Влез

View Full Version : Какво правят гаджетата

volume_
06-03-2008, 20:06
Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls :shock: :o

igoinsane
06-03-2008, 20:19

woshata
06-03-2008, 20:21
Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls :shock: :oи аз имам тоя проблем.. та ко ш каете и аз питам същите неща :razz: :razz:

midle
06-03-2008, 20:25
ем ходите на сам на там вие си преценяте какво да правите сметката ами ако вече сте свикнали по така ще си делите и малкото което имате иначе за предпочитане да е момчето да трябва да се целувате с е пак ще сте двойка :Д аам иначе ко друго трябва да се виждате в всеки момент който сте свободни да бадете до човека ми тва е ко да кажа др и аз нз

Ако учителката ти прочете това ще си скъса дипломата!

По темата: внасяй разнообразие във връзката. Няма голямо значение къде ще ходите важното е да ви е забавни , на теб и на нея и да си споделяте интересите! Разнообразие и развитие :)

Lady_B_
06-03-2008, 20:25
хииххихи това е много сладка тема ;) Ми зависи какви хора сте и какво харесвате, поне до излизането ;) Говорите си, целувате се, карате се :D Ми не знам те са много неща питай по конкретно аз лично ще отговарям с кеф :)

Colt_bg
06-03-2008, 20:30
aммм ... въпросче ... на колко си години ве пич .. ? .. само тфа те питам :?

hahavteen
06-03-2008, 20:34
Ми бившия ми беше домошарче като мене и не ходехме мн по кафета, дискотеки, бла бла. Седяхме си в нас гледахем филми, готвехме, слушахме музика... Е ходехме и на кино, на разходка но предимно се затваряхме в стаята и си се радвахме :D Като излизахме плащахме и двамата. Целувахме се почти непрекъснато като нямаше хора около нас. Виждахме се всеки ден най-често вечер като е свършил работа а в неделя целия ден бяхме заедно. Смс-и пращахме задължително 2 пъти на ден сутрин и вечер.
Сестра ми и нейния също са почти така само дето излизат повече и ВИНАГИ той плаща.

bEbsI
06-03-2008, 20:37
Да бе ще си хвана гадже да ми плаща колата,че аз не мога нали..
Или пък мога да го използвам,за касичка.Вие как мислите сигурно втория вариянт е по-добър? :lol:

angelcheeee_93
06-03-2008, 20:37
hodqt zaedno,izlizat na kafence da re4em,celuvat se ,pregra6tat se,obi4at se.kadeto i da otidete-pla6ta6 ti,trqbva da si djentalmen i da se darji6 milo s gadjeto.pravi i komplimenti i taka :)

volume_
06-03-2008, 20:47
aммм ... въпросче ... на колко си години ве пич .. ? .. само тфа те питам :?

14

P.S. Mersi na drugite za otgovorite :-D

punkrock
06-03-2008, 20:49
Майко0о0о0о0о0о0о0о0о0о0
Какво правели гаджетата ????!!!!!!!??? :shock: :shock: :shock:

kuklichka_bg
06-03-2008, 20:54
Ми и аз не съм имал сериозно гадженце, ама...

Където и да я водиш, не забравяй - ти плащаш...
Ходите по кафенца, паркчета, нагоре-надолу...
Виждате се колкото по-често ви е възможно... Освен, ако не можете да се понасяте :D

Ако ти треа още може и да се прежаля да напиша 8)

ne e kazano 4e mom4eto trq plashta vinagi to....... gorkiq milioner trq da e xaxa 8-)

Ivalinka
06-03-2008, 20:55
аз просто не си представям някой да ми плаща сметките...ужас!!!!!!!!!

Colt_bg
06-03-2008, 20:55
мммм ... на 14 си .. ами кво ти кажа ти ме остави безмълвен ... :D най лесния начин е да видиш фр-та .... ама съм сиг 4е си си харесал някое момиче и нз кво да правиш с нея :D :grin:

Ice_pRiNceSs90
06-03-2008, 21:17
emi da normalno e kato ste dvoika da ima kiss i hug da ste zaedno i d anqma zna4enie k1de ste i s koi ste i kakvo to4no 6te pravite vajnoto e da vii e hybavo a kato poznava6 nqkoi znae6 kakvo obi4a i t.n e po lesno po princip p1k dori i da ne nqma zna4enie probva6 ako e ot p1rvi p1t i vi e t1po sledva6tiq 6i e qko :) 8-) 8-) 8-)

soul1199
06-04-2008, 06:28
Moje da vi stori tupi4ka temata no... Zna4i az dosega ne sum imal gadje (mom4e sum)... i mi e 4udno kakwo prawi edna dvoika... smisal kade xodqt zaedno, kolko 4esto se vijdat, 4esto li se mlqskat, koi pla6ta smetkite, koga se vijdat..abe takia obsti ne6ta.. daite info pls :shock: :o
emi izlizat zaedno po razhodki,kafeta,v centara,nz,kade givee6,ili,ako givee6 po 4ernomorieto,na plaga,vigdat se,kogato si poiskat,kogat ti skimne q kani6 nqkade i gotovo,celyvat se pak,kogato si iskat,ddz az na teb,koga 6e ti hrymne da se celyva6,za smetkite,na parva sre6a,ti q plati,pak na drygite mogete da si q razdelite :)

countes
06-06-2008, 08:06
ходят по паркове кино театър...целуват се много често горе долу през 5-10мин постоянно се държат за ръце и се гушкат винаги момчето плаща правят си подаръци и най-вече се ОБИЧАТ и забавляват заедно .излизате винаги когато имате свободно време и така...

AiKaTa
06-06-2008, 09:37
е за всяка двойка е строго индивидуално.. зависи от хората :)

Remini
06-06-2008, 09:55
Убиват време заедно,когато няма какво да правят..
Целувките,секса и останлите екстри са бонус към цялата работа :D

Ch0c0la73
06-06-2008, 10:57
:lol: :lol:

cinderella_gugutka
06-06-2008, 11:14
:razz:
ами гаджетата са 2-ма най добри приятели които се натискат и рано или късно(или нкога де)правят секс :)

MonSitY
06-06-2008, 12:03
нямам и аз гадже ама поназнайвам малко :P еми къде ходят по центъра кафета дискотеки дори и в училище може да сте заедно.колко често се виждат-зависи колко сте свободни години и дали живеете в един град.често ли се мляскат-е па незнам всеки различно може и друго да правят заиси от годините...
кой плаща-еми аз обичам аз да си плащам ама за всеки е различно...
кога се виждат- всеки различно.ама ти на колко си та задаваш такива въпроси :-D

5StaR
06-06-2008, 12:06
гаджетата се ебат (с извинение)

И аз така мисля, само че без извинение, а относно подписа - вярно е има грешки..

BlueFace
06-06-2008, 12:10
О боже мой..... :shock: :shock:
Незнам дали си толкова малоумен колкото изглеждаш или се правиш на такъв....
Как така каде ходите ...Кадето я заведеш ест.И много ясно че ти плащаш.Пък не е задължително да ходите по кафета или ресторанти.Може просто разходка в някое романтично паркче.Ако си на морето може да я заведеш на разходка по плажа.Не трябва постоянно да си чатите ,защото мн се изчерпват темите и когато се видите ще мълчите като пукали.А относно мляскането -няма точно определено време .Можете и цял ден да се целувате ако искате ......и не я барай за гъза на публично мясно без да ти е дала разрешение .Някой момичета мн го мразят :D :D

alleks
06-06-2008, 12:29
закла ме с тая тема :razz: :razz: ..кво праят само мръсотий :razz: :razz: :razz: :razz: ..еее хвани си гадже и то всичко идва от самосебе си пък къде излизат зависи от хората къдет им се ходи ...ее гледай тии да плащаш сметките ..няма се излагаме ся :razz:

donkihot
06-06-2008, 12:58
ходят по паркове кино театър...целуват се много често горе долу през 5-10мин постоянно се държат за ръце и се гушкат винаги момчето плаща правят си подаръци и най-вече се ОБИЧАТ и забавляват заедно .излизате винаги когато имате свободно време и така...

ако тя иска да си плати-остави я! Много е шибано все той да плаща сметката..от опит го знам! ина4е другото...абе квото искаш,когато искаш...

Na7a6a
06-06-2008, 13:32
Ами мисля, че това, което ти казаха е в най-общи линии. А относно сметката-и моят приятел ВИНАГИ държи да плати той, понякога ми става неудобно даже..ама не дава и дума да се отвори.. :-D

sh3_1s_7h3_0n3
06-06-2008, 15:14
Пишат си домашните, подсказват си на контролни, държат се за ръце пред останалите и се пипат легално.. ^^ 8-)

miloto_girl_4e
06-06-2008, 15:18
Е, сега няма общо приети правила, при всеки си е индивидуално :)
Но като цяло се виждат, когато имат желание и време..
Кой плаща сметката - и това е строго индивидуално, може само той да плаща, ако на момичето не и е неудобно, може да си делят, може да се редуват..
Относно целуването - целувате се, когато изпитате желание за близост и нужда :)
Споко, няма нищо страшно :) 8)

zelenooko_kote
06-06-2008, 15:21
ami zavisi na kolko ste godini po princip,no kqto cqlo badete po 4esto zaedno i pokazvaite lubovta si po vsqkakvi na4ini :)

hisy
05-07-2009, 14:28
държат се за ръце... и там други работи... а за сметките.. е много ясно че треа да ги плащаш ти :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:

GossipGirl89
05-07-2009, 14:29
Ми зависи от хората... Виждат се както си преценят те, но попринцип най-много през ден-два ... За ходенето - зависи от вкусовете и настроенията... За мляскането - някои го правят показно, други не чак толкова, трети са притеснителни... Много си зависи от самите хора :)

Hilary_
05-07-2009, 14:44
Нямаш и 15 ... сто на сто ... второ дори и дребните сега знаят какво значи... :? За къде си се разбързал... иначе от чисто съжаление ще ти отговоря... да правят всичк инеща дето изброи... то нали е мнго осложно да се целунеш... :D :D малък си... порасни... :?

NaNa_SladuRana
05-07-2009, 14:49
гаджетата се ебат (с извинение)

И аз така мисля, само че без извинение, а относно подписа - вярно е има грешки..
може да си се шибаш с тоя и ония без да ти е гадже 8-)
С гаджето си правиш това,което и с най-добрите си приятели,но този път в него е вплетено любов,поръсено е с целувки и печено на топли чувства,извинявам се за метафорите,просто съм гладна 8-)

BaiToq
05-07-2009, 18:10
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
България заслужава съдбата си!

co0L_gIrL
05-07-2009, 19:02
Никога пък няма да си хвана гадже само за да ми плаща сметката :?