Влез

View Full Version : Секс на първа среща

marzilia
06-01-2008, 11:40
Правили ли сте? Смятате ли,че има нещо лошо в това?

x3eme
06-01-2008, 11:42
pravil sum go,oba4e za tova dali ima ne6to lo6o sum i za DA i za NE,da za6toto e qko 4ustvoto i trupkata na purva sre6ta da go napravi6 a sum za ne za6toto ne bi trqbvalo da pravi6 sex s nqkoi s koito izliza6 za pruv put i nai malkoto koeto e ne go poznava6 i ne znae6 ni6to za nego :-)

marzilia
06-01-2008, 11:43
Ами,ако преди това сте поддържали чат-връзка около 1-2 месеца и сте си писали редовно сутрин,обед и вечер?? Тоест,знаете какъв/каква стои отсреща ви??

x3eme
06-01-2008, 11:45
Ами,ако преди това сте поддържали чат-връзка около 1-2 месеца и сте си писали редовно сутрин,обед и вечер?? Тоест,знаете какъв/каква стои отсреща ви??

xax po 4at nikoga ne moje6 da razbere6 koi kakuv e,po 4at moje6 da se pravi6 na sqkuv taka 4e.... :? i 1 godina da ste si pisali ne moje da se opoznaete taka kakto li4no

hahavteen
06-01-2008, 12:12
Не бих го направила но не мисля нищо лошо за хората които го практикуват.

WaKo
06-01-2008, 12:14
Ами правил съм - за дали има нещо лошо - зависи какво имаш предвид - лошо е, че не знаеш нищо за тоя човек и евентуален риск от болести. Ако е за морала - не ми пука, не си вадя изводи за момичето - аз най-често съм си ги направил преди секса. А за това по чата - много внимавай, защото в чата е едно, а на живо друго.

xXxScreamxXx
06-01-2008, 12:25
има мн такива теми ......... :-o :-o :o :o :o

-gesh-
06-01-2008, 12:49
Оо,правил съм. :-D Бяхме си писали около месец редовно и преценихме,че трябва да се видим на по биричка..
Аз си я харесвах доста ии... тръгнах да я целувам,тя продължи да ме целува и аз и вдигнах потника.. Оттам нататък...сещате се.Тя ми духаше и след тва започнахме 'акта'

Странното беше,че тя не ме бе виждала на снимка,а и разликата ни беше 5-6 години :oops:
Лелее,ше ме обявят в педофилство. :lol:

bebeT00
06-01-2008, 14:03
Несам правила и несмятам да правя ,немога да си легна с някав дето непознавам добре

LiloTa
06-01-2008, 14:26
Несам правила и несмятам да правя ,немога да си легна с някав дето непознавам добре

и аз тей... :shock: :shock:

L0LiPoP
06-01-2008, 14:47
Нищо лошо! Практикувала съм го неведнъж. И със сегашният ми приятел, с който сме от 2 год заедно го направихме на първата среща, но преди това си писахме 4 месеца и не бяхме се виждали наживо, 'щото не бяхме от един град.. :)

FeelMyPain
06-01-2008, 14:49
Нищо лошо! Практикувала съм го неведнъж. И със сегашният ми приятел, с който сме от 2 год заедно го направихме на първата среща, но преди това си писахме 4 месеца и не бяхме се виждали наживо, 'щото не бяхме от един град.. :)

Офф топик дано никой не се сърди:
Сега вече от един град ли сте?
Ако не сте как поддържате връзка от разстояние колко често се виждате? :)

L0LiPoP
06-01-2008, 14:54
Еми, все още не сме от един град, догодина ще се запиша да следвам в неговия град като завърша, а той завърши тази година. Принципно се срещаме винаги когато единия е свободен и може да иде у другия на гости, но понякога, когато и двамата сме заети или с учение, или с работа, а той е бил зает и с двете, веднъж-два пъти сме се виждали в месеца. На повечето хора може да им се стори трудна такава връзка и наистина не е лесна, но нито той, нито аз сме тръгнали да се е*ем с някой друг.. Обичаме се и държим един на друг :)

FeelMyPain
06-01-2008, 14:59
Еми, все още не сме от един град, догодина ще се запиша да следвам в неговия град като завърша, а той завърши тази година. Принципно се срещаме винаги когато единия е свободен и може да иде у другия на гости, но понякога, когато и двамата сме заети или с учение, или с работа, а той е бил зает и с двете, веднъж-два пъти сме се виждали в месеца. На повечето хора може да им се стори трудна такава връзка и наистина не е лесна, но нито той, нито аз сме тръгнали да се е*ем с някой друг.. Обичаме се и държим един на друг :)

Доверието крепи тези връзки :)
Он топик: Чесно казано забраих ква беше темата 8-)

L0LiPoP
06-01-2008, 15:00
За секса на първа среща :)

FeelMyPain
06-01-2008, 15:02
Не съм го правил = старомоден съм 8)

key_of_hell
06-01-2008, 15:09
az taka se zapoznah s priqtelq mi!Osven 4e trupkata e nepovtorima oba4e ima i mn kofti ne6ta koito mogat da stanat!Trqbva nai-malko da se izpolzvat prezervativi za6toto takiva sladki prejivqvaniq moje da ostavqt mn nepriqtni podaru4eta nqkoi ot koito s 9 mese4en srok na iz4akvane!

06-01-2008, 15:14
pravil sum go,oba4e za tova dali ima ne6to lo6o sum i za DA i za NE,da za6toto e qko 4ustvoto i trupkata na purva sre6ta da go napravi6 a sum za ne za6toto ne bi trqbvalo da pravi6 sex s nqkoi s koito izliza6 za pruv put i nai malkoto koeto e ne go poznava6 i ne znae6 ni6to za nego :-) ;-)

06-01-2008, 15:15
т.е. не съм го правила :) но мисля по същия начин като него :) че има и + и - :)

NeLLy_BaBy
06-01-2008, 16:12
не , но ако харесваш човека защо не.

angel000
06-01-2008, 17:21
az li4no sym go pravila vednyj na pyrva sre6ta i opredeleno ne se gordeq s tova tyi kato bqh stra6no piqna e vse pak posle hodihme s tova mom4e . i vypreki 4e sym go pravila sym za NE za6toto ima stra6no mnogo riskove :) :) :)

Treselle
06-01-2008, 18:13
predpolagam 4e ako go napravq nqma da imam seriozni namereniq kam 4oveka :)

scanadal
06-01-2008, 18:33
Правила съм го един път,но с момчето не се бяхме запознали по чата.Не беше нещо особено,даже бих казала че мне ми хареса.

RyAn
06-05-2008, 08:05
:-P

h4x0r
06-05-2008, 08:34
При разстрел, няма значение коя подред е срещата!

firesnow
06-05-2008, 08:50
При разстрел, няма значение коя подред е срещата!

ей шкумба
келешче малко
земи си обогати речника и стиа повтаря за тоя разстрел
тва ли е най новата думичка която си научил
или я смяташ за leet ?
купи си тълковен речник
или се застреляай
балък

radito
06-05-2008, 08:55
Че кво лошо има? :-o Щом се желаете..

amatorium
06-05-2008, 09:15
Kakvo neredno ima. Super si e. Samo trqbva da se pazite. 8)

Basketball
06-05-2008, 10:44
много искам да правя секс на 1-ва среща.. ама незнам. Не съм го правил още..
Иначе не мисля, че е лошо.. Ако момчето и момичето са били в нужда не виждам нищо лошо. 8-) :oops: 8)

MaKiNgMeCraZy
06-05-2008, 11:04
Не съм правила секс на първа среща, но и не мисля, че ще правя.Първо защото не мога да се отпусна току така пред някого, когото не познавам и второ защото не мисля, че ако имам сериозни намерение и си легна с него на първата среща ще ме вземе на сериозно .. мисля, че в очите му ще изглеждам просто като поредната лесна бройка. (може да не съм права, но никой няма правото да ме съди)
А относно това, че сте се запознали по чата и си пишете от няколко месеца ... я беги ... според мен това по чата е стара работа и сега тези, които си търсят гаджета или секс по чата не могат да си задоволят нуждата по друг начин освен някоя да им върже по irc или skype и т.н... Даже мога да разкажа една случка .. един познат си писа с някво момиче много дълго време и отиде в нейния град да се видят .. и уговорката беше тя да го посрещне и ще го води някъде си там и била влюбена в него и щяла да му пусне и т.н. и той се вързал и .. познаите .. не го посрещна момиче, а няколко момчета, които го пребиха, взеха му парите и му казаха, че въпросното момиче никога няма да излезе с него понеже единия от биячите и бил гадже ...че после тоя познат звъня на тоз и оня да ходят да го прибират .... и цялата работа .. заради единия секс ;) Правете си изводите ... ;)

sindity
06-05-2008, 11:49
еми не съм, но съм и протиф още на първата среща :?

Love_Is_The_Answer
06-05-2008, 12:04
Не съм правила секс на първа среща, но и не мисля, че ще правя.Първо защото не мога да се отпусна току така пред някого, когото не познавам и второ защото не мисля, че ако имам сериозни намерение и си легна с него на първата среща ще ме вземе на сериозно .. мисля, че в очите му ще изглеждам просто като поредната лесна бройка. (може да не съм права, но никой няма правото да ме съди)
А относно това, че сте се запознали по чата и си пишете от няколко месеца ... я беги ... според мен това по чата е стара работа и сега тези, които си търсят гаджета или секс по чата не могат да си задоволят нуждата по друг начин освен някоя да им върже по irc или skype и т.н... Даже мога да разкажа една случка .. един познат си писа с някво момиче много дълго време и отиде в нейния град да се видят .. и уговорката беше тя да го посрещне и ще го води някъде си там и била влюбена в него и щяла да му пусне и т.н. и той се вързал и .. познаите .. не го посрещна момиче, а няколко момчета, които го пребиха, взеха му парите и му казаха, че въпросното момиче никога няма да излезе с него понеже единия от биячите и бил гадже ...че после тоя познат звъня на тоз и оня да ходят да го прибират .... и цялата работа .. заради единия секс ;) Правете си изводите ... ;)

На твоето мнение съм по този въпрос :) ... а случката ме изкърти 8-)

SexOnTheBeach
06-09-2008, 10:12
ха защо не ...