Влез

View Full Version : Много съм объркана..

ElisaDay
06-03-2008, 17:26
Здравейте!Пиша ви по простата причина , че имам малък проблем или по-точно не знам точно какво да правя с едно момче.Всичко започна така - запознахме се на един рожден ден.Тогава адски много ми хареса ..явно и на него съм му харесала , тъй като ми намери скайпа и започнахме да си пишем.Като всяка вечер той ми се включваше.Започнаха едни пращания на целувки и прегръдки по скайп в продължение на 2-3 седмици.Тогава той реши да ме покани на кафе.Излязохме.Нищо не стана .. просто пихме кафе, поговорихме си и се прибрахме.Но закачките по скайп продължиха.Често ми изпращаше смс-и от рода на "ако знаеш в момента как искам да те целуна, да те гушна блабла.."Еми хубаво .. вързах се на всичко това.Стана лошата работа, че започна доста да ми харесва.Всяка вечер продължавахме да си пишем да си пращаме целувки и т.н. , но той така и не ме викна на втора среща.Казва ми доста често че ме харесва , че иска да сме нещо повече от приятели .. но защо по дяволите нищо не прави!?Аз ли да мръдна първа?Ето днес по-рано ми каза, че изобщо пък не му пукало за мен!Сега ми пише,че съм го интересувала!Имам чувството , че не знае какво иска!Мисля, че най-доброто решение е да не се надявам повече на нещо .. ви как мислите?

Al3ksandra
06-03-2008, 17:28
Момчето е неориентирано .. Ще Му трябва време за да разбере дали иска да е с теб или не :D :D :D А ти внимавай да не се влюбиш, защото любовта крие риск ако е несподелена :(
Просто го остави, докато се ориентира или поговори по сериозно с него :) :lol:

sladur4etyYy
06-03-2008, 17:31
а защо не го питаш направо какви са намеренията му към теб или нещо от тоя сорт, защото всичко друго са само някакви догадки и нито ти, нито ние можем да измъдрим какво да правиш :?

Lady_B_
06-03-2008, 17:33
Ми миличка, ако мислиш че ще по-добре за теб да спреш да се надяваш, може пък ще му дадеш шанс да те изненада (надявам се ;) ) Ама от такива дето не знает какво искат мила, бягай надалече! Много е страшнооооо направо със закон трябва да го забранят :D Една моя френдка така я бяха оплели, че ако искаш вярвай 5 години се мъкна по момче, което беше по същия начин иди ми - дойди ми и страдаше много ! И накрая какво ? 5 години опт живота й, които са прекрасни е така заминаха в сълзи и надежди :) Давам ти го за пример, дано при теб не е така, но ако продължава в същия дух аз бих казала СУС ! :D:D:D:D:D:D:D Uspeh :)

dimo000
06-03-2008, 17:34
Ами, кажи му, че искаш да се уточните веднъж завинаги и го покани на кафе. Като излезете му обясни как се чувстваш и му кажи сериозно да ти каже какво изпитва към теб и какви са му намеренията. Успех :) !!!