
:lol: :lol: :lol: ...човек закопа ме...и аз съм на мнение , че тя сама си решава кога...а и тя сама каза че не е готова...един разговор ще е от полза :)
а не си ли се замисляла, че именно, защото си на 14 е причината да се чувстваш неготова...и аз като бях на 15 можех, ама не исках...к'во сте тръгнали от малки бее...тцтц...както и да е, аз имам приятелка която изобщо не я болеше и такава, която мн я болеше...при всекиразлично, сещаш
samo si predstavi da te na*be qko i posle da te zareje ama kakvo ti puka nali nqma da si devstvena :?
p.s i as sam na 14 ama ne praq ne6ta za koito 6e sajelqvam cql jivot 8)
chudinka
06-01-2008, 07:44
nikoi ne moje da i kaje dali e gotova ili ne,tq sama 6te si preceni i sama 6te vzeme tova re6enie :)
+1 :smt003
nikoi drug osven neq ne si znae dali e gotova i t.n. :shock: a spored mene 6tom si trygnala da pita6 i razpitva6 po forumi ne si napylno gotova za tazi kra4ka :P i naistina moje da opitate da si dostavqte udovolstvie 4rez oralna lubov :-P i eventualno po vreme na oralnata ako jelanieto ti e tolkova golqmo i si napylno sigurna moje da go napravite ;) uspeh mila i dano sled vreme kato pogledne6 nazad i se seti6 za tozi etap ot jivota si da ne syjalqva6 za vzetite re6eniq :) :-) :grin: :-)
wladinkaa
06-01-2008, 08:40
хех здравейте мелси мноу за съветите аз говорих с него и той каза че щом не съм готова няма да бъразме .... обаче сутрента кат му звъннах той ми дигна каза че има работа и затвори .....едва ли има работа в 8 и половина + тва кат го знам къф е мързел .....дали ше се разделим .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
имам си гадженце от 2 месца .Той мисли че ни е време да го направим ама за мене още е рано пък сички казват че боли адски многу и ми е някфо несигурно .....Помогнете моля ви :P :P
6tom se chuvstvash ne sigurna ni6to ne pravi, a ako gadjenceto ti se razsyrdi go zarqzvai :P
wladinkaa
06-01-2008, 08:46
ае сички така ми викат го заражеа ама..... малко или много го обичкам ,мокор че на 14 едва ли някои е изпитал истинската лофф :P
ае сички така ми викат го заражеа ама..... малко или много го обичкам ,мокор че на 14 едва ли някои е изпитал истинската лофф :Paz na 13 q izpitah :P i sega sam na 15 i o6te sam si s tova mom4e ;) be vij....ne vsi4ko opira do sex..vsi4ko si ima vreme ako ne se 4uvstva6 gotova mu go kaji, a ako toi se razsyrdi ne6to zna4i e nqkav zagorql broikadjiq i iska ot tebe samo sex....a ako te razbere tova 6te e super i bydi sigurna 4e te iska ne samo v sexualno otno6enie, taka 4e pogovorete dvamcata.Kato po4nete da si opiznavate telata samo s liubovna igra bez sex togava veroqtno 6te se vazbudi6 6te ti se priiska ne6to i t.n. No nai-dobre za sega pogovorete i izchakai vremeto 6te si pokaje. :?
ае сички така ми викат го заражеа ама..... малко или много го обичкам ,мокор че на 14 едва ли някои е изпитал истинската лофф :P
ti ne gi slu6ai za tova da go zarqzva6,prosto mu obqsni 4e ne si gotova za sex vse o6te a ako toi napravi taka 4e zaradi tova da te izostavi.... :?
unfaithful1234
06-01-2008, 09:13
Здрасти!
1-во:Той е футболист,със сигурност е щял да те зареже след най-много 3 месеца,а пък оная случка с телефона пак показва нещо такова,даже сиг вече те е зарязал
2-ро:Те се мислят за много готини и само разправят коя са оправяли и т.н.,така че нямаше се носиш с добра слава
3-то:Много си малак за секс,защото не знаеш дали ти се пика или ти се е*е
4-то:Не прави тая грешка да се е*еш с човек,за когото знаеш много малко неща...Убедена съм,че е така!
5-то:Как след 2 месеца връзка реши,че ви е време?Ми аз съм ходила с момче 7 месеца и не съм правила секс с него!
6-то:Ако си готина само иска да те вкара в леглото си
7-мо:Щом е футболист,гарантирам,че се вижда и с още някоя фльорца
8-мо:Той не те обича!
9-то:Ти не го обичаш!
10-то:Много тъпа ще излезеш ако го направиш!
Здрасти!
1-во:Той е футболист,със сигурност е щял да те зареже след най-много 3 месеца,а пък оная случка с телефона пак показва нещо такова,даже сиг вече те е зарязал
2-ро:Те се мислят за много готини и само разправят коя са оправяли и т.н.,така че нямаше се носиш с добра слава
4-то:Не прави тая грешка да се е*еш с човек,за когото знаеш много малко неща...Убедена съм,че е така!
5-то:Как след 2 месеца връзка реши,че ви е време?Ми аз съм ходила с момче 7 месеца и не съм правила секс с него!
4akai malko....ot kade pak takova mnenie.... 6te karam po tvoite ne6ta sq
1-vo:Tova 4e e futbolist ne mislq 4e e problem
2-ro:Ne e vqrno
3-to:Tova moje da go ima
4-to:Tova e vqrno !
5-to:Tova za vryzkata i za vremeto mislq 4e sami si go re6avat do tova kolko se poznavat i kolko sa gotovi za tova ne6to.Vseki po razli4en na4in priema ne6tata.
6-to:Ne vsqko mom4e misli kak da vkara GOTINATA si priqtelka v legloto.
7-mo:Priqtelq mi e futbolist, hodim godina i 3 meseca i garantiram 4e ne se vijda s druga.
8-mo:Ot kade napravi toq izvod, 4e ne q obi4a?!?
9-to:Za6to pak tq da ne go obi4a?!?
10-to:Aide sq vsqko momi4e koeto ima priqtel futbolist i da go obi4a i 4e spi s nego e ebahti patkata....
Ne se zaqjdam s teb prosto iskam da ti kaja 4e misli6 malko pogre6no na ne6tata.
wladinkaa
06-01-2008, 09:42
ае нз ама са ми звънна и ми се извини за сутринта и каза че е бил ядосан на брат му и хуу си поговорихме за тфа че не съм готова и той го преи супер добре даже каза че кат се е замидлил е решил че имаме още много време и че ако не искам намало да ме насилва .......а относ на друга приятелка няма 1 шото познавам сичките му приятели до един и винаги са ми казвали ако се е задявал с някоя + тфа че е футболистче не зн че нама чувстфа и не ме лофф или че иска неперменно да спим
ае нз ама са ми звънна и ми се извини за сутринта и каза че е бил ядосан на брат му и хуу си поговорихме за тфа че не съм готова и той го преи супер добре даже каза че кат се е замидлил е решил че имаме още много време и че ако не искам намало да ме насилва .......а относ на друга приятелка няма 1 шото познавам сичките му приятели до един и винаги са ми казвали ако се е задявал с някоя + тфа че е футболистче не зн че нама чувстфа и не ме лофф или че иска неперменно да спим
iska go opredeleno,vsqko mom4e go iska :) skoro i ti 6te go poiska6 i 6te go izjiveete pulnocenno :wink:
При всяка в различно,някои ги боли много други не ,мен например валще не ме болеше даже беше хубаво.
wladinkaa
06-01-2008, 10:23
ае нз ама аз мисля да изчакам пък кат се почувствам готова ше го направим и тфа е :P
ае нз ама аз мисля да изчакам пък кат се почувствам готова ше го направим и тфа е :P
to4no taka iz4akai da se po4ustva6 napulno gotova :wink:
Yanichka
06-01-2008, 11:00
И аз го направих за пръв път на 14, нито имаше кръв, нито ме болеше.. Просто съм имала късмета да съм от 20% от жените на земята, които се раждат без девствена ципа 8)Или от тези 50 процента които незнаят че девствената ципа се къса понякога дори и без да правиш секс...и болката не е от скъсването на ципата...
И аз го направих за пръв път на 14, нито имаше кръв, нито ме болеше.. Просто съм имала късмета да съм от 20% от жените на земята, които се раждат без девствена ципа 8)Или от тези 50 процента които незнаят че девствената ципа се къса понякога дори и без да правиш секс...и болката не е от скъсването на ципата...
mm da bolkata kakto kaza ne e ot kusaneto na taq cipa a ot raztqganeto na vlagali6teto
marzilia
06-01-2008, 11:51
Мен не ме боля. И аз го направих на 14,ако трябва да съм точна 13 и половина.
Никога не е рано,стига да го искаш. :)
Love_Is_The_Answer
06-01-2008, 11:52
mm da bolkata kakto kaza ne e ot kusaneto na taq cipa a ot raztqganeto na vlagali6teto
Да болката не е от това, но кръвта която може да има ДА :) Само не разбрах дали създателката на темата най-накрая е свършила работата с нейното "мъжленце" :lol:
wladinkaa
06-01-2008, 12:50
не съм ..... и едва ли ше е в близките няколко дни :P :P
wladinkaa
06-01-2008, 14:02
Боли ли?
Повечето момичета описват разкъсването на девствената ципа (химена) при проникването на момчето във вагината като кратко убождане. Напълно възможно е обаче момичето изобщо да не почувства болка или пък хименът да е бил разкъсан преди това (при спорт например). Понякога проникването е по-трудно, но обикновено това се случва тогава, когато момичето изпитва по-силна несигурност и притеснение. той ми прати тфа по скаипа .....дали е намек ..... дали го иска а отрча за да не ме нарани .................. :lol: :lol: :lol: :lol:
Боли ли?
Повечето момичета описват разкъсването на девствената ципа (химена) при проникването на момчето във вагината като кратко убождане. Напълно възможно е обаче момичето изобщо да не почувства болка или пък хименът да е бил разкъсан преди това (при спорт например). Понякога проникването е по-трудно, но обикновено това се случва тогава, когато момичето изпитва по-силна несигурност и притеснение. той ми прати тфа по скаипа .....дали е намек ..... дали го иска а отрча за да не ме нарани .................. :lol: :lol: :lol: :lol:
moje prosto da iska da ti dade info
wladinkaa
06-01-2008, 16:18
може и така да е ама ако не е ................
key_of_hell
06-01-2008, 16:20
Mila o6te nikoi ne e umrql ot bolka pri sex
FeelMyPain
06-01-2008, 16:21
Може ли един въпрос:
Колко често ти говори за секс?Не мислиш ли че прекалява?Мислиш ли че иска само секс от теб?
повече от 1 въпрос но както и да е :P
princesa_viki
06-01-2008, 19:05
При всеки е индвидуално. ;)
UnaBletoLoVeU
06-01-2008, 21:30
Ае там Е работата чЕ не сЪм А ми е предилно ясно че тоЙ го иска..... Шоту сички знаеми кфи са момчетата и кат се съберат в компания и почват / аз тая е~ах ... и т.н. / а той е и футболист ..... + тфа е на 16 и за него е мн нормално ама за мен не чак толкова
:lol: И к'во като е футболист? ;D Пък и далеч не всички момчета говорят тъй за гаджетата си, защото ако обичаш някоя няма пред приятелите си най-брутално да се изцепиш "Аве знайте ли кво..аз оная вчера я ебах...+ подробно описание на картинката ;]"
belqzana_ot_teb
06-02-2008, 09:23
при всеки е различно, може да те боли а може и не толкова..неискам да те плаша но при всички случай ще има някаква болка, дори и минимална....до се тарпи а и физическата болка не е толкова силна колкото болката в сърцето..успех
Според мен 14 години са крайно неподходяща възраст за секс. Лично според мен човек трябва да може да приеме сам евентуален гаф. Такива работи се случват, повечето пъти нежелано. За Мен възрастта до 14-15 години никой не би могъл да приеме такава тежест. Това би съсипало живота много сериозно. Няма да можеш нито да учиш, нито да живееш. Според мен най-подходяща възраст за започване на сексуален живот е 16-17 години. Тогава има по-малка вероятност да си пропуснал някой факт. аз бях на 16 и половина. Бях се почувствала готова и имах вяра на човека (преди да ходим бяхме приятели дълго време)
Аз лично на секса отдавам повече чувства. За мен той е проява на доверие, вяра, привличане и най-важното - Любов. Мислиш ли,че той е човека, който те обича толкова и заслужава това? Има една мисъл : Не е приятел този, с който можеш да се забавляваш, а този, който е до теб в тежки моменти. Смяташ ли,че този човек би бил до теб каквото и да стане? Някъде в този форум бях чела хубава мисъл "Достатъчно порастнала си за секс, когато можеш да питаш спокойно майка ти дали ти е време"
Искам да ти задам някои въпроси:
- Готова ли си да поемеш поседствията при евентуален гаф?
- Би ли могла с майка ти да говориш за това?
- Как би се чувствала ако след това той те зареже....? Или те е лъгал?
Не искам да бъда черногледа, но по-голяма вероятност има да се заблуждаваш. Любовта все пак е сляпа...
Чета една книга... "11 минути" на Паулу Коелю... намери я и я прочети :) Ще ти бъде полезна и ще ти отговори на някои от въпросите
Ако искаш да го задоволиш - подкрепям идеята за френската любов
nqkuf_tam
06-02-2008, 10:35
Към авторката на темата : ако всички ти кажат, че ще е най-добре да се изчукаш с приятеля си, ти най-вероятно ще го направиш.Не е нужно да питаш по форумите за чуждни мнения, а да си проучиш сама нещата.Ако не ти се прави секс - не прави.Никой не те кара на сила пък и си на 14 годинки.Водиш се малка.
Относно болката - ще има, но не очаквай, че ще е все едно ти режат ръката с нож или нещо такова.Не е болка, която не може да се првъзмогне, а рано или късно ще я изпиташ тази болка, за това моята препоръка е да се запознаеш по-обстойно с въпроса около половия акт и да попорастнеш на акъл, годинки и всичко.
FeelMyPain
06-02-2008, 10:39
Каза човека който не може да го дигне :x
Баси погрешното мнение имаш чесно...Дори сички да и кажат пусни му тя ако не е готова няма да му пусне, а моето мнение е че на 14 трябва да изчака, а и не са заедно от много време така че дръж го на сухо още 2 3 месеца и ако усетиш че той е подходящия го направи.
П.П. Ще усетиш дали той е подходящия не защото ти праща глупости по скайп, а защото няма да може да излезе от сърцето ти :)
vesinka91
06-02-2008, 11:09
14
na 14 i sex 6a praish? 1vo gadjeto ti ne e ok...i vtoro ako go napraish mislq 4e opredeleno 6te si akto si4ki momi4eta na tvoita vyzrast...a na tazi vyzrast ne e normalno da pravish sex...
angelcheeee_93
06-02-2008, 11:13
spored men ti e o6te rano.predstavisi sled tva da te zareje,kak 6te se 4uvstav6 posle.6te se srine samo4uvstvieto ti i posle nikoi nqma da iska da e s teb.vse pak ti re6ava6 kakvo da pravi6 s jivota si.
ами при всеки си е различно,но ако мислиш,че не си готова,просто не го прави..Когато се почувстваш готова всичко си дойде от самосебе си :)
миии рано ти е да ти кажа според мене......а по темата мене много ме боля....мн мн мн .... :(
ivelina91
06-03-2008, 12:02
ami vij sega..pri vseki e razli4no...primerno men adski mnogo me bole6e..no prosto bolkata se dalje6e na tova 4e bqh adski pritesnena..izpitvah strah..bqh nesigurna...za tova ti prepora4vam da se otpusne6 maksimalno..i da se ottade6 na udovolstvieto...USPEH :wink:
FreeSpirit
06-03-2008, 12:07
за мен си малка ;)
пък ако на мен след 2 месеца, гаджето ми каже, че ни е време, ще му се изсмея в лицето, то това да не се определя с това колко сте ходили???
Явно аз съм със стари разбирания,ама за мен два месеца са си просто забивка.....
Помисли добре какво правиш, щото си само на 14 и имаш доста път напред ;)
Пък за болката не се притеснявай, то си е строго индувидуално, ако гаджето ти е добър любовник и ти се отпуснеш, всичко ще е ок :)
firesnow
06-03-2008, 12:18
за мен си малка ;)
пък ако на мен след 2 месеца, гаджето ми каже, че ни е време, ще му се изсмея в лицето, то това да не се определя с това колко сте ходили???
Явно аз съм със стари разбирания,ама за мен два месеца са си просто забивка.....
Пък за болката не се притеснявай, то си е строго индувидуално, ако гаджето ти е добър любовник и ти се отпуснеш, всичко ще е ок :)
аз когат бях на 14 2 месеца с една бяха ееехеееееее!
posssesssed
06-03-2008, 12:32
за мен си малка ;)
Времената вече са други.На какво ли не са готови хората за едното ебане 8-)
firesnow
06-03-2008, 12:35
за мен си малка ;)
да е ХХХ песеца сваляне на звезди до де аджаба ти пусне :D :D
posssesssed
06-03-2008, 12:41
за мен си малка ;)
да е ХХХ песеца сваляне на звезди до де аджаба ти пусне :D :D
Имам слаби нерви за тая работа :D
unfaithful1234
06-03-2008, 12:47
Здрасти!
4akai malko....ot kade pak takova mnenie.... 6te karam po tvoite ne6ta sq
1-vo:Tova 4e e futbolist ne mislq 4e e problem
2-ro:Ne e vqrno
3-to:Tova moje da go ima
4-to:Tova e vqrno !
5-to:Tova za vryzkata i za vremeto mislq 4e sami si go re6avat do tova kolko se poznavat i kolko sa gotovi za tova ne6to.Vseki po razli4en na4in priema ne6tata.
6-to:Ne vsqko mom4e misli kak da vkara GOTINATA si priqtelka v legloto.
7-mo:Priqtelq mi e futbolist, hodim godina i 3 meseca i garantiram 4e ne se vijda s druga.
8-mo:Ot kade napravi toq izvod, 4e ne q obi4a?!?
9-to:Za6to pak tq da ne go obi4a?!?
10-to:Aide sq vsqko momi4e koeto ima priqtel futbolist i da go obi4a i 4e spi s nego e ebahti patkata....
Ne se zaqjdam s teb prosto iskam da ti kaja 4e misli6 malko pogre6no na ne6tata.
Факта,че той я кара да правят секс,макар и "елегантно" отговаря на всичко!