Влез

View Full Version : Предложете вариант...

gavro64eto
06-03-2008, 13:35
Predlojete variant v koito 6te razbera dali skoro 6te mi doide?pls spe6no

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Kanela
06-03-2008, 13:42
Пиеш ли противозачатъчни?И от колко време?Защото тогава симптоми почти няма и е по-трудно.Чак 1 час преди да ти дойде се появяват..
Иначе тежест в гърдите,ако ги бутнеш по-грубо - болят,чувстваш се по-пълна,имаш като тежест в яйчниците и понякога болки в таза :-o
Защо,какво е станало? :(

Mariolcheto
06-03-2008, 13:56
Аз се съмнявам,че момичето изобщо няма менструация и пита как може да разбере дали скоро ще и дойде,но незнам все пак...

angelcheeee_93
06-03-2008, 18:45
ne moje6 da razbere6 kogga 6te ti doide.6te ti doide kogato organizma ti se razvie napalno.tova zavisi ot momi4eto,pri vseki e individualno.ti na kolko godini si ,za da se pritesnqva6 za tova?

LadyDy
06-03-2008, 18:59
Ако се притесняваш от това дали си бременна- просто си направи тест 2 седмици след акта или пий Ескапеле.... :?
А попринцип признаците за менструация се появяват поне преди 4-5-6 дена. Като леко повдигане, болки в дясната част на кръста, тъпи болки в корема и т.н., но при всяко момиче е различно - може да няма признаци, може и да има.

П.П - момичето има менструация. Да не кажете, че е някое лапенце. :x

gavro64eto
06-05-2008, 13:54
na 17 godini sam i i mam menstruaciq ot 4 godini,prosto pitam za6toto se naloji da piq hormonalni hap4eta poneje cikalat mi ne e mn redoven i zatova pitam kak moga da razbera dali 6te mi doide

mi6ito2
06-05-2008, 13:58
Аз нещо не мога да разбера страхуваш се че си бременна или просто искаш да знаеш,имаче нормолано е да закъснява употребата на хормонални хапчета.

Kanela
06-05-2008, 14:11
Аз нещо не мога да разбера страхуваш се че си бременна или просто искаш да знаеш,имаче нормолано е да закъснява употребата на хормонални хапчета.
Напротив.Ако са ОХК е нормално да дойде на ЧЕТВЪРТИЯ ден след спирането(ако си пила последното в понеделник ти идва в петък)и закъснението е максимум 6 часа...но попринцип като по часовник си върви :)
Може да се разстрои от хапчета само ако са силни антибиотици или ескапел

mi6ito2
06-05-2008, 14:17
Напротив.Ако са ОХК е нормално да дойде на ЧЕТВЪРТИЯ ден след спирането(ако си пила последното в понеделник ти идва в петък)и закъснението е максимум 6 часа...но попринцип като по часовник си върви :)

Ха напротив ти знаеш ли точно кави пие тя???По твоята логика не може да закъснее а то и закаснява ...как тай :D

Kanela
06-05-2008, 14:22
Ха напротив ти знаеш ли точно кави пие тя???По твоята логика не може да закъснее а то и закаснява ...как тай :D
Ако и закъснява,значи не ги пие редовно!Не ме учи ти мене закъснява ли или не....още малко ще стане и ще съм пила от година вече...
Влияе се от антибиотици .. САМО ОТ АНТИБИОТИЦИ или много стрес.Нищо друго.(ако ги пие редовно).В листовките е описан и варианта да се пропуска един месец,но да закъснее-не е нормално.

mi6ito2
06-05-2008, 14:36
Ако и закъснява,значи не ги пие редовно!Не ме учи ти мене закъснява ли или не....още малко ще стане и ще съм пила от година вече...
Влияе се от антибиотици .. САМО ОТ АНТИБИОТИЦИ или много стрес.Нищо друго.(ако ги пие редовно).В листовките е описан и варианта да се пропуска един месец,но да закъснее-не е нормално.

Добре спокойно аз нямам такива проблеми и явно за това не съм на ясно като теб.Не се нервирай лоша раота е .... по спокойно и ще си много добре