View Full Version : как да й предложа?
Sorry za ezika no ne sym v nas i nqmam flex type na kompa v momenta.
Zdraveyte :) poneje sym "novak" v liubovta i do sega sym si nqmal priqtelka i mislq che namerih podhodqshtoto momiche, no sym obyrkan i iskam da mi razqsnite kak stavat teq raboti s predlaganeto.
I ako moje malko help i za "speklite situacii" v koito nikoi ni6to ne kazva
(blush).Iskam help. Mersi predvaritelno
Модерирано от Бандитка. Пиши заглавията на темите си на кирица!
sexy_eJlz
06-02-2008, 22:16
Ми за тфа как да и предложиш .. ми оставате само двамата и я заговаряш нещо .. и и казваш .. таа .. сега ние с тебе ше се зимаме или няма да се зимаме? :D
Иначе за ситуациите .. сори ама не мога да ти помогна .. :-P Ай успех!! :-)
Nefarian
06-02-2008, 22:18
Otia6 pri neq i kazva6 .. sq 6 qdem ili 6...
MaLkaTa_LaDy
06-03-2008, 05:59
Еми за първото примерно след като си и казал ала бала, харесвам те..., каниш я на среща, ама на мен часттта с "искаш ли да станем гаджета" и секви производни ми е мега тъпа, тъй че може просто да я пропуснеш. Най-важното е да излезете, бъди мил и разговорчив, но не се прави на много интересен, защото границата на забавното и скучното е много тънка. А относно втория въпрос, аз лично пиша за 3ти път такъв отговор... Когато се получат такива неловки моменти, просто питаш нещо съвсем различно от това, което сте си говорили приди, като например: Абе ти каква музика слушаш;Има един нов много хубав хилм... Гледала ли си го? Иии тя ако каже не, примерно може да я питаш дали иска някой път да отидете на кино да го гледате, понеже твои приятели са ти казали, че е хубав.;Питош примерно сега от Мюзик Айдъл за кой е била и т.н. Просто измисляш някакъв въпрос и питаш. Това е. :?
emi to taka se poluchava che veche za 2ri pyt 6te izlizame^^ i zatova pitam kak stava :} che da i predloja
angelcheeee_93
06-03-2008, 06:10
ako te e sram da i go kaje6 pi6i i po skype ili po gsm-a. popitai q iska6 li da hodime i taka... za vtoroto govorete si i dvamata ,pitaite se razni vaprosi i taka ... :) uspeh :)
lipsvashh_mi
06-03-2008, 06:13
Леле..само не прави грешката да зададеш лапешки въпрос от сорта на -Искаш ли да ходим?..Просто някой път като излезете я изпрати или до тях или до спирката,на която се качва и внимателно започни да се приближаваш..Ако не се отдръпне-ОК..Действай,Ако не може да не е готова и така...Това според мен е начина да й предложиш..Без думи :-D
А за неловките ситуации....Просто ако не си сигурен преди срещата си подготви няколко интересни теми,които смяташ,че ще й допаднат и така..ако се спечеш говариш за тях..
Това е от мен.Успех с мацката :)
Пр.
"Ще ти задам три въпроса на които ще ми отговориш честно,става ли?" (и тук се предполага, че ще ти каже "добре")
"Кога си родена?............. Кой е любимияит ти филм?........ (или там си измисляш някакви въпроси) Искаш ли да станем гаджета?" Почти по същество :)
:-o Напусни детската градина незабавно, чичо :-x
Хубаво ти казаха горе. Излезте на кафенце. ВИНАГИ сядаш до нея. НИКОГА срещу. Измисли ситуации, при които се докосвате. Примерно "Знаеш ли аз гледам на ръка" и я галиш по ръката докато и дрънкаш общи неща (предполагам не си ясновидец). После просто не и пускай ръката а продължете хванати за ръце.
Отначалото не я гледай в очите постоянно да не си помисли, че си психопат ;) Запази си погледите за после преди целувката. Но това не означава да не се поглеждате, напротив.
Иначе искаш я за гадже или само за ***** ?
NightGuardian
06-03-2008, 13:27
Когато излате заедно и става нещо м/у вас , то тогава сте заедно ,но след време си я попитай е заедно ли сме ?
stk искам я за сериозна приятелка :) не за ***** вие ми дадохте доста варианти да мисля ;), но няма ли някой директен ,защото по принцип излизаме само 2мата.
GregoryHouse
06-03-2008, 13:55
ДА има...харесваш ли ме...? Да...цуни гуни по директно няма...
добре .. виж сега :D :D каниш я да излезете (на разходка някъде в парка ; или на кафенце нещо .. или пък на кино .. ) като излезете говорете си нещо там .. гледай да я забавляваш ии да се смее .. един вид да ии е хубаво че е с теб :) накрая я изпращаш до тях , или до сприрката поне или до кадето и да е било и се приближаваш леко до нея и я целуваш .. но бавно ии не със език не да ии налетиш и да си завреш езика в устата и защото няма да и стане много хубаво :D ако отвърне на целувката се :grin: :grin: :grin: ако ли не кажи и че искате да сте си приятели и да забравите за това или нещо такова .. поне ако не ти отвърне вече ще знаеш , че няма нищо към теб ии няма да си губиш времето .. късмет ии бъди смел не да се сдухаш .. момичетата обичам оверени мъже !! :))))))
SmilezZz
05-26-2011, 17:04
В никакъв случай не я питай по телефона или скайпа,дали иска да сте нещо повече от приятели.. Това е мега тъпо.. Изразите от типа: "Искаш ли да ходим","Искаш ли да станем гаджета" и т.н. също..
Според мен просто я целуни в правилния момент..
Относно "спеклите ситуации": просто я попитай нещо.. За телевизионни предавания,за песни,за училището,за филми.. Попитай я за интересите й.. Абе все ще се намери нещо,за което да си говорите..
Успех !!
И не се притеснявай.. Няма нищо страшно :D
autumn666
05-26-2011, 18:46
Излезте отново и си говорете, опитвай се да се държиш колкото се може по-забавно и се опитвай и да и намекваш по някакъв начин, че я харесваш... Говорете си доста, опознайте се, и ако си личи, че си прекарва добре с теб, действай... От тук има три варианта (ти си избери по кой план да действаш):
1) Изпращаш я до някъде... говорите си... намираш правилния момент и просто я целуваш... гледаш дали ще ти отвърне и ако да, значи те харесва :) Ако не, или не те харесва... или може би я е срам или пък е станало прекалено неочаквано? То ще се разбере по реакцията и де...
2) Просто я питаш дали те харесва като повече от приятел... ако е така, казваш и че и ти я харесваш и от там нататък е ясно :)
3) Питаш я: "Искаш ли да ходим?", или най-добре нещо като, "Искаш ли да сме заедно?" Знам, че някои от хората тук са споменали, че ще е малко тъпо, но лично за мен и за повечето хора, които познавам, не е проблем... То така е и най-лесно... директно ти казва да или те реже.
НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Я ПИТАЙ ПО СКАЙП/ФЕЙСБУК/ТЕЛЕФОНА... ТОВА вече е меко казано тъпо! :D Особено ако ще ти е първото гадже...
Това мога да ти кажа :) Успех!
Не мисля, че си готов за връзка.
GuitarGuy
05-26-2011, 20:24
Така като гледам, хората ти казаха всичко нужно. Помни само, че няма място за срам.
RainBall
05-26-2011, 20:43
Каниш я на среща и когато усетиш момента просто я целуваш.
Мисля, че това обяснява всичко без думи.
Изразите като ''ай ходим, че ме кефиш'' са ми адски тъпи. :)
НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Я ПИТАЙ ПО СКАЙП/ФЕЙСБУК/ТЕЛЕФОНА... ТОВА вече е меко казано тъпо! :D Особено ако ще ти е първото гадже...
Мда. За срамежливите това е доста трудна част, в смисъл е така на живо да я питаш да излезете...но ти пожелавам успех! Аз също съм в процес да се реша да питам едно момче да излезем, но все още не се решавам. >.<
felisiti19
05-27-2011, 14:09
след като е излязла веднъж с теб значи не си и безразличен остава само да прецениш как ще я питаш ако момичето е от по -притеснителните я питай в скайп или с смс :)
yaniboom
03-06-2013, 20:18
ami az mislq ch nqma gokqmo znachenie kak she go napravish vajnoto e da napravish dobro vpechatlenie na damata i da i se haresah
marin4itu
03-06-2013, 20:48
Доста стара тема. Освен това в този форум се пише на кирилица!
paradosou
03-06-2013, 20:55
Авторът и момичето са се оженили и развели вече... 8-)