View Full Version : Какво обичате да правите, когато сте двамата ?
xxXroshawkaXxx
06-04-2008, 12:15
Spodelete kakvo obi4ate da pravite kogato ste s va6iq/va6ata priqtel/priqtelka?! Daite idei za otka4eni igri mejdy dvama fLubeni...?! :-) :-) :-D :-D :-) :-)
xxXroshawkaXxx
06-04-2008, 12:16
aZ naprImeR obi4am da si igraeM na nA6ata iGra.... :) kaZva sE "Obliji PriqteL" :razz: :razz: :razz: :razz: :-)
GregoryHouse
06-04-2008, 12:28
Аз пък обичам секса като сме 2ма...
MONOPOLY
Който първи фалира плаща в натура :D
Ами вие как мислите, кво обичахме да правим с бившия като бяхме сами двамата... :D :D
<не е това, което изглежда...> :-D
аз обичам да съм с него.нищо повече не искам и не се нуждая можем да правим всичко заедно (изключвам сексът защото не е важен за нас)
elmosGirl8
06-04-2008, 13:54
аз обичам да съм с него.нищо повече не искам и не се нуждая можем да правим всичко заедно (изключвам сексът защото не е важен за нас)
Защото си девственаа...не, че не е важен...просто е те е бъз да си го признаеш...
e може да е малка бе ! :)
аз съм още мъничка и заради това не прая такива работи само възрастта ме възпира.. :oops: - 15.. :) поне още една година мисляда изчакам
а по темата: няма значение какво ще правим важното е на него да му хареса :)
Правим каквото на нас ни харесва. :)
Правим каквото на нас ни харесва. :)
sweet_sorcerer
06-04-2008, 14:43
Бием се с бухалки... :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :-P :-P
firesnow
06-04-2008, 14:46
аз съм още мъничка и заради това не прая такива работи само възрастта ме възпира.. :oops: - 15.. :) поне още една година мисляда изчакам
.....евала
MartyParty
06-04-2008, 15:48
Само ако бяхме двамата...изобщо нямаше да има значение какво правим.Ама няма как.
GregoryHouse
06-04-2008, 16:02
Защото си девственаа...не, че не е важен...просто е те е бъз да си го признаеш...
e може да е малка бе ! :)
а по темата: няма значение какво ще правим важното е на него да му хареса :)
Е да ама искаш секс обаче те спира възрастта...значи проблема не е във секса а във възрастта...ако беше на 17 щеше да го правиш нали? Айде моля ти се...
wintersun
06-04-2008, 16:58
А ние щом останем насаме веднага почваме най-веселото.............................. да гледаме телевизия (а вие какво си помислихте) :grin:
Чоплим сланяоглед или си бием шамари 8-)
различни неща правим най вече разхождаме кучето из парка из природата и като се върнем в банята се распускаме