View Full Version : само за мъже!!!
Само мога да кажа, че и мъжете искат много, защото съм момиче :D 8-)
незнам, ама на една жена като не и дадеш това което иска - крещи, а като и дадеш това което иска - крещи още повече :D :D :D
shady^baby
06-03-2008, 11:24
Само мога да кажа, че и мъжете искат много, защото съм момиче :D 8-)
+1
Някой иска ли да се чукаме?
TheBlackStranger
06-03-2008, 11:42
Някой иска ли да се чукаме? :D :D :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TheBlackStranger
06-03-2008, 11:48
Само аз ли гласувах за "незнам не съм женен" ?!?!?!?!
firesnow
06-03-2008, 11:53
Само аз ли гласувах за "незнам не съм женен" ?!?!?!?!
me2 :)
FanTa_rS
06-03-2008, 13:08
Искат достатъчно 8)
Аз на моя мъж му давам каквото иска и той на мен, така че сме квит ;)
VerryBerry
06-03-2008, 15:00
незнам, ама на една жена като не и дадеш това което иска - крещи, а като и дадеш това което иска - крещи още повече :D :D :D
Зависи какво даваш.... :-D
EddieLomax
06-03-2008, 17:26
+1 :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+1 :)
мне....
поне мойте приятелки са искали :
секс
да им е готино и да се забавляват
внимание
закрила
кинти.... демек всичко си е в реда на нещата...
а и деца :lol: :oops:
kalokairi
06-03-2008, 19:12
ми жените не искат прекалено много, в даден момент искат едно нещо ,но проблема се явява във това че моментално след като получат така желаното от тях нещо вече искат нещо друго такаче по скоро не знаят какво искат
ANTIHUMAN
06-03-2008, 19:23
,,Дай на човек всичко, което той желае, и само след минути той ще почувства, че това не е всичко.’’
От Имануел Кант
Това се отнася както за мъжете така и за жените.Просто сме си нагли по-природа! 8)
Не е нужно да си женен за да разбереш колко искат жените :D
Обикновенно ще те разкъсат като гладни хиени и ще те оставят гол по боксерки...а може и без тях. 8)
firesnow
06-03-2008, 19:34
Не е нужно да си женен за да разбереш колко искат жените :D
Обикновенно ще те разкъсат като гладни хиени и ще те оставят гол по боксерки...а може и без тях. 8)
кат бях малък ме бяха гремирали :oops: :oops:
добре че не бях само аз жертва :D :D
Virtuallll
06-03-2008, 20:34
Зависи от характера на жената/момичето :)
Master_88
06-03-2008, 21:38
Някои искат много,други искат малко,но истината е че повечето не знаят какво искат :)
Може би съм единственото момче отговорило с НЕ... :D Те искат това, което и ти искаш... просто трябва да има граница ;)
много ли искат жените??
Ако е като мен може да кажа,че колкото и да имам искам още никога не е достатачно :D :D :grin:
жените искат много!!! :-D
1 jena iska mnogo ne6ta ot 1 maj
1 maj iska malko ne6ta ot mnogo jeni
Зависи от характера на жената/момичето :)
+ 1 е зависи и от момчето ,все пак ако съм някакъв маниак на тема секс може и да ми се струва малко желанието на жените ,но лично на мен хормона почти ми отмина.
Проблема не е в тва че искат мн а че нз ко искат...Не че сме готови да има дадем сичко де :-P
Жените не искат много - те искат адски много ... жалкото е че има балами които им дават дори повече от това което искат .... визирам турбо газарчетата с последни модели мерцедеси и БМВ-та... та въпросните пикльовци дори не могат да карат един такъв днес ме изкара извън нерви идваше ми да ходя да му бия 2 -3 шамара и да му паркирам колата щото направи ебаси задръстването .... та тези пикльовци купуват на "гаджетата си" всичко което поискат дори и тва което не искат
а въпросните фиешънки... ходят и се чукат с други .. тва ме кефи най много от цялата история :grin: :grin: :grin: :grin:
Mr.Shorty
06-04-2008, 21:32
ми жените не искат прекалено много, в даден момент искат едно нещо ,но проблема се явява във това че моментално след като получат така желаното от тях нещо вече искат нещо друго такаче по скоро не знаят какво искат
Ама мн си прав тука.Жените найстина незнаят какво искат. :?
Mitio_man
06-05-2008, 06:51
естествено че да :D
Аз съм жена и гласувах с "да" :)
не всички жени, но по-голямата част от тях имат огромни очаквания и изисквания към половинките си... за тяхно съжаление :)
Обедена съм,че тези 20 процента "не" са от момичета :lol: по темата не искаме много вие давате малко :lol: