Влез

View Full Version : Относно изпитите след седми клас

malko mace
06-02-2008, 18:12
Здравейте!Искам да питам вече кандидатствалите дали позволяват да си носиш листове,където да си изчисляваш задачите на изпита по математика или те ти дават ограничен брой листа...Абе въобще къде се пресмятат задачите? :D И на изпита по БЕЛ задължително ли е да пишеш нещо на черновата?
Надявам се да сте разбрали въпроса ми и да можете да ми помогнете...Въпросът ми се отнася основно за кандидатствалите миналата година,защото оттогава изпитите са тестове и е по-различно...
Благодаря ви предварително!Вече истерясвам и пускам тъпи теми,ама... :oops:Надявам се темата да е в помощ и на други изкрейзили бъдещи зайци... 8-)

Tazadar
06-02-2008, 18:55
Ми не е задължително да пишеш на черновата. Дават ти колкото листа ти трябват. Ако ти трябват 4 тона за вторични - може да си вземеш :P

malko mace
06-02-2008, 18:58
Ми не е задължително да пишеш на черновата. Дават ти колкото листа ти трябват. Ако ти трябват 4 тона за вторични - може да си вземеш :P
А,значи по математика не трябва да си нося листа за изчисление на задачите... :)

st1ka
06-02-2008, 19:27
Не, не ти трябват, дават ти още в началото определен брой, ако не ти стигнат записват в една тетрадка, че си искал още и ти дават! А по български ти си решаваш дали да правиш чернова!

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-02-2008, 20:47
трябва да си носиш химикал молив .. там такива глупости но листи те ти дават и не ти позволяват да си пишеш на твои собствени .. и гледаи да се заредиш с повечко химикалки че аз си спомням като отидох и 2те които имах спряха да пишат :D :-D .. а за чернова.. мисля че можеш да минеш и без :) те там ще ти кажат ..

nencuHka
06-03-2008, 17:40
Черновата не е задължителна,ще предадеш празния лист (ако се даваха,не си спомням ) . Задачите по математика си изчисляваш на листи ,които те ти дават . Аз като утидох на испита по математика седнах и се сетих че нямам чертожни инструменти :lol: Обикаляха по стаите и събраха един чифт от всичко необходимо . Бях голяма излагация :D

malko mace
06-03-2008, 17:49
Благодаря много на всички!!!!!! :-) Вярвам,че сте били полезни не само на мен,но и на други заблудени седмокласници!!! 8-) Мисля,че вече станаха ясни отговорите на зададените от мен въпроси и модовете могат да заключват темата! :-D