View Full Version : Какво да направя :S
bLu3_eyes
06-04-2008, 11:43
Здравейте на всички които ще затормозя да прочетат темата ми.
Та сега проблема ми е малко много глупав, щото сама съм си виновна и го знам. Значи за да опозная момчето дето си харесвам му писах по скайп обаче голямата ми грешка беше че се представих за друга... 2 седмици някъде си писахме, ама на мен ми писна да го лъжа и един ден му казах всичко, като изключим коя съм наистина! И сега се чудя дали да му кажа коя съм без да го лъжа, и да го видя как ще реагира или да го блокна от тоя скайп от който му писах по-рано, да ме позабрави и тогава да му пиша от моя все едно нищо не знам за това!
Пък и като му казах, че не съм тая за която се представях не реагира особено добре, защото беше започнал да ми има доверие. Въпреки че си мисля, че ако му кажа коя съм, той ще ме разбере защото не е такъв, чувствителен е!
Pls дайте съветчета и какво да правя че просто незнаммм и много благодаря предварително! :( :( :(
varnen4e
06-04-2008, 11:52
На колко години си?
bLu3_eyes
06-04-2008, 11:55
ми на 15 съм
varnen4e
06-04-2008, 11:56
Ясно.. Еми или му кажи истината или го забрави това и започни на ново. Не е като да нямаш избор.
bLu3_eyes
06-04-2008, 12:00
Ами и аз точно това се чудя, как ще е по-добре щот една фр вика, че най-добре е да се правя че нищо не е станало...обаче винаги истината излиза на яве рано или късно! А аз си мисля, че най добре е без повече лъжи да му кажа че това съм била аз!
varnen4e
06-04-2008, 12:03
Ами и аз точно това се чудя, как ще е по-добре щот една фр вика, че най-добре е да се правя че нищо не е станало...обаче винаги истината излиза на яве рано или късно! А аз си мисля, че най добре е без повече лъжи да му кажа че това съм била аз!
Истината винаги излизала на яве... спри да гледаш венецуелски сериали, моля те.
След като предпочиташ да се правиш, че нищо не е станало- прави се. В правото си си. ;)
ZaMakedonjaKeUmrem
06-04-2008, 12:05
site kurvi se od bugarija.davale za bez pari pa zatoa ve primija vo eu.dosta makedoncite gi ebea.malku i evropa
GregoryHouse
06-04-2008, 12:11
site kurvi se od bugarija.davale za bez pari pa zatoa ve primija vo eu.dosta makedoncite gi ebea.malku i evropa
надявам се скоро да умреш за Македония....
MiMcHeToOo
06-04-2008, 12:22
Кажи му, така и така си оплескала нещата, дай поне до край. Истината винаги се цени!
GregoryHouse
06-04-2008, 12:27
Ами хората са идиото по принцип обаче имат странното свойство да навръзват нещата тъй че представяш ли си да го блокнеш да почнеш да му пишеш от др скайп и като разбере случайно накрая всичко това как мислиш ще реагира? По добре му го кажи...кажи му истината честността се цени...поне от мааалко инт. хора...
LittleWoman
06-04-2008, 12:31
Кажи му, така и така си оплескала нещата, дай поне до край. Истината винаги се цени!
+1
кажи му истината
crazyhair
06-04-2008, 12:33
Predi edno momi4e kato tebe me izlaga za van6nosta si i koq e sa6tnost i da ti kaja napravo go zabravih tva momi4e napravo go bloknah na sekundata......I da ti kaja apsurt e da ti prosti za lajite
Ivalinka
06-04-2008, 12:40
аз примерно не бих могла да му кажа истината...
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
06-04-2008, 12:40
Истината винаги излизала на яве... спри да гледаш венецуелски сериали, моля те.
След като предпочиташ да се правиш, че нищо не е станало- прави се. В правото си си. ;)Za purvi put pisha + 1 za neshto :-D Tva za istinata i tem podobnite drugi gluposti - sa gluposti :D Q ne si precakvai neshtata, ako ne reagira dobre, moge da sugalqvash posle. Po - dobre go blokni i.. koi znae.. nqkoi den mogesh da mu kagesh, che si ti.. no.. ne se nadqvai na neshto.. uspeh
истината се цени.то ако той те харесва ще ти прости с времето.и съвет следващият път бъди себе си не би трябвало да има нещо с което да се срамуваш.никой не е перфектен ;)
6y6ymy6y
06-04-2008, 15:25
истината се цени обаче той вече е бил лъган няколко пъти.. и аз лично си мисля, че вече като разбере, че тя го е лъгала няма да я приеме насериозно и ще се съмнява в нея :(
Al3ksandra
06-04-2008, 15:32
надявам се скоро да умреш за Македония....
Ае Съгласна съм с тебе :grin: :grin: :grin: :grin: Да си ходи от кадето е дошъл пък тоя ... :razz:
Obsession
06-04-2008, 15:38
Много тъпо си постъпила, ама ти си го знаеш. Никога не съм била "За" лъжите, но, ако му кажеш всичко ще се ядоса и няма да иска повече контакти с теб. Все пак е нормално да ти няма доверие. Правила съм това с друг Скайп (но не ставаше дума за момче) и не си признах, и ест не съжалявам. Ако мислиш, че можеш да запазиш тайната аз бих те посъветвала да премълчиш, но, ако има и други хора "посветени" може да те здънят. Или сама да изръсиш нещо, което не трбява, така че и това не е оферта.
Истината винаги е по-добрия вариант :) Успех ;)
vilinanova
06-04-2008, 16:51
Кажи му истината!Ако е добър човек рано или късно ше те разбере!
bLu3_eyes
06-04-2008, 17:54
Много благодаря за мненията и коментрите, и все още съм на мнение да му кажа истината така ще е най-добре, според мен :(
BlueFace
06-04-2008, 17:58
Какво те накара да го направиш??Да се представиш за друга???Аз след 12 дена правя 15 и ми е странно че на тази въздраст си направила такава простия.
П.П. Все пак момичетата сте "по-зрели" от момчетата 8-)
кажи му щото все някога ще разбере ..и 2та случая според мен ще е еднакво лошо.. и тма за истината се цени..20 човека го повториха ама я си представете пича да не мисли така.. реалността не е банални фрази ..