Влез

View Full Version : Странното чувство на липса... :)

AiKaTa
06-03-2008, 13:27
Здравейте, благодаря предварително за отговорите, които ще получа... :)
Моят проблем е малко странен..ето го и него :)
От близо година не съм имала по-сериозна връзка, не съм оставала и без внимание за да се чувствам самотна. Общо взето в последно време го карам на връзки еднодневки, било то защотото не съм имала желание за повече или просто не съм имала такива възможности..
До скоро се бях закопала в една дългичка авантюра с мой приятел, доста близък, но всичко стигна само до леглото...
Тези дни обаче се замислих, че ми липсва нещо и това е партниор и здрава връзка.. до тук добре, но не ми липсва близоста, любовта, искрите в погледа на човека до мен, а по скоро чувството да държа някой сладур за ръка да върва по центъра на града да се разминавам с хората и може би отчасти да виждам гнева в очите им заради щастието, което аз ще показвам.. (или симулирам). Липсват ми дъългите скандали и жалките опити да изкараш другия виновен, липсва ми начина по който приятелки ми казват "той те обича, ще се сдобрите", а аз да роня сълзи и да си мисля, че съм много нещастаснта, осъзнаваики подсъзнателно, че далеч не е така..
Може би звучи малко грубо, но.. това чувствам и незнам от какво точно имам нужда.. А и защо напоследък покрай мен няма възможности за връзка... дали не е точно заради това ( което междудругото не показвам и казвам другаде освен тук) В крайна сметка нямам мустаци, не съм дебела, къпя се... :D
Наитина нзм имам странно мислене, но нзм къде е решението.. :\

GregoryHouse
06-03-2008, 13:33
Ако наистина се къпеш и аз не мога да ти кажа къде ти е грешката... :D

А по сериозно това е желанието на всички под 20 години...БРАВО! Ти си първата коят си го призна...като порастнеш ще се промени...не,че аз не съм порастнал и не го карам по същия начин...с тая разлика че предпочитам да не еба приятелките с който съм по близък...не води до хубави неща...с времето нещата ще се променят колкото и тъпо да е така е...

Chefinkaaa
06-03-2008, 13:33
miii kvo da kaja.. dosta normalno .. i az predi vreme, taka se 4uvstvah s dve dumi "nezeh kvo iskam" ... ima nqkvi i takiva periodi .. ama minavat.. si4ko e do vreme.. i est da nameri6 nqkoi podhodq6t.. s koito da pravi6 si4koto tova, koeto opisva6... nz kvo da ti kaja.. davai.,. opitvai da gradi6 "zdrava vr1zka" ... po4ni s avanturi .. posle.. ako mom4eto e svqstno ... nqma da se stiga samo go legloto.. a 6te ima i obi4.. emi.. Useh :-)

AiKaTa
06-03-2008, 13:40
Ако наистина се къпеш и аз не мога да ти кажа къде ти е грешката... :D

А по сериозно това е желанието на всички под 20 години...БРАВО! Ти си първата коят си го призна...като порастнеш ще се промени...не,че аз не съм порастнал и не го карам по същия начин...с тая разлика че предпочитам да не еба приятелките с който съм по близък...не води до хубави неща...с времето нещата ще се променят колкото и тъпо да е така е...

Мм доста често съм си мислела, че наистина това искат всички, но поради това че всеки се прави на нещастен и мега влюбен съм го правила и аз... е театъра не ме кефи.. Ти си 1вия човек който потвърждава мнението ми и честно казано се чувтвам по-добре, понякога си мислех, че не съм за тая планета :? :D

Mariolcheto
06-03-2008, 14:00
miii kvo da kaja.. dosta normalno .. i az predi vreme, taka se 4uvstvah s dve dumi "nezeh kvo iskam" ... ima nqkvi i takiva periodi .. ama minavat.. si4ko e do vreme.. i est da nameri6 nqkoi podhodq6t.. s koito da pravi6 si4koto tova, koeto opisva6... nz kvo da ti kaja.. davai.,. opitvai da gradi6 "zdrava vr1zka" ... po4ni s avanturi .. posle.. ako mom4eto e svqstno ... nqma da se stiga samo go legloto.. a 6te ima i obi4.. emi.. Useh :-)
+1 :)

MonSitY
06-03-2008, 14:07
минаваш през момент в живота си през който минават всички.нормално е да се чувстваш така но все някога ще ти мине-когато срещнеш човека с който ще правиш всички тези неща които написа тук :)