Влез

View Full Version : Момчета какво е чувството докато..

Puky
06-02-2008, 10:20
Видях една тема за това какво е чувството да изпиташ оргазъм .. и се досетих за тази :-|
Та въпросът ми е ..
Какво е чувството при момчетата като си вкарат пениса в вагината на момичето ? :) :) Просто ми е интересно , защото някой го усещат като вкарване на ръка в топла ръкавица :-D 8-) . Е вие сте :)

П.П. Търсих такава тема , но не намерих . Ако има вече такава тема моля тази да се заключи и да ми дадете линк за темата. :)

glymo14
06-02-2008, 10:25
има такава тема :)

FeelMyPain
06-02-2008, 10:29
Като оня лудия от американски пай, ще кажа че чувството е все едно си го пъхаш в ягодов пай, колкото по възбудена е жената толкова по сладък е пая :-P

Puky
06-02-2008, 10:42
има такава тема :)
Може ли линк :)

ghostwisper
06-02-2008, 15:17
мда има такава тема и наскоро я бяха пускали щот съм отговаряла,ама не ми се търси сега да ти я пусна,така че направо ще ти отг : Топло,влажно,абе мн е приятно (така ми обясни приятеля ми!) ..

firesnow
06-02-2008, 15:54
мда има такава тема и наскоро я бяха пускали щот съм отговаряла,ама не ми се търси сега да ти я пусна,така че направо ще ти отг : Топло,влажно,абе мн е приятно (така ми обясни приятеля ми!) ..

остааше да ти каже че е непреятно 8-)

ghostwisper
06-02-2008, 16:08

остааше да ти каже че е непреятно 8-) нямаше да се учудя,след като аз вече му казах,че секса ми беше доста неприятен :lol:

TheBlackStranger
06-02-2008, 16:10
Като оня лудия от американски пай, ще кажа че чувството е все едно си го пъхаш в ягодов пай, колкото по възбудена е жената толкова по сладък е пая :-PПая беше ябълков не ягодов...

spirtt
06-02-2008, 16:11
Хубаво :grin:

firesnow
06-02-2008, 16:11

остааше да ти каже че е непреятно 8-) нямаше да се учудя,след като аз вече му казах,че секса ми беше доста неприятен :lol:

уат дъ.......