View Full Version : Притеснявам се
BigFakeSmile
06-01-2008, 19:11
ami...zna4i az utre 6te izlizam s mom4eto v koeto sam vlubena (toi ne znae) znae samo 4e mi e napravil vpe4etlenie i ni6to pove4e ta...ne 4e toi me pokani ami stana vapros 4e ne moga da igraq bilqrd i toi kaza 4e 6te me nau4i ii poneje toi e mn hubavi4ak se pritesnqvam 4e kato go vidq 6te si izgubq uma (a ne iskam da stane kato minaliq pat :cry: ) nz za6to taka se polu4i predi no mi se struva 4e nqma da moga i duma da kaja molq vi kaje mi kak da se otpusna nz mn mi e trudno za6toto sam luda po nego :shock:
unauthorized
06-01-2008, 19:16
ami...zna4i az utre 6te izlizam s mom4eto v koeto sam vlubena (toi ne znae) znae samo 4e mi e napravil vpe4etlenie i ni6to pove4e ta...ne 4e toi me pokani ami stana vapros 4e ne moga i toi kaza 4e 6te me nau4i ii poneje toi e mn hubavi4ak se pritesnqvam 4e kato go vidq 6te si izgubq uma (a ne iskam da stane kato minaliq pat :cry: ) nz za6to taka se polu4i predi no mi se struva 4e nqma da moga i duma da kaja molq vi kaje mi kak da se otpusna nz mn mi e trudno za6toto sam luda po nego :shock:
Първо на какво ще те учи...Второ - той със сигурност не яде...гледай на него като на човек,а не на божество....Дръж се естествено както би се държала с приятели-приятелки....в крайна сметка ако стане нещо между вас през повечето време така ще бъдеш ти..Успех ;)
BigFakeSmile
06-01-2008, 19:20
bilqrd 8-) zabravih da napi6a no go popravih :D
unauthorized
06-01-2008, 19:22
Хм..доста добра причина и позиция... 8-) - тогава просто се учете ;) .. другото ще стане - в едно такова дело има разговори,има флирт..който да дойде и от теб, но не лесен, а бъди загадъчна и интелигентна..тва е ;)
shanty_loop
06-01-2008, 19:28
:P :P :P Еееее не съм единствена мойта история е 1:1 с твоята :) ама да ние излязохме и аз си мислех ,че ще се спека ма не стана така ... разговора треа да е и от твамата най-важното е да не ти пука гледай да си искараш супер :) Успех и да кажеш как е минало ;)
KiFFlaVmRaKa
06-01-2008, 19:31
[quote=love_avril] той със сигурност не яде...
Да, той със сигурност е с атомен реактор :D
Ако нищо не моеш да кажеш - целуни го! Поне няма да изглеждаш задръстена!
donkihot
06-01-2008, 20:21
удари една водка преди срещата! Помага!! но една да не прекали6 еййй и тва сериозно помага
HornyBitchTriesHarder
06-02-2008, 09:26
То щте стане от самосебе си, ще видиш. Късмет :)
sasha_90
06-02-2008, 09:34
Забрави за притеснението и се наслади на момента.
никакъв срам!! той пречи много.представи си че си твоите приятели или някой с който си самата себе си и всичко ще се нареди а и билярда е много подходяща игра за флирт 8)
vesinka91
06-03-2008, 12:42
ami...zna4i az utre 6te izlizam s mom4eto v koeto sam vlubena (toi ne znae) znae samo 4e mi e napravil vpe4etlenie i ni6to pove4e ta...ne 4e toi me pokani ami stana vapros 4e ne moga i toi kaza 4e 6te me nau4i ii poneje toi e mn hubavi4ak se pritesnqvam 4e kato go vidq 6te si izgubq uma (a ne iskam da stane kato minaliq pat :cry: ) nz za6to taka se polu4i predi no mi se struva 4e nqma da moga i duma da kaja molq vi kaje mi kak da se otpusna nz mn mi e trudno za6toto sam luda po nego :shock:
Първо на какво ще те учи...Второ - той със сигурност не яде...гледай на него като на човек,а не на божество....Дръж се естествено както би се държала с приятели-приятелки....в крайна сметка ако стане нещо между вас през повечето време така ще бъдеш ти..Успех ;)
saglasna s1m trqbva da se otpusnesh prosto se dryj vse edno si sred fr :) i toi e edin syvsem obiknoven 4ovek kato teb :)
Grozen1010
06-03-2008, 12:44
удари една водка преди срещата! Помага!! но една да не прекали6 еййй и тва сериозно помага
ако прекалиш,оня докато те учи ще се издрайфаш на масата
vesinka91
06-03-2008, 12:45
naistina vodkata mn dobre otpuska ama samo edna i ako ne si sviknala da pii6 po dobre malka :D dan sa napiish :D :P 4e togas stava lo6o
mariana_star
06-03-2008, 13:18
+1 колкото и смешно да звучи наитина е така ... алкохола помага ако е в малки количества
Хм..доста добра причина и позиция... 8-) - тогава просто се учете ;) .. другото ще стане - в едно такова дело има разговори,има флирт..който да дойде и от теб, но не лесен, а бъди загадъчна и интелигентна..тва е ;)
да! това ще помогне наистина :) загадачността е извор на интерес! ;) uspeh! :)