View Full Version : Приятелсвто
I.Love.You
06-02-2008, 16:36
Значи , незнам как да започна.Ходих е едно момче 1 година , обаче в последно време любовта ми към него изчезна.Преди няколко дни скъсах с него и го помолих да си останем приятели(той е страхотен приятел), но съм очаквала да чуя този отговор.Каза ми че неиска да бъден приятели по простата причина че няма да може да гледа как аз излизам с дуги момчета.Щяло да му бъде много неприятно и болно.
Дайте предложения как мога да си го запазя като приятел.
ElisaDay
06-02-2008, 16:37
Не можеш.
ludo_momiche
06-02-2008, 16:42
Ми нямам представа, може би като мине известно време....но сега забрави. Една година връзка е доста време и това може да ти е от полза ,щом е "страхотен човек" след няколко седмици или месеца ще му отмине болката и евентуално има шанс да си останете прословутото "просто приятели". (е,при вас е малко по-различно) !
sladur4etyYy
06-02-2008, 16:48
не можеш, а и това би било егоистично от твоя страна. момчето ти е казало, че няма да издържи да те гледа с други, а ти все пак продължаваш да искаш да сте фр :? и да знаеш, че дори и да го убедиш, няма да сте истински фр, поради простата причина, че явно той все още има чувства към теб
moga da ti kaja edinstveno 4e ot biv6e gadje(osobeno 6tom ste hodili tolko vreme) izliza nai-dobriq fr.6tom ste skusali samo predi nqkolko dni zna4i o6te mu e mn bolno no sled 4-5 meseca mislq 4e ne6tata 6te se podredqt i toi 6te osuznae,makar 4e trqbva da te gleda s drugo mom4e, e po dobre da si ostanete fr.edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da 4ak6.ni6to dr ne ti ostava.dano ne6tata se opravqt.... :)
VIP_kukli4k@
06-02-2008, 16:59
Попадала съм в същата ситуация (разликата е, че моята връзка траеше 8 месеца)....откакто скъсах с моя бивш приятел са се минали горе долу 6 мес...в началото не можехме да се гледаме...беше ни доста трудно...но след 3 месец от раздялата ни всичко се пооправи...ако може да се каже така де.. :)
наскоро той поиска мнението ми за едни момичета, коя от тях е по подходяща за него...и на мен ми стана някакво болно...нз защо.. луда работа...въпреки чче сега имам нов приятел ии мисля че малко по малко започвам да го заобичвам...споко всичко ще се оправи и ще сте приятели само малко търпение трябва да имаш :):)
Късмет :)
shady^baby
06-02-2008, 17:16
moga da ti kaja edinstveno 4e ot biv6e gadje(osobeno 6tom ste hodili tolko vreme) izliza nai-dobriq fr.6tom ste skusali samo predi nqkolko dni zna4i o6te mu e mn bolno no sled 4-5 meseca mislq 4e ne6tata 6te se podredqt i toi 6te osuznae,makar 4e trqbva da te gleda s drugo mom4e, e po dobre da si ostanete fr.edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da 4ak6.ni6to dr ne ti ostava.dano ne6tata se opravqt.... :)
абсолютно съм съгласна
IrReplacaBle
06-02-2008, 18:04
Няма да успееш.момчето е достатъчно наранено и по този начин се предпазва.Послушай го и не го мъчи повече....
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-02-2008, 18:23
край .. това е ;)
TreeHill
06-02-2008, 18:31
не можеш, а и това би било егоистично от твоя страна. момчето ти е казало, че няма да издържи да те гледа с други, а ти все пак продължаваш да искаш да сте фр :? и да знаеш, че дори и да го убедиш, няма да сте истински фр, поради простата причина, че явно той все още има чувства към теб
да, да и да!Абсолютно вярно.
angelcheeee_93
06-02-2008, 18:57
qvno go e kazal,za6toto te obi4a istinski.razbiram polojenieto ti i az sam pitala gadjeto si dali bi ostanal priqtel s men ,ako skasame,a toi kaza -:ne moga da bada priqtel s 4ovek,koito sam obi4al/
qvno i pri teb e taka,no nqma stra6no s vremeto moje da otmine. :)
Значи , незнам как да започна.Ходих е едно момче 1 година , обаче в последно време любовта ми към него изчезна.Преди няколко дни скъсах с него и го помолих да си останем приятели(той е страхотен приятел), но съм очаквала да чуя този отговор.Каза ми че неиска да бъден приятели по простата причина че няма да може да гледа как аз излизам с дуги момчета.Щяло да му бъде много неприятно и болно.
Дайте предложения как мога да си го запазя като приятел.
Приятелството може да прерастне в любов,но любовта в приятелство рядко! :( Чувствата са променливи .Скоро може пак да се вазвърнат и аз съм се чувствала така,но после са се връщали... и така .Изгубиш ли го като гадже го губиш и като приятел... sry
Заеби, няма приятелство ;)
незнам дали ще можете да бъдете добри приятели.трябва да мине време определено а и ти явно нямаш чувства но той има.това все пак е 1 годишна връзка а и време да мине няма да е сигурно това че останете приятели, ти все пак изчакай