View Full Version : Как да я накарам да тръгне с мен?!
Здравейте на всички!
Значи имам следния проблем. :shock: Влюбен съм много силно в едно момиче на моята възраст ( 13 г. ). :shock: Тя не може да се каже, че ме обича - колкото аз нея, но все пак изпитва чувства към мен :-P ! Тя обаче в никакъв случай не иска да тръгва с мен, защото я е страх, че няма да се получи, няма да сме щастливи заедно и на края няма да си останем приятели. :shock: Един път се бях отказал :x да продължавам, защото мислех, че няма смисъл, но сега съм твърдо решен да се боря за целта си и да я постигна :oops: . Иии аз и казах, че ще види, че ще е щастлива с мен и че ще я накарам да тръгнем :-P :P . Така от вас искам да ми кажете как да я накарам ( в смисъл не да я принудя, ами да разбере, че трябва да съм с нея :oops: ) да се съгласи. Тя преди не ме харесваше, обаче ми каза, че когато момичетата от нейния клас започнали да ме харесват, тя осъзнала, че ме обича :) и че ще ревнува, ако тръгна с някоя от тях. Очаквам отговори!!! :P
GregoryHouse
06-03-2008, 14:54
Ако питаш мен не те обича...а как това става с постояннство малко мили жестове да се помотате заедно из парк ала бала такива работи :)
Сутринта гледам комшийка на 17г. излязла в парка да пуши цигара и да се натиска с един рапър на 16г.,а кат беше на 13 се натискаше пияна с мен тогава на 15 :grin: Искам да съм на 13г. със сегашния акъл :D :D :D
Значи пич,гледай сега,трябва да я шашнеш с приказки и поведение,ако не стане,да знаеш недорасла е или ти си недорасъл ;) Бъди кавалер,бъди уверен и готин и нека знае,че може да разчита на теб(може и лъжа да е) ;)
Остави я без избор :) Доказвай го през времето :) трябва да си много търпелив, но до колкото виждам си решен да се бориш за нея :) Тя сама ще осъзнае, че има чувста към теб и че иска да сте заедно(ако това наистина е така), а и както каза колегата по-горе малките жестове правят чудеса :) Успех :) И да не забравиш да се похвалиш ;)
Много съм радостен от тея коментари! Мерси на всички! А сега след като свърша училище на 13-ти ще ходя при братовчед ми и там смятам да си направя снимка с някоя мадама, за да я накарам да ревнува. А пък, ако не ревнува - значи не ме обича истински и няма смисъл. Чакам още отговори!
Obsession
06-03-2008, 15:12
Когато момичетата от нейния клас те захаресвали тя осъзнала,че те обича... Уау, аз на това му викам водене със стадото, ама хайде... :lol: Покани я да излезете, ако не се съгласи изчакай... и пак я покани! Трябва постоянство, но без да ставаш досаден. Без да се натрапваш, но и без да се отказваш. Явно мн се влияе от останалите, ако те те харесват ще хукне след теб...
Когато момичетата от нейния клас те захаресвали тя осъзнала,че те обича... Уау, аз на това му викам водене със стадото, ама хайде... :lol: Покани я да излезете, ако не се съгласи изчакай... и пак я покани! Трябва постоянство, но без да ставаш досаден. Без да се натрапваш, но и без да се отказваш. Явно мн се влияе от останалите, ако те те харесват ще хукне след теб...
Пич, не е така. А и не го обясних както трябва... двете й най-добри приятелки и казали, че ме смятат за готин и тя ми каза, че ревнува и че май ме обича :oops: . А ние с нея си имахме една авантюра преди :x , която свърши бързо, заради друго момче, но той не изпитва нищо към нея и тя се отказа вече от него :) . Чакам още отговори!
GregoryHouse
06-03-2008, 15:24
Най добрия съвет който мога да ти дам е...това със снимката е тъпо...и не слушай големи свалячи който се мислят за суперпичаги...
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 15:33
Да премислим по-обстойно нещата..:
Влюбен си в нея,Обичаш я .. на 13 си ?! :-o
Тя от друга страна Не иска да е с теб,но въпреки това те ревнува/ОБИЧА ( :shock: ) и го е разбрала едва когато нейни приятелки са започнали да те харесват!
Тя се страхува да е с теб,защото иска да избегне проблеми,ако евентуално нещата не потръгнат..все пак момичетата сме по чувствителни на тази тема!Но никога не би могла да е сигурна,ако не опитате..Ти колкото и да искаш не можеш да я принудиш,освен ако тя не е съгласна.Моят съвет е просто да бъдеш мил с нея и да изчакаш докато тя разбере,че найстина си заслужава да е с теб.Дай й време колкото и е нужно!
(В краен случай можеш да й направиш една бяла магия .. примерно) :-D
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 15:39
Много съм радостен от тея коментари! Мерси на всички! А сега след като свърша училище на 13-ти ще ходя при братовчед ми и там смятам да си направя снимка с някоя мадама, за да я накарам да ревнува. А пък, ако не ревнува - значи не ме обича истински и няма смисъл. Чакам още отговори!
:shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock:
Шегувам се :grin: ... ама все пак не съм толкова щастлив, колкото изглежда :( . ПОМООООООООООЩ!!!!!!
а сигурен ли си че е ОБИЧАШ .... все пак си на 13 :)
Obsession
06-03-2008, 16:00
Пич, не е така. А и не го обясних както трябва... двете й най-добри приятелки и казали, че ме смятат за готин и тя ми каза, че ревнува и че май ме обича :oops: . А ние с нея си имахме една авантюра преди :x , която свърши бързо, заради друго момче, но той не изпитва нищо към нея и тя се отказа вече от него :) . Чакам още отговори!
Пич, женско съм!
GregoryHouse
06-03-2008, 16:03
Пич, женско съм!
Ок пич няма проблеми кфо кът си женско..пич :razz: :razz: :razz: :razz:
Абсолютно съм сигурен, че я обичам ! :) И съм много лудо влюбен в нея!
дано да тръгнете ..... късмет :)
Obsession
06-03-2008, 16:28
Пич, женско съм!
Мчи да, давай всичкото под ножа 8-)
Автора, сигурен ли си, че тя не обича някой друг? А и онова със снимката... да не вземеш наистина да го направиш?!
Al3ksandra
06-03-2008, 16:38
:grin: :grin: :razz: :razz: :razz:
ХАхХАхахАХАХаххА
Аммм... сега по темата, ами нямаш друг избор освен да я накара (но не насила да тръгне с теб).. абе с една дума бъди мил снея , дръж се кавалерски не бъди нахален ;) Покажи и че когато тя се усмихне се чустваш добре в нейната компания, прави и изненади ( но не лоши, а хубави)... например проучи какво обича и и го подари :) Или де да знам.. влезни в кожата й :) Представи си че си жена и какво би ти харесало едно момче да направи за теб... ХА това с поставянето на мястото на другиа и определяне на реакциите след дадено действие е много добър помощник! :) Айде успех от мене;)
Не няма да го правя, това със снмиката :( . Мерси за отговорите :) ! Чакам още! :)
soul1199
06-03-2008, 17:00
Пич, женско съм!
Мчи да, давай всичкото под ножа 8-)
Автора, сигурен ли си, че тя не обича някой друг? А и онова със снимката... да не вземеш наистина да го направиш?!
:razz: :razz: :razz: :) :) :-o ,a sega po temata,badi mil s neq,pokani q da izlezete,ot tam aLA BALA,6E SE ZAVARTQT NE6ATA I 6E tragnete,taq ideq sas snimkite e tupa,a i o6e n6 pri si4ki sly4ai nedei i predlaga po skype/kazvam ti 6ot mn mom4eta tva pravqt i nakraq sa sami/
igoinsane
06-03-2008, 20:27
ДА Обичаш Може да е най-якото чувство Но да НАкараш някой Да тЕ обИча ТоВа е Изкуство :(
ДА Обичаш Може да е най-якото чувство Но да НАкараш някой Да тЕ обИча ТоВа е Изкуство :(
Стига с тея изтъркани фразички, бе!!
Момко, на 13 още не знаете какво е обич, затова не я използвай тази думичка(говоря ти от личен опит - като порастнеш ще ме разбереш ;) )
А относно начина на сваляне никой не може да ти каже как става - трябва да прецениш по характера на момичето (какво обича да прави, как, защо, ей такива работи).
+1