Влез

View Full Version : как да се променя?

06-02-2008, 15:13
Здравейте на всички! На 16 г. съм
В последно време имам проблем с момичетата, т.е нещо не върви... преди 2-3 месеца получавах от тях реплики като "иууу, ужас... и т.н. а до преди 1 год не ги чувах изобщо.защо така?и затфа винаги като видя некое момиче така хубаво и искам да се запозная с нея..и в последния миг нещо ме спира и се отказвам..след тфа като се прибера вкъщи мн се ядосвам на себе си..тръшкам се,блъскам.. :D моля ви помогнете ми как отново да ме харесват момичетата..
:(

Grozen1010
06-02-2008, 15:15
дай пик...

ghostwisper
06-02-2008, 15:20
ъъъъъ това "иууу, ужас..." със секс,половия ти орган или какво е свързано и въобще темата ти свързана ли е със секс? .. И да .. дай снимка :P

06-02-2008, 15:24
ъъъъъ това "иууу, ужас..." със секс,половия ти орган или какво е свързано и въобще темата ти свързана ли е със секс? .. И да .. дай снимка :P
ae da skype i 6e ti send

ghostwisper
06-02-2008, 15:30
ae da skype i 6e ti send Хехе ако го раздавах така лесно щеше да ми е в подписа ;)

06-02-2008, 15:34
ae da skype i 6e ti send Хехе ако го раздавах така лесно щеше да ми е в подписа ;)
,..

aciko
06-02-2008, 15:36
За тая работа хората за измислили ЛС-тата!

firesnow
06-02-2008, 15:43
Здравейте на всички! На 16 г. съм
В последно време имам проблем с момичетата, т.е нещо не върви... преди 2-3 месеца получавах от тях реплики като "иууу, ужас... и т.н. а до преди 1 год не ги чувах изобщо.защо така?и затфа винаги като видя некое момиче така хубаво и искам да се запозная с нея..и в последния миг нещо ме спира и се отказвам..след тфа като се прибера вкъщи мн се ядосвам на себе си..тръшкам се,блъскам.. :D моля ви помогнете ми как отново да ме харесват момичетата..
:(

Сериозно ли смяташ че някой шти даде конпетентен отговор който да ти помогне???!?

w0sh
06-02-2008, 15:43
Този тип е пълен олигофрен и закъсал дебелак....

Просто не се въздържах.

ghostwisper
06-02-2008, 15:47
е нали искаш пик ае моя скайп е matrix8294 мм не благодаря, мина ми мерака

За тая работа хората за измислили ЛС-тата! прав си,sry просто ЛС-тата не ме кефят :) няма повече

06-02-2008, 15:47
e ok ae triite temata

FeelMyPain
06-02-2008, 16:33
Някоя загоряла какичка да му пусне на момчето :P

NeLLy_BaBy
06-02-2008, 17:30
никой не мойе да ти помогне след като не казваш от какво естество ти е проблема:с външен вид , секса и каквото е там.

firesnow
06-02-2008, 17:32

никой не мойе да ти помогне след като не казваш от какво естество ти е проблема:с външен вид , секса и каквото е там.

оп! ей я първата заинтересована :D :D

FeelMyPain
06-02-2008, 17:40

Не не нелито...имаше една дето вчера беше казала че е толко'а загоряла че ще пусне на първия срещнат :D ...Каде е когато ни трябвааааа :-D

firesnow
06-02-2008, 18:08

Не не нелито...имаше една дето вчера беше казала че е толко'а загоряла че ще пусне на първия срещнат :D ...Каде е когато ни трябвааааа :-D
пуска на първия срещнат :D :D