PDA

View Full Version : Как да избегна гафове и притеснение в секса?

nekuv_tam
06-01-2008, 18:15
Понеже утре най-вероятно ще правя секс,въпреки че няма да ми е сефте,искам да ви питам някои неща.Значи,как да избегна гафове,които са ми се случвали преди-става въпрос за това да не ми стане или пък да стане,но да не е в оптимална форма така да се каже,тоест да не е достатъчно твърд или пък при смяна на позата да спада...Не знам от какво се получаваше така преди,но сега съм твърдо решен да не стават подобни неща.Само че не знам какво точно да направя за да ги избегна.Ако е от притеснение,подсъзнателно или не,как да го преодолея?(не ми казвайте алкохол или трева,защото не помагат,даже пречат).Виагра не е хубаво да се взима докато си млад,защото много хора са ми казвали,че след това може всеки път да ти трябва виагра...Така че някакви идеи имате ли,какво точно трябва да се направи за да бъде инструмента в оптимална форма и всичко да стане както трябва,а аз да бъда спокоен и просто да се наслаждавам на кефа?

FeelMyPain
06-01-2008, 18:22
Значи и на мен са ми се случвали тея неща дето описа...Това се получава защото приятелката ти не те възбужда...Или поне при мен беше така :oops:

x3eme
06-01-2008, 18:24
Значи и на мен са ми се случвали тея неща дето описа...Това се получава защото приятелката ти не те възбужда...Или поне при мен беше така :oops:

i na men mi se e slu4valo ama glavno se polu4ava ot pritesnenie
a sega po temata,mi pi4...ospokoi se ne otiva6 na pogrebenie a da pravi6 sex 8-) nastroi se pozitivno otdai se na jelanieto i na strasta i ne misli za tova koeto ti se e slu4valo predi :)

FeelMyPain
06-01-2008, 18:28

a sega po temata,mi pi4...ospokoi se ne otiva6 na pogrebenie a da pravi6 sex 8-) nastroi se pozitivno otdai se na jelanieto i na strasta i ne misli za tova koeto ti se e slu4valo predi :)

Хич не се притеснявях дори...Просто в лице беше много готина, ама тялото и под всяква критика с некви пъпчици, а и в леглото беше като трупче залепено с "капчица" за чаршафа.

nekuv_tam
06-01-2008, 18:29

Лошото е,че тва притеснението май е подсъзнателно,защото колкото и да се опитваш да не мислиш за нещо,понякога просто не можеш да заповядваш на мозъка,а пък на к*ра още по-малко...Така че варианта е да си променя начина на мислене,но просто не знам как :-o

x3eme
06-01-2008, 18:29
em are da ne spamime tepata na pi4a :)

FeelMyPain
06-01-2008, 18:32
em are da ne spamime tepata na pi4a :)

+1

А така по темата...Мисли си че ти си най-добрия любовник или нещо такова.С една дума опитай се да се самонадъхаш да си дадеш нужната увереност и от там нататък е лесно :)

unauthorized
06-01-2008, 18:39
Понеже утре най-вероятно ще правя секс,въпреки че няма да ми е сефте,искам да ви питам някои неща.Значи,как да избегна гафове,които са ми се случвали преди-става въпрос за това да не ми стане или пък да стане,но да не е в оптимална форма така да се каже,тоест да не е достатъчно твърд или пък при смяна на позата да спада...Не знам от какво се получаваше така преди,но сега съм твърдо решен да не стават подобни неща.Само че не знам какво точно да направя за да ги избегна.Ако е от притеснение,подсъзнателно или не,как да го преодолея?(не ми казвайте алкохол или трева,защото не помагат,даже пречат).Виагра не е хубаво да се взима докато си млад,защото много хора са ми казвали,че след това може всеки път да ти трябва виагра...Така че някакви идеи имате ли,какво точно трябва да се направи за да бъде инструмента в оптимална форма и всичко да стане както трябва,а аз да бъда спокоен и просто да се наслаждавам на кефа?

Мисли за себе си, представи си някой, който те кефи...прави повече секс ;)

MinimalTrip
06-01-2008, 19:01
ми братле като ти стане и мислиш че ти е достатучно станал не чакай ,а направо я дупи и ще си на 6

nekuv_tam
06-02-2008, 10:00
Ми мерси на тия,дето писаха в темата,дано тоя път да нямам проблемации... :)

Scouse
06-02-2008, 14:25
кво стана... стана ли въобще , сподели ? :-D

06-02-2008, 15:10

+1

marina star
06-02-2008, 15:12
gafove vinagi 6te ima!ne si parviq nito posledniq,no koito mu se slu4vat tiq ne6ta. i ne moje da si "tvardo re6en da nqma gafove" za6toto v pove4eto slu4ai ne zavisi ot teb!prosto ne misli za tova!

Slun4evko
06-02-2008, 20:23
Ами,ако пак омекнеш просто помоли момичето да те стимулира мъничко с ръка докато пак го вдигнеш. Моят приятел винаги ме моли за това,преди да пристъпим към същинския акт,защото не е постоянно твърд като абанос :-)