PDA

View Full Version : Как да я накарам да тръгне с мен?!

dimo000
06-03-2008, 14:50
Здравейте на всички!
Значи имам следния проблем. :shock: Влюбен съм много силно в едно момиче на моята възраст ( 13 г. ). :shock: Тя не може да се каже, че ме обича - колкото аз нея, но все пак изпитва чувства към мен :-P ! Тя обаче в никакъв случай не иска да тръгва с мен, защото я е страх, че няма да се получи, няма да сме щастливи заедно и на края няма да си останем приятели. :shock: Един път се бях отказал :x да продължавам, защото мислех, че няма смисъл, но сега съм твърдо решен да се боря за целта си и да я постигна :oops: . Иии аз и казах, че ще види, че ще е щастлива с мен и че ще я накарам да тръгнем :-P :P . Така от вас искам да ми кажете как да я накарам ( в смисъл не да я принудя, ами да разбере, че трябва да съм с нея :oops: ) да се съгласи. Тя преди не ме харесваше, обаче ми каза, че когато момичетата от нейния клас започнали да ме харесват, тя осъзнала, че ме обича :) и че ще ревнува, ако тръгна с някоя от тях. Очаквам отговори!!! :P

GregoryHouse
06-03-2008, 14:54
Ако питаш мен не те обича...а как това става с постояннство малко мили жестове да се помотате заедно из парк ала бала такива работи :)

vamp
06-03-2008, 14:57
Сутринта гледам комшийка на 17г. излязла в парка да пуши цигара и да се натиска с един рапър на 16г.,а кат беше на 13 се натискаше пияна с мен тогава на 15 :grin: Искам да съм на 13г. със сегашния акъл :D :D :D

Значи пич,гледай сега,трябва да я шашнеш с приказки и поведение,ако не стане,да знаеш недорасла е или ти си недорасъл ;) Бъди кавалер,бъди уверен и готин и нека знае,че може да разчита на теб(може и лъжа да е) ;)

Lady_B_
06-03-2008, 15:02
Остави я без избор :) Доказвай го през времето :) трябва да си много търпелив, но до колкото виждам си решен да се бориш за нея :) Тя сама ще осъзнае, че има чувста към теб и че иска да сте заедно(ако това наистина е така), а и както каза колегата по-горе малките жестове правят чудеса :) Успех :) И да не забравиш да се похвалиш ;)

dimo000
06-03-2008, 15:05
Много съм радостен от тея коментари! Мерси на всички! А сега след като свърша училище на 13-ти ще ходя при братовчед ми и там смятам да си направя снимка с някоя мадама, за да я накарам да ревнува. А пък, ако не ревнува - значи не ме обича истински и няма смисъл. Чакам още отговори!

Obsession
06-03-2008, 15:12
Когато момичетата от нейния клас те захаресвали тя осъзнала,че те обича... Уау, аз на това му викам водене със стадото, ама хайде... :lol: Покани я да излезете, ако не се съгласи изчакай... и пак я покани! Трябва постоянство, но без да ставаш досаден. Без да се натрапваш, но и без да се отказваш. Явно мн се влияе от останалите, ако те те харесват ще хукне след теб...

dimo000
06-03-2008, 15:23
Когато момичетата от нейния клас те захаресвали тя осъзнала,че те обича... Уау, аз на това му викам водене със стадото, ама хайде... :lol: Покани я да излезете, ако не се съгласи изчакай... и пак я покани! Трябва постоянство, но без да ставаш досаден. Без да се натрапваш, но и без да се отказваш. Явно мн се влияе от останалите, ако те те харесват ще хукне след теб...
Пич, не е така. А и не го обясних както трябва... двете й най-добри приятелки и казали, че ме смятат за готин и тя ми каза, че ревнува и че май ме обича :oops: . А ние с нея си имахме една авантюра преди :x , която свърши бързо, заради друго момче, но той не изпитва нищо към нея и тя се отказа вече от него :) . Чакам още отговори!

GregoryHouse
06-03-2008, 15:24
Най добрия съвет който мога да ти дам е...това със снимката е тъпо...и не слушай големи свалячи който се мислят за суперпичаги...

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 15:33
Да премислим по-обстойно нещата..:
Влюбен си в нея,Обичаш я .. на 13 си ?! :-o
Тя от друга страна Не иска да е с теб,но въпреки това те ревнува/ОБИЧА ( :shock: ) и го е разбрала едва когато нейни приятелки са започнали да те харесват!
Тя се страхува да е с теб,защото иска да избегне проблеми,ако евентуално нещата не потръгнат..все пак момичетата сме по чувствителни на тази тема!Но никога не би могла да е сигурна,ако не опитате..Ти колкото и да искаш не можеш да я принудиш,освен ако тя не е съгласна.Моят съвет е просто да бъдеш мил с нея и да изчакаш докато тя разбере,че найстина си заслужава да е с теб.Дай й време колкото и е нужно!
(В краен случай можеш да й направиш една бяла магия .. примерно) :-D

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
06-03-2008, 15:39
Много съм радостен от тея коментари! Мерси на всички! А сега след като свърша училище на 13-ти ще ходя при братовчед ми и там смятам да си направя снимка с някоя мадама, за да я накарам да ревнува. А пък, ако не ревнува - значи не ме обича истински и няма смисъл. Чакам още отговори!
:shock: :shock: :shock:

dimo000
06-03-2008, 15:43
:shock: :shock: :shock:
Шегувам се :grin: ... ама все пак не съм толкова щастлив, колкото изглежда :( . ПОМООООООООООЩ!!!!!!

veile
06-03-2008, 15:49
а сигурен ли си че е ОБИЧАШ .... все пак си на 13 :)

Obsession
06-03-2008, 16:00
Пич, не е така. А и не го обясних както трябва... двете й най-добри приятелки и казали, че ме смятат за готин и тя ми каза, че ревнува и че май ме обича :oops: . А ние с нея си имахме една авантюра преди :x , която свърши бързо, заради друго момче, но той не изпитва нищо към нея и тя се отказа вече от него :) . Чакам още отговори!
Пич, женско съм!

GregoryHouse
06-03-2008, 16:03
Пич, женско съм!

Ок пич няма проблеми кфо кът си женско..пич :razz: :razz: :razz: :razz:

dimo000
06-03-2008, 16:16
Абсолютно съм сигурен, че я обичам ! :) И съм много лудо влюбен в нея!

veile
06-03-2008, 16:19
дано да тръгнете ..... късмет :)

Obsession
06-03-2008, 16:28
Пич, женско съм!

Мчи да, давай всичкото под ножа 8-)
Автора, сигурен ли си, че тя не обича някой друг? А и онова със снимката... да не вземеш наистина да го направиш?!

Al3ksandra
06-03-2008, 16:38
:grin: :grin: :razz: :razz: :razz:

ХАхХАхахАХАХаххА

Аммм... сега по темата, ами нямаш друг избор освен да я накара (но не насила да тръгне с теб).. абе с една дума бъди мил снея , дръж се кавалерски не бъди нахален ;) Покажи и че когато тя се усмихне се чустваш добре в нейната компания, прави и изненади ( но не лоши, а хубави)... например проучи какво обича и и го подари :) Или де да знам.. влезни в кожата й :) Представи си че си жена и какво би ти харесало едно момче да направи за теб... ХА това с поставянето на мястото на другиа и определяне на реакциите след дадено действие е много добър помощник! :) Айде успех от мене;)

dimo000
06-03-2008, 16:50
Не няма да го правя, това със снмиката :( . Мерси за отговорите :) ! Чакам още! :)

soul1199
06-03-2008, 17:00
Пич, женско съм!

Мчи да, давай всичкото под ножа 8-)
Автора, сигурен ли си, че тя не обича някой друг? А и онова със снимката... да не вземеш наистина да го направиш?!

:razz: :razz: :razz: :) :) :-o ,a sega po temata,badi mil s neq,pokani q da izlezete,ot tam aLA BALA,6E SE ZAVARTQT NE6ATA I 6E tragnete,taq ideq sas snimkite e tupa,a i o6e n6 pri si4ki sly4ai nedei i predlaga po skype/kazvam ti 6ot mn mom4eta tva pravqt i nakraq sa sami/

igoinsane
06-03-2008, 20:27
ДА Обичаш Може да е най-якото чувство Но да НАкараш някой Да тЕ обИча ТоВа е Изкуство :(

LizZz
06-04-2008, 11:58
ДА Обичаш Може да е най-якото чувство Но да НАкараш някой Да тЕ обИча ТоВа е Изкуство :(
Стига с тея изтъркани фразички, бе!!
Момко, на 13 още не знаете какво е обич, затова не я използвай тази думичка(говоря ти от личен опит - като порастнеш ще ме разбереш ;) )
А относно начина на сваляне никой не може да ти каже как става - трябва да прецениш по характера на момичето (какво обича да прави, как, защо, ей такива работи).

aHeJlua
06-04-2008, 12:50

+1