Влез

View Full Version : Искам го отново но не като приятел...

f0rever
06-03-2008, 17:07
:-$ Зравейте! Аз съм нова в форума,но ми хареса как коментирате и давате съвети на даден човек и неговата история и реших и аз да напиша своята...и така.
Началото на миналото лято си чатих с едно момче съвсем случайно стана всичко... тои е с две години по голям от мен и замина да работи на Албена.Постояно ми званеше кога ще отида да се запознаем туи като бях му обещала ..но тогава нямах никакъв интерес защото бях влюбена в друго момче и тои ми споделяше чувствата, но това е друга история..И така аз отидох запознахме се ,но аз трябваше да заминавам на къщата ни която е .Докато бях в Шабла тои ми званеше говорихме си беше забавно с него мн приятно и различно момче...В Шабла ми се случваха мн различни нешта с моята компания напивания,купони на плажа и такива тинеиджерски работи И като си говорихме аз му карзазвах тои на мене какво е правил там и така..Доиде време да се прибирам в моя град (няма да споменавам кои е)
И с приятелите ми ходихме почти всеки ден на плаж так кадето тои работеше и се опознахме мн добре..всички ми казваха че тои ме харесваи подхърляше някакво свалки ,но аз си мислех че е просто еи така...и ето лятото мина ние станахме мн добри приятели излизахме,расхойдахме се и така...зимата един наш приятел ми писа искаш ли да видим дали те харесва и измисли какво да го питам а то бе6е..(Харесваш ли ме ? Защото аз те харесвам и така нататака...) На което тои ми отговори аз от началото на лятото мн те харесвах до средата на годината,но не и сега сега харесвам едно момиче .Перз последните месеци аз му давах надежди казвах му как да постъпи да спечели другото момиче ...и когато те тругнаха аз усетих че едва тогава ми стана гадно тои спря да пише толкова често не се виждахме ...сега тя замина за друк грат да работи там а аз и тои ще работим в Албена отново почнахме да си пишем да излизаме.Подхвърляме си някакви подмятания какво ще става в Албена но незнам...
Въпроса ми е ще мога ли да го спечеля пак :smt008 ...и как да си призная чувствата кум него ...при положение че тои харесва другото момиче ..? :-#

midle
06-03-2008, 17:22
Темата ти е по скоро като изповед :) Не се срамувай да говориш с него , прави така да се усамотявате по често , споделяй му лични неща , не лъжи с цел да се издигаш в очите му :) Лятото ако сте заедно имаш златна възможност , предполагам знаеш ... нощи на пясъка срещу блясъка на луната в морета , забавления :) Обличай се секси , пускай му леки намеци , вие жените го имате този инстинкт :-D Успех!

angelcheeee_93
06-03-2008, 18:39
dalga istoriq.moje da opita6 za da podnovite 4uvstvata si,no ako haresva drugoto momi4e ne vijdam kakav e smisala.no ni6to nqma da zagubi6 kato pogoori6 s nego.ne izpuskai tozi 6ans,moje da go zagubi6 za vinagi,uspeh :)

dqvolicaa
06-03-2008, 18:53
ako chustvata vse o6te gi ima e dobre no znai edno: vr1zka koqto se podnovqva ne e ve4e tolkova p1lnocenna kazvam ti go ot li4en opit :)

mir4ovski
06-03-2008, 19:00
az mislq 4e im6 mn golqm shans da go spe4eli6 zashtoto toi moje da q haresva drugata ma shte e s tebe v albena.prosto budi po-nqstoqtelna ot predi6niq put.uspeh!

dqvolicaa
06-03-2008, 19:08
ako misli6 da opita6 da si go v1rne6 togava i az ti jelaq uspeh

soul1199
06-03-2008, 19:21
spored men,moge toi pak da te haresa,vse pak 6e ste zaedno v Albena,tva ti dava edin plus,pak tova momi4e ne e pri vas,6om edin pat te e haresal,zna4i moge i o6e edin :)

f0rever
06-03-2008, 19:47
Благодаря мн на всички :wink:

dqvolicaa
06-03-2008, 19:59
np ako ima razvitie kazvai tuk s1m