PDA

View Full Version : Бързо свършване, деба

rgj
06-02-2008, 21:36
Уфф, много ми е криво. Днес за пръв път щях да правя секс с приятелката ми и нали всички супер и тъкмо нали ще започваме, слагам гумата, всичко и прониквам в нея и хоп, малкия свърши. Нали всичко Ок, няма проблем бе мило, не знам какво. Гушнахме се, но след 30 минути пак ни дойде желанието и айде вече свършил съм 2 пъти днес, вече няма да има проблем. Да, ама не. Пак 5 секунди и пак свърших. Може ли да е затова, че не бях мастурбирал от 1 седмица и само веднъж сутринта докато бях в банята го направих и след това нали там с нея първия път. Или затова, че се опитвам да вкарвам кръв във главичката докато го вкарвам и действам? Трябва ли да го държа малко по-отпуснато?

FeelMyPain
06-02-2008, 21:42
Мисли си за нещо страшно,за да се апстрахираш от голото тяло пред теб и ще се получи.Бил си превъзбуден просто мисли за нещо не толкова възбуждащо :)

Chacho
06-02-2008, 21:49
Не помага кой знае колко, но има някакво подобрение, ако си поддържаш формата със мастурбация. Аз за да вкарам кръв в главата си свивам ПЦ мускула, ако и при теб е така (предполагам че е така, щом противоположното е отпуснато) значи само може да позабави, отколкото да влоши нещата. Тъй че вкарвай си спокойно кръв, ако виждаш смисъл. Но мисля, че това което чичко полицай ти е казал е най-правилното. Опита ще те застрахова от такова възбуждане (е не на 100%). Не се притеснявай случва се, не си единствен.

firesnow
06-02-2008, 21:55
:oops: :oops: имаше го първите пъти.... :oops:
practice make perfect :D :D

Tazadar
06-02-2008, 22:09
Баси си свършваш така??? Пробвай като го вкараш, да не се напъваш много.

FeelMyPain
06-02-2008, 22:10

Той не сери бе :D

qazwsx
06-02-2008, 22:15
mmm mladosta e ne6to neveroqtno :)

firesnow
06-02-2008, 22:25

Той не сери бе :D :razz: :D :D :D :D

rgj
06-02-2008, 22:29
Готиното беше, че момичето наистина е супер разбрано, защото адски много се спекох и ми беше много криво, но тя ме поотпусна малко.

А за това за кръвта, просто имам чувството, че ако не вкарвам кръв и пенисът ми става твърде малък и изобщо няма да го усети. :shock:

firesnow
06-02-2008, 22:32
А за това за кръвта, просто имам чувството, че ако не вкарвам кръв и пенисът ми става твърде малък и изобщо няма да го усети. :shock:

е тук вече не мойм ти помогна :D

x3eme
06-02-2008, 23:01
spkoo pi4 tova 6e e samo otna4aloto dokato svikne6 sus sexa,posle nqma da svur6va6 taka burzo :wink: tova se polu4ava ot prevuzduda

Impheatus
06-03-2008, 00:15
преждевременната еакулация е мн лошо нещо, но мисля че ако се поотпуснеш малко и не мислиш за това че можеш да свършиш за 5 секудни ще е по добре... а и трейнига му е работата ;]