View Full Version : Кои презервативи са НАЙ добри
Koi prezervativi sa nai dobrite spored vas .. zashtoto chetoh che povecheto predpochitat ot 20 st dokato durex i sportex se bili kusali mn chesto. Ta koe e vqrno tezi ot 20 st li sa po dobri ili durex ili sportex .. :)
mi preceni sama koi sa po dobri kato znae6 4e obiknovennite sa ot 20 st. a sportex i durex za po 1.20 na broika a v kuti6ka ne znam kolko sa :wink:
FeelMyPain
06-01-2008, 14:43
Koi prezervativi sa nai dobrite spored vas .. zashtoto chetoh che povecheto predpochitat ot 20 st dokato durex i sportex se bili kusali mn chesto. Ta koe e vqrno tezi ot 20 st li sa po dobri ili durex ili sportex .. :)
Онея с вкус на бананче и на ягодка, че после да ти е сладко да му лапаш :-D :P
Мен Durex не ми се е късал никога.. :D
za men nai-qki sa Durex,a za tiq deto kazvat 4e mnogo se kasali...nz na men ne mi se e slu4valo :)
BlackWings
06-01-2008, 14:46
Аз ползвам само Durex и Sрortex и не са се късали никога. Durex са по 3лв пакетче с 3 презерватива.
Не мисля да рискувам с тия от 20 ст. , нещо не ми се струват надеждни :?
za men nai-qki sa Durex,a za tiq deto kazvat 4e mnogo se kasali...nz na men ne mi se e slu4valo :) ;-)
VerryBerry
06-01-2008, 15:40
Само веднъж ми се е късал..да,беше от 20 ст. но иначе и обикновените са издържливи..и "марковите " също
Много беден опит имам и за мен всичките са гадни.Според приятеля ми Sportex Light са най-хубави - с тях чувството е най-близко до това без презерватив...(въпреки че пак не е нищо в сравнение...)
За здравина -...абе според мен е на късмет!Те ги тестват все пак....трябва да са здрави.Ако не е с изтекъл срок на годност,ако се отвори както трябва пакетчето и се сложи както трябва-всичко трябва да е ок!
Между другото според мен спортекс трябва да са по-скъпи от дюрекс,защото:
1.Слагат се по-лесно
2.Имат пакетче лубрикант
3.Има пакетчета за изхвърляне
Късат се защтото не се слагат като хората :x иначе Дурекса му е майката :D
NeLLy_BaBy
06-01-2008, 16:05
durex са си най-добри и досега не са се късали.
bulgarcheto
06-01-2008, 16:12
Най-добрия презерватив е правилно поставения ;)
Най-добрия презерватив е правилно поставения ;)
Точно - а иначе Спортекс са 1,3-1,5 лв, което като приспаднеш опаковка, лубрикант и пликчета и пак ти идва на презерватив от 20 ст :D Ама са български и затова са толкова евтини. А иначе най-удобни са ми Lifestyles
unauthorized
06-01-2008, 18:24
Durex only....
MinimalTrip
06-01-2008, 18:39
Ми durex ми се е кусал таман доста пути(не казвам че не са добри ) ,но предпочитам Sportex щото са по МАЗНИ :D
durex ultra thin
а т'ка и Color нали :D