PDA

View Full Version : Искам съвет относно баща ми!

HornyBitchTriesHarder
06-04-2008, 14:17
Значи мнго моля за помощ, защото наистина не знам какво да правя вече. По-добре да ви разкажа на вас минута по-рано, отолкото минута по-късно да тръгна да разказвам на мои приятели. Но на тях не мога, защото ме е срам. Ако не ви разкажа няма и без това на кой да го разкажа, така че по-добре да си кажа да ми олекне. Може да сте чели от други теми, че аз съм на 18 и гаджето ми е на 47. Значи за някои това може би е грешно, за други е нормално, но аз съм щастлива и съм усетила ПОРИВА. А любовта ме прави щастлива и всеки да си говори квото иска. Обичам си моя малчо и смятам, че няма нищо лошо в това, което правим. Той прави с мен неща, които с икоя друга не е правил. Споделя ми всичко. Дори няма нужда от ревност. Както и да е. Ситуацията, която искам да разкажа, е странна. Майка ми почина преди няколко месеца и си имам само татко вече. Той е толкова важен за мен, че не мога да ви опиша с думи. Всичко дължа на него и го обожавам. Онзи ден ми каза нещо, което много ме учуди. Понеже аз постоянно каня мои съученички вкъчщи. И той явно си е харесал една от тях. И то не коя да е, а точно моята най-добра приятелка. Не знам как ви звучи това. Защото как да му кажа нещо като аз самата ходя с далеч по-голям от мен. А баща ми дори е по-млад. Само на 42. Чудя се да ги запозная ли или не? Много ми е гадно, моля помагайте. Той дори ми каза, че е влюбен в нея. Явно са си говорили докато съм ходила до магазина. А и тя ме пита за него и много му се кефи. Дори иска много по-често да идва вкъщи. Дори подозирам, че са се целували, защото тя е способна на това, а татко беше гузен после. Днес я питах дали не са правили нещо и тя много се притесни. А тя въобще не е от притеснителините и това ме кара да си мисля, че може и далеч повече да са правили. Даже съм сигурна. Чух я да разкава разни неща в класа и много се смяха съучениците. Но като попитах те нищо не казаха. И ме гелдат доста странно от няколко дни в училище. Какво би казала майка ми ако гледа? Какво да направя за да не я разочаровам. Дали иска татко да е щастлив или би гледала на това като на една изневяра? И то с моята най-добра приятелка, която тя страшно много харесваше! Давайте съвети, че се побърквам!

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

Alderis
06-04-2008, 14:30
С тая история разби всичко детско в мене...
По темата: сигурна ли си че това че ходиш с човек на възрастта на баща ти не те е вманиачило и тия работи да са само във въображението ти?? И за т'ва като питаш някой по темата да те гледат странно??

amatorium
06-04-2008, 14:32
Ami ako se haresat moje da se ponatisnat. Sluchvat se postoyanno tiq neshta. 8)

firesnow
06-04-2008, 14:34
Значи мнго моля за помощ, защото наистина не знам какво да правя вече. По-добре да ви разкажа на вас минута по-рано, отолкото минута по-късно да тръгна да разказвам на мои приятели. Но на тях не мога, защото ме е срам. Ако не ви разкажа няма и без това на кой да го разкажа, така че по-добре да си кажа да ми олекне. Може да сте чели от други теми, че аз съм на 18 и гаджето ми е на 47. Значи за някои това може би е грешно, за други е нормално, но аз съм щастлива и съм усетила ПОРИВА. А любовта ме прави щастлива и всеки да си говори квото иска. Обичам си моя малчо и смятам, че няма нищо лошо в това, което правим. Той прави с мен неща, които с икоя друга не е правил. Споделя ми всичко. Дори няма нужда от ревност. Както и да е. Ситуацията, която искам да разкажа, е странна. Майка ми почина преди няколко месеца и си имам само татко вече. Той е толкова важен за мен, че не мога да ви опиша с думи. Всичко дължа на него и го обожавам. Онзи ден ми каза нещо, което много ме учуди. Понеже аз постоянно каня мои съученички вкъчщи. И той явно си е харесал една от тях. И то не коя да е, а точно моята най-добра приятелка. Не знам как ви звучи това. Защото как да му кажа нещо като аз самата ходя с далеч по-голям от мен. А баща ми дори е по-млад. Само на 42. Чудя се да ги запозная ли или не? Много ми е гадно, моля помагайте. Той дори ми каза, че е влюбен в нея. Явно са си говорили докато съм ходила до магазина. А и тя ме пита за него и много му се кефи. Дори иска много по-често да идва вкъщи. Дори подозирам, че са се целували, защото тя е способна на това, а татко беше гузен после. Днес я питах дали не са правили нещо и тя много се притесни. А тя въобще не е от притеснителините и това ме кара да си мисля, че може и далеч повече да са правили. Даже съм сигурна. Чух я да разкава разни неща в класа и много се смяха съучениците. Но като попитах те нищо не казаха. И ме гелдат доста странно от няколко дни в училище. Какво би казала майка ми ако гледа? Какво да направя за да не я разочаровам. Дали иска татко да е щастлив или би гледала на това като на една изневяра? И то с моята най-добра приятелка, която тя страшно много харесваше! Давайте съвети, че се побърквам!

Ако наистина зависи от тем НЕ ги запознавай...не прецаквай още 1 детство ;]
Ако пък наистина вече са се случили няа кво да напрайш освен престъпление...
...или да я питаш за размяна на партнюрите ...сеш са :D
Може би пък само иска да е фашАн като тебиИИ...

angelcheeee_93
06-04-2008, 14:35
pogovori ti s ba6ta ti!pitai go kakvo to4no iska ot tvoqta sau4eni4ka. i dali tq e sposobna da ima ne6to i to s ba6ta ti,pogovotrete si seriozno.

LadyDy
06-04-2008, 14:38
:shock: :shock: :shock: Потресена съм... :shock:

jujulinkaa
06-04-2008, 14:44

и аз гаджето им е по голямо и от баща им ! :booooomb:

m4rt0
06-04-2008, 14:48
Такива като твоя "приятел" са за задвора и то доживотно!!!!!!!

jujulinkaa
баща ти знае ли колко е голямо гаджето ти ? или при вас е традиция да излизате с много по голям или с много по малак от вас ..УЖАС!

BaBy_bS
ех гени гени ... ДНК ДНК ...личи си ,че си му дъщеря и ,че той ти е баща.приличате си.само се моля горката ти майка да не гледа от никъде,защото едва ли ще и хареса ...

firesnow
06-04-2008, 14:51
хелоу! та тя дори не е сигорна! баща и въобще може да няа вина!!!

sweet_sorcerer
06-04-2008, 14:55
Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех! :-o

Al3ksandra
06-04-2008, 15:04
Ееее добре де, какво ви пречи сега, че ходи с по-голям?? Тя пита дали да запознае (нищо, че те явно вече се познават) баща си и най-добрата си приятелка, а не иска мнението ви за Нейната връзка!!! Ако питаш мен, остави ги сами да се оправят, не се бъркай. Ако баща ти те попита, кажи му, че искаш той да е щастлив, но от уважение към паметта на майка ти не искаш да се бъркаш в отношенията му с приятелката ти. Успех! :-o

+1

MoonAngel
06-04-2008, 15:06
Не че нещо , но май и ти и баща ти не сте добре според мен.

BillyJean
06-04-2008, 15:18
Ехеее,измисли заглавие на сериала и почвай снимките! :D

ПС. Лично аз нещо не вярвам на тази история! :-o

Obsession
06-04-2008, 15:49

Ставаме двама...

izka
06-04-2008, 16:11
bqh gledala tak1v film, oba4e maykata ne be6e umrqla i nakraq na filma ubi m1ja si (4estno) :D

Obsession
06-04-2008, 16:20
bqh gledala tak1v film, oba4e maykata ne be6e umrqla i nakraq na filma ubi m1ja si (4estno) :D
American Beauty и аз съм го гледала, ама дъщерята не ходеше с 47 годишен.

GregoryHouse
1во...Кфо толкова ревнуваш че баща ти ще ти открадне приятелката или че приятелката ще ти открадне бащата? 2рото е почти невъзможно бащинската любов по принцип е доста силна...(е изключенията са в моя случай...доста кофти си е )

2ро Предполагам че тяхната разлика не те притеснява...все пак мамка му ако те притеснява значи и ваща трябва да те притеснява

3то не прави нищо остави ги не се меси...няма да стане по добре с твоята намеса...бъди неутрална

4то задгробен живот не съществува колкото и да е гадно майка ти е мъртва и няма да види нищо и никога повече...

simonchety
..

Lady_B_
06-04-2008, 16:26
Без да ми се сърдиш и в това което ще ти кажа няма нищо срамно..., но според мен барабар с баща ти двамцата на консултация със специалист! Не се шегувам страшно съм сериозна! Мога да кажа още доста неща, но не те познавам и няма да си позволя, но наистина или добри специалисти - опитай!

И по отношение на 4то на Хаус - съмнявам се, че си бил там и си се върнал, че да знаеш 100 % кой къде е и какво гледа ;)

GregoryHouse
06-04-2008, 16:28
Без да ми се сърдиш и в това което ще ти кажа няма нищо срамно..., но според мен барабар с баща ти двамцата на консултация със специалист! Не се шегувам страшно съм сериозна! Мога да кажа още доста неща, но не те познавам и няма да си позволя, но наистина или добри специалисти - опитай!

И по отношение на 4то на Хаус - съмнявам се, че си бил там и си се върнал, че да знаеш 100 % кой къде е и какво гледа ;)

Бил съм няколко пъти доста близко...не съм видял нищо и да си кажа няма доказателство че подобно нещо е възможно...пък и за кфи специалисти ми говориш бе момиче..14 годишни се чукат 30+ в днешно време...тя поне е пълнолетна...

Remini
06-04-2008, 16:33
Накъде отива света ?! "Крушата не пада по далеч от дървото"
Или аз съм един от малкото нормални останали или точно обратното един от малкото луди в този откачен свят.
Не ми го побира ума ...... Нещо не е наред....

Lady_B_
06-04-2008, 16:33

Бил съм няколко пъти доста близко...не съм видял нищо и да си кажа няма доказателство че подобно нещо е възможно...пък и за кфи специалисти ми говориш бе момиче..14 годишни се чукат 30+ в днешно време...тя поне е пълнолетна...

Еми не съм сигурна, че е масово,но ако е така вярвай ми трябва си специалист и то спешно! Мога да кажа много неща по контекста на темата ама рискувам да стана груба а не искам ... Та много си прав доказалтества (като да пипнеш и да видиш) няма, ама няма и че не същеатвува това имах впредвид ;) От къде може да си сигурен за съществуването, или обратното на нещо до което не можеш да се докоснеш ... ;)

Lady_B_
06-04-2008, 16:35
Накъде отива света ?!
Или аз съм един от малкото нормални останали или точно обратното един от малкото луди в този откачен свят.
Не ми го побира ума ...... Нещо не е наред....

Станахме двама :) и аз не знам към кои спадаме ама важното е че набираме бройка :D

GregoryHouse
06-04-2008, 16:40
1во ми кажи специалиста при който тряя да иде "компетенция" такава...
2ро Аз ако кажа че има хора с 5 глави...кфо възможно ли е? Доказателства че съществуват няма ама и че съществуват няма...

Това за след смъртта е е измислено за да могат хората по лесно да приемат смъртта...като пукнем изгниваме и край...

Lady_B_
06-04-2008, 16:47
2ро Аз ако кажа че има хора с 5 глави...кфо възможно ли е? Доказателства че съществуват няма ама и че съществуват няма...

Това за след смъртта е е измислено за да могат хората по лесно да приемат смъртта...като пукнем изгниваме и край...

хихихии хващаме малко филосогски теми, които май не си стихия ;) Та за след смъртта ще ми позволиш да не съглася с теб (и до тук млъквам) :) И какъв специалист според тебе? Готвач? Фризьор или адвокат може би .... ихиххих Психолог имам впредвид ;)

usmihni_se
06-04-2008, 16:49
:shock: уби всичко детско в мен

GregoryHouse
06-04-2008, 16:55

хихихии хващаме малко филосогски теми, които май не си стихия ;) Та за след смъртта ще ми позволиш да не съглася с теб (и до тук млъквам) :) И какъв специалист според тебе? Готвач? Фризьор или адвокат може би .... ихиххих Психолог имам впредвид ;)

Ако щеш се съгласявай аз ти казвам каква е истината...пък момичето не е за психолог няма никфи психически отклонения. Само предрасъдаците на хората...

Lady_B_
06-04-2008, 17:04

Ако щеш се съгласявай аз ти казвам каква е истината...пък момичето не е за психолог няма никфи психически отклонения. Само предрасъдаците на хората...

Аха ... благодаря ти Господи, че ни осветли !

GregoryHouse
06-04-2008, 17:05
Мерси! Пак заповядай.

huligankata
06-04-2008, 17:25
ОМФГ за мене сичко тва, което прочетох в тая тема беше отвратително и извратено........Наречете ме ограничена обаче.. И все пак нещо в мене не ми дава да вярвам в тая сапунка - ако наистина съществуват хора в такава ситуация, то съжалявам, че им дишам въздуха - гаджето ти да е по-голямо от баща ти ????? Баща ти с най-добрата ти приятелка ???????????????????????????? (припад)

Nefarian
06-04-2008, 18:33
Копеле, ти ме уби...ги ходиш с по-дърт от баща ти ... осъзнай се :(

Ivalinka
06-04-2008, 19:11
побъркахте ме,бе хора...това реално ли е... :shock: :shock: :shock:

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:11

Аха ... благодаря ти Господи, че ни осветли !
Не че ви се бъркам, ама принципно сме тука за да и дадем съвет, не за да ви слушаме как спорите за задгробния живот - все пак всеки си има мнение и си държи на своето. А аз по темата вече си казах мнението, нз само защо всички и се нахвърляте така - живота си е неин, избора - също! Като не ви допада и там ви е гадно - ами има лесно, не четете темата!

HornyBitchTriesHarder
06-04-2008, 19:16
Не ми четете морал, че направо ми се повръща. Моя малчо ако искате да знаете се разведе с жена си, за да е с мен и да се обичаме. Има и три деца, но това не го спря. Защото любовта е най-важна. Но моята връзка не е важна. Важно е историята между татко и приятелката ми. Току що ми призна в скайп, че се е случило. И вече няколко пъти са го правили, при това дори на моето легло. Не мога да повярвам. Все едно е дружила с мен за да се добере до баща ми. Но тя е такава и аз трябваше да го предвидя. Все пак въпроса остава. Няма да е точно запознаване, защото все пак яввно много добре се познават. Но дали да ги оставя като пиленца да си гукат вкъши и да се натискат пред мене. Или просто да им дам да се разбере, че квото и да правят да го правят далече и да не знам. И още нещо!!!! Да се уточним, някои от нас живеят в 21ви век. Милички ако не сте се осъзнали в 21ви век всичко е позволено. В тоя луд свят се живее както си поискаш и правиш каквото си пожелаеш, иначе си свършен. Не искам да обиждам, но някои от вас са доста залюхани и консервативни.

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:21
Не ми четете морал, че направо ми се повръща. Моя малчо ако искате да знаете се разведе с жена си, за да е с мен и да се обичаме. Има и три деца, но това не го спря. Защото любовта е най-важна. Но моята връзка не е важна. Важно е историята между татко и приятелката ми. Току що ми призна в скайп, че се е случило. И вече няколко пъти са го правили, при това дори на моето легло. Не мога да повярвам. Все едно е дружила с мен за да се добере до баща ми. Но тя е такава и аз трябваше да го предвидя. Все пак въпроса остава. Няма да е точно запознаване, защото все пак яввно много добре се познават. Но дали да ги оставя като пиленца да си гукат вкъши и да се натискат пред мене. Или просто да им дам да се разбере, че квото и да правят да го правят далече и да не знам. И още нещо!!!! Да се уточним, някои от нас живеят в 21ви век. Милички ако не сте се осъзнали в 21ви век всичко е позволено. В тоя луд свят се живее както си поискаш и правиш каквото си пожелаеш, иначе си свършен. Не искам да обиждам, но някои от вас са доста залюхани и консервативни.

и в 21 век има общоприети норми , твоя малчо да не мислиш че още много време ще е до теб.руса ли си :razz:
алооо цвета на коста какво значение точно има? нещо против русите или..... :-x

Nefarian
06-04-2008, 19:29

и в 21 век има общоприети норми , твоя малчо да не мислиш че още много време ще е до теб.руса ли си :razz:
рулираш Оо

DivoTo_KoTe
06-04-2008, 19:33
ОМГ ти не си наред.
Представи си след 10 години,ти си млада красива,а той е побелял с бастун и трябва да се грижиш за него.Младините ти ще преминат като болногледачка.
Относно баща ти,хубаво е да си намери жена (не момиче).Представи си твоята най-добра приятелка да ти стане мащеха.
И мисля,че твоята "приятелка" е разказала на всички в клас за твоя татко и опитите да свали секси приятелката на дъщеря му.
ПО-добре спри с тез игрички,а и майка ти не го заслужава. Намери си момче,което ще те цени и обича и ще е на твоята възраст.
Нямам думи,вие сте за психиатрична клиника,съжелявам,ако бях крайна,но ужасно ме смути горе написаното.

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:37

алооо цвета на коста какво значение точно има? нещо против русите
или..... :-x

нямам нищо против русите , напротив , наи красивите момичета за мене са русите , а още по доброто е че са и тъпи та лесно мога да имам това което харесвам и искам :lol:
Лелееее, какъв комплимент за всички блондинки.....мога да ти кажа, че това, че русите били тъпи, си е мъжки мит(ама вие сте балами, и лесно лапвате), познавам достатъчно блондинки за да кажа, че и сред тях има супер умни....за инфо - аз не съм руса, изрусена съм - това прави ли ме тъпа според теб? Ама айде,това не е разговор за тука...

vesinka91
06-04-2008, 19:43
e ne basi izvratenite hora det ste ti s 47 godishen...malee ujas maikati skoro po4inala na ba6tati qvno ne mu puka i si tarsi nqkoe mlado...otvrat a na teb 6tom ti hrumva da gi zapoznaish prosto nz ko da mislq radvam se 4e ne poznavam hora kato vas....

vesinka91
06-04-2008, 19:45

Ставаме двама...
stavame trima :)

Pliok0019
06-04-2008, 19:45

Ставаме двама...
3ма сме.

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:46
тъпа си щом ми се хващаш на простотиите....
хахас 10x....ти си тъп, щом мислиш така.... 8) 8) 8)

DivoTo_KoTe
06-04-2008, 19:48

Ставаме двама...
3ма сме.

Много бих се радвала да е измислица на някой болен мозък.Жестоко ще да е,ако е истина,защото знам,че такива хора найстина ги има.ИЗВРАТЕНИ СТЕ,повдига ми се от Вас.

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:55
тъпа си щом ми се хващаш на простотиите....
хахас 10x....ти си тъп, щом мислиш така.... 8) 8) 8)

е аз на целио форум разправям че съм тъп та ти сега го разбра 8-) баси
хахахаха се пак съм blondy, и включвам по-бавно, сри... :-P :-P
а по темата - абе не ви ли омръзна, да казвате, че ви се гади и т.н.Ами като ви е толкова гадно, не четете - баси, човек вече и съвет не може да получи без да го направят на нищо....пак казвам - не я съдете, не сте на нейно място....а относно бащата - ами човешко е да иска да обича пак, все пак не е той умрял, не го съдете, егати тука човек да не смее да попита нещо, че ще го изядете, еиййй!

HornyBitchTriesHarder
06-04-2008, 20:09
http://img440.imageshack.us/img440/4775/3436482ky2.jpg

Руса съм да. И мисля, че въобще не съм за изхвърляне. И кво?

DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:13
а по темата - абе не ви ли омръзна, да казвате, че ви се гади и т.н.Ами като ви е толкова гадно, не четете - баси, човек вече и съвет не може да получи без да го направят на нищо....пак казвам - не я съдете, не сте на нейно място....а относно бащата - ами човешко е да иска да обича пак, все пак не е той умрял, не го съдете, егати тука човек да не смее да попита нещо, че ще го изядете, еиййй![/quote]

Доубедих се,че ти си с психични отклонения.Ти като станеш родител ще се заглеждаш ли по приятелите на сина си бе момиче.Това НЕ Е НОРМАЛНО.
Аз се помъчих да се поставя на твоето място в тази ситуацуя,аз просто не мога,не мога да си го и представя даже баща ми да сваля някоя приятелка.
пЪк и ако се доугледаш,ще разбереш,че твоя клас сигурно много ти се подиграва за "непалавия" ти татко и разгонената му дъщеричка.
Още малко и вие двамата ще се изч**ате

DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:14
http://img440.imageshack.us/img440/4775/3436482ky2.jpg

Руса съм да. И мисля, че въобще не съм за изхвърляне. И кво?

Много си красива и съм сигутна,че ако пойскаш ще можеш да свалиш всяко момче около твойте години.

sweet_sorcerer
06-04-2008, 20:22
а по темата - абе не ви ли омръзна, да казвате, че ви се гади и т.н.Ами като ви е толкова гадно, не четете - баси, човек вече и съвет не може да получи без да го направят на нищо....пак казвам - не я съдете, не сте на нейно място....а относно бащата - ами човешко е да иска да обича пак, все пак не е той умрял, не го съдете, егати тука човек да не смее да попита нещо, че ще го изядете, еиййй!

Доубедих се,че ти си с психични отклонения.Ти като станеш родител ще се заглеждаш ли по приятелите на сина си бе момиче.Това НЕ Е НОРМАЛНО.
Аз се помъчих да се поставя на твоето място в тази ситуацуя,аз просто не мога,не мога да си го и представя даже баща ми да сваля някоя приятелка.
пЪк и ако се доугледаш,ще разбереш,че твоя клас сигурно много ти се подиграва за "непалавия" ти татко и разгонената му дъщеричка.
Още малко и вие двамата ще се изч**ате[/quote]
мс, поне си на мнението на психиатъра ми... :-P :lol: :lol: :lol: ам нямам намерение скоро да ставам родител, тъй че нз по кой ще се заглеждам......а btw мислите ли колко му е трудно на този човек да продължи живота си без жена си???Може би има нужда от някой до него, който да му напомня, че още може да има любов....замисляли ли сте се? айде стига сте съдили човека, всеки реагира различно на болката....а относно авторката - това си е нейния живот, и вярвам, че вашите мнения с нищо няма да го променят, тъй че защо я плюете....неин си е живота!

Chefinkaaa
06-04-2008, 20:39

ии азз :shock: :shock: :shock:

r3al_l0ff
06-04-2008, 20:48
al0oooo :shock: vie sburkani li ste wee h0ra ?????! kak 6te hoi6 s 47 god ve momi4e ?! tfa ne e ped0filsko tfa eee.......... MM predstavqm si vi na svatbata -ti mlada hubava ,toi bezzub dqdo :? bil se durjal d0bre s neq ...izvinqaai i az ako bqh 47 god 4i4ko i nqkfa 18 god mi vurje lelellelelle .. puk tfa za bashta ti ..ne e u4udva6t0 sled kato ti si s takava izkrivena psihika :-x Mmmm zap0znai gi s tfo0qta suy4eni4ka ...p0sle moe izlizate po dvoiki :lol: :lol: :lol: bqgai daje ne iskam da 4uam za takiva kat vas :X b0je b00ojee g0rkata ti maika 6te se uburne v gr0ba ,gorkata jena .......

Adriana_Sexy_Bitch_15
06-04-2008, 20:48
Mного злоба има по този свят.Защо заклеймихте така момичето, приятеля й и баща й, без дори да ги познавате?Тя ви моли за съвет, а не за мнение 'за' или 'против'.Напълнo я разбирам, защото и аз живея с един родител, но не заради такива трагични обстоятелства - просто нашите се разведоха преди 2 годни.Майка ми се омъжи повторно, а баща ми си има приятлка.Вярно не е по-млада от него, но знам в началото колко му беше труднно и самотно и искаше да има някой до себе си.Така че е нормално, всеки човек намира утехата за себе си.Пък и все пак тя е на 18, нали?!.

toni1992
06-04-2008, 21:28
Нищо лично , но не сте добре и двамата , има толкова момчета в тази България ти си се забила на някой старец , е зависи и от това как изглеждаш де ... но не удобрявам нито твойта вразка нито това , което е правел бащати :) Но явно това е наследствено

Lady_B_
06-04-2008, 21:59
Съжалявам, но може да стана малко груба! 1во няма как да давам съвети и да нямам лично мнение по въпроса - малко е несериозно! И всики вие дет казвате да не я съдим и да не упрекваме баща й ... Вие НАРЕД ЛИ СТЕ????????? Първо ако се разделиш с жената с която си споделил живота си и си създал семейство и по то по такъв начин какъвто е смъртта ще се справяш със това като ... приятелката на дъщеря ти ли ??????? Или е нормално тя да се размотава със мъж на 47 ????? Кое по-точно от тия неща е нормално! И не ми викайте че живеем в 21ви век е че всичко е ок защото все още има някакви норми ! Са като е 21ви век дай да ходим да си го слагаме по улиците и колко повече публика съберм толко по-добре ! Това ли ви е предтавата за "модерния свят"?! Съжалявам ама това не е свобода а свободия !!!!!!!!!!

spensi
06-04-2008, 22:08
луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря :-o

gazar
06-05-2008, 04:03
+1 аз сьм потресен( а не потресена) :P

sm_95
06-05-2008, 05:50

+1
+1

butty
06-05-2008, 06:44
Здравей!
Мисля, че когто си пускала темата си знаела, че повечето хора ще те опрекнат .. Но никой няма право да го прави! Това си е нейният живот и тя може да прави каквото си иска с него, да е с когото иска и т.н. Щом е решила да е с човек на 47-ок.. това какво мислим ние,няма никакво значение.
Относно баща ти... ами не знам какво да те посъветвам.. аз не бих го приела това, но и ти си в подобна ситуация, така че.. просто ако ти е неприятно им кажи да са си заедно,но някъде където да не ги виждаш ..

Krasencety
06-05-2008, 07:14

и аз гаджето им е по голямо и от баща им ! :booooomb:

+1 :-o Нямам думи!

h4x0r
06-05-2008, 07:34
Застреляй него, после и себе си.

Niakoitam
06-05-2008, 09:02
Не,гледам да съм толерантен и затова постоянно подминавах тази тема,но не можах да се устискам и ще си кажа мнението.18 годишна и 47 годишен.Ако е истина направо ми се повръща от вас.Той тъп,баща ти още по тъп(евентуално),а ти най тъпа.След него може ако искаш да си хванеш и някой 70 годишен.Извинявай че съм толкова вулгарен,но какво много гот ли се чука тоя чичко.Бил си зарязал семейството заради теб...пък и с три деца.Ти тъпа ли си...луда ли си.знаеш ли кога?Не,просто така са се стекли обстоятелствата и е видял възможност да чука нещо много младо.За баща ти направо нямам думи,освен ако с приятелката ти не са се разбрали да те карат да си мислиш така за да видиш колко гнусно и гадно е това.Направо нямам думи.Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти(за него все пак не съм сигурен),в осмирителни ризи,в някоя затънтена клетка.Ама право е едно момиче по нагоре.Животът си е твой,ако искаш се чукай с 80 годишни старци,чакай ги да умрат и им зимай парите.Пък даже си и вярва че 47 годишен мъж ще се разведе заради някаква 18 годишна пикла.

П.П.Следващят път като си слагаш снимка,слагай в цял ръст,или най малкото без очила или поне да не са ти скрили половината лице.

П.П.П.В 21 век сме били.Божеее,накъде отива тоя свят Божееее.Много ненормалници се навъдиха в последно време.Не исках да те обиждам така,но...ти напълно си го заслужаваш.

sexyto_947
06-05-2008, 09:21
S: tova 4e si s 47 godi6en muj i e tvoq rabotA i ne mislq 4e tva e temata po koqto trqbva da govorim. Otnosno ba6ta ti .... nz kakvo da ti kaja dosta gadno e zaradi maika ti ... minalo e malko vreme i toi ve4e e vluben .. i to v nai - dobrata ti priqtelka! dosta stranno no vse pak jivota produljava i toi nemoje cql jivot da tuguva za neq. No spored men ne pravi ni6to ostavi gi da se opravqt i ne se mesi v otno6eniqta im :) :)
R: Spored men tova da hodish s 47 godishen si e tvoi izbor, ako si shtastliva s nego nikoi nqma pravo da ti kaje kakvoto i da bilo. ... Otnosno bashta ti edinstvenoto koeto e nepriqtno skoroshnata smurt na maika ti , no puk jivota produljava i chovek ne trqbva da jivee s murtvite. A ti sama trqbva da si precenish dali da go "svatosvash" .

varnen4e
06-05-2008, 12:11
Баси семейството... :-&

toni1992
06-05-2008, 12:56
Здравей!
Мисля, че когто си пускала темата си знаела, че повечето хора ще те опрекнат .. Но никой няма право да го прави! Това си е нейният живот и тя може да прави каквото си иска с него, да е с когото иска и т.н. Щом е решила да е с човек на 47-ок.. това какво мислим ние,няма никакво значение. За това е форум всеки да си изказва мнението

на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря Surprised
Като внучка с дядо си

HornyBitchTriesHarder
06-05-2008, 13:22
Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти

Аз там си живея. Ако искаш мога да питам за теб дали имат места. На две минути ми е.

луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря :-o

Баща си имам. Тъпичък въпрос.

чекаи чекаи чекаи чекаи са , тфа че имаш тен и джуки намазани с гланц нищо не означава.нито мога да ти вида лицето от тия очила , нито мога да ти вида другото наи-важно нещо - тялото , така че не мога да кажа дали си хубава - а това не е русо а мелез.

Понеже нещо против русите имаше. Не съм тръгнала да салгам снимка, че да ме оглеждаш цялата.

Sarabi
06-05-2008, 13:37
:shock:
Ъъъ... баща ти е по - млад от гаджето ти ?
Готино звучи.

Niakoitam
06-05-2008, 14:02
Ти си просто за 4ти километър,барабар с гаджето ти и баща ти

Аз там си живея. Ако искаш мога да питам за теб дали имат места. На две минути ми е.

Питай!Ама само да питам поради каква причина.По близо до теб ли искаш да съм. :D Ама те предупреждавам да си знаеш предварително,до 47 години трябва да ме поизчакаш още има няма 25 години. :grin:

MN_DIV_P
06-05-2008, 14:10
Idete na psihiatar cqloto semeistvo , ili si kupete pistolet i se gramnete 6tot ste zbarkani ! :x

MonSitY
06-05-2008, 14:13
интересно.баща ти е по млад от гаджето ти :o щом се харесват ги остави теб как те е оставил с тоя мъж.а според мен майка ти иска ти и баща ти да сте щастливи така че би го одобрила :)

Niakoitam
06-05-2008, 14:23
Аз пък мисля че ако майка ти гледа,това изобщо няма да и хареса.

И за протокола:Аз вярвам че има задгробен живот,но да не започвам пак тая тема отначало

HornyBitchTriesHarder
06-05-2008, 14:35

И за протокола:Аз вярвам че има задгробен живот,но да не започвам пак тая тема отначало

Еми може да пробвате с постера оптеди 2-3 мнения дето говореше за пистолети. И после кажете ако има, за да знам кво да правя.

pet_14
06-05-2008, 15:25
Абе ей такива като почнат да ми умуват...Имам проблем ала бала приятелят ми (който е по голям с 30 години....)
аве много са зле тия ве...
Както и ти така и сестра ти..>
Ти защото си се хванала с човек който е по-голям дори и от баща ти.
Приятелката ти защото и тя ти се води по акъла(ако това е станало) и ся е модерно да ходиш с човек двойно или тройно спрямо твоите години...
Бахти как е възможно такава излагация...
Би ли отишла с приятеля си на дискотека ??? Той ще е с бастун,а ти ще си с къса поличка,ще искаш да ти го ръгне,ама вече няма да може защото няма да му става щото годините си казват думата....
Много се ядосах,писна ми всяка 3та тема да става дума за момиче което ходи с 15+ над нейните години човек

taffy
06-05-2008, 15:34
Така...почвам...АБЕ ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ?! АЗ БИХ СЕ ГРЪМНАЛА, БИХ ГРЪМНАЛА И "ПРИЯТЕЛКАТА СИ", ЧЕ И БАЩА СИ. Я се опомни бе...

maharbal
06-05-2008, 15:43

+1 tva e dobre kazano :) bravo
No i az mislq che tva e dosta izvrateno na 18 a izliza s 47 godishen... ta nali doakto tq stane na negovite godini toi shte e gushnal buketa 8-) Pyk i da svatosvash sobstveniq si bashta i to s momiche 24 godini po-malka ot nego... trqbav prosto da si otkachan

sweet_sorcerer
06-05-2008, 15:58
И пак 1000000 мнения за Нейната връзка......абе хора, то и заглавието показва - Съвет относно баща и, не мнения за нея....А според мен след като са ти казали, че вече е станало там каквото не трябваше, нямаш мн голям избор - или подкрепяш баща ти, или му казваш, че ти е супер неприятно и......натам си е негов избор....айде, успех!

the_slayer93
06-05-2008, 16:31
Дано да се шегуваш!!!

Вие сте цяло побъркано семейство.Това е отвратително.Ти откачена ли си?Момиче на 18 с 42 годишен?Нз как е подействала смъртта на майка ти на баща ти , обаче здраво го е разтърсила.Направо се е побъркал.Абе вие мислите ли изобщо?Това ,че ти ходиш с 48 годишен съвсем не означава ,че е нормално баща ти да заглежда приятелките ти.

Ето ти и съвета:Кажи на баща си да се откаже от приятелката ти.И после и двамата идете на психиятър.

HornyBitchTriesHarder
06-05-2008, 16:31
И пак 1000000 мнения за Нейната връзка......абе хора, то и заглавието показва - Съвет относно баща и, не мнения за нея....А според мен след като са ти казали, че вече е станало там каквото не трябваше, нямаш мн голям избор - или подкрепяш баща ти, или му казваш, че ти е супер неприятно и......натам си е негов избор....айде, успех!

Мерси за подкрепата, много си мил/а :oops:

HornyBitchTriesHarder
06-05-2008, 16:32
Така...почвам...АБЕ ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ?! АЗ БИХ СЕ ГРЪМНАЛА, БИХ ГРЪМНАЛА И "ПРИЯТЕЛКАТА СИ", ЧЕ И БАЩА СИ. Я се опомни бе...

Да бе, спокойно. Майка ми аз я утрепах. Сега следва татко. Желанието ти ще се изпълни :shock:

:-x :-x :-x

Niakoitam
06-05-2008, 17:08

Еми може да пробвате с постера оптеди 2-3 мнения дето говореше за пистолети. И после кажете ако има, за да знам кво да правя.

Ма на "Вие" ли ще си говорим.

Не благодаря.Нямам желание.Ако желаете вие може да проверите.

HornyBitchTriesHarder
06-05-2008, 17:25

Не не, ти и постера имям впредвид .. на вие не бих и посмяла да 'ви' говоря :? :-o

nevito0
06-05-2008, 18:46
ох мале тва наистина е като някоя сапунка..
а по темата..може би наистина ще е по-добре да не се бъркаш..а те сами да се оправят :) Успех!

alexandarchy
06-05-2008, 19:07
Щом мислиш, че връзката ти с твоето гадже е нормална трябва да позвлиш на баша си да има личен живот. Моите съболезнования за майка ти, но все пак живота продължава всеки трябва да бъде до този който обича/ харесва! Моето мнение, че трябва да позволиш на баща си да опита с приятелката ти. :)

П.С : Първо се убеди, че чувствата на баща ти или приятелката ти са сериозни, защото баща ти може да иска забавление а приятелката ти "мъж" до нея.

evil_angel69
06-05-2008, 19:14
втф... :shock:
не че нещо,ама кво се чудиш на баща си..я са виж себе си... :-x

sweet_sorcerer
06-05-2008, 19:58

Мерси за подкрепата, много си мил/а :oops:
мила... :) няма проблем, просто наистина мисля, че всеки прави сам избора си и ако приятеля ти те прави щастлива, няма значение на колко е и какво мислят другите. А за баща ти - той е голям човек, сиг съм, че той си знае най-добре какво прави, така че мнинието на няколко непознати в някой форум не трябва да те притеснява! 8) :)

HornyBitchTriesHarder
06-06-2008, 06:46
втф... :shock:
не че нещо,ама кво се чудиш на баща си..я са виж себе си... :-x

Гледах се пред огледалото днес специално заради тебе, нищо не успях да открия :-o

Niakoitam
06-06-2008, 08:47

Не не, ти и постера имям впредвид .. на вие не бих и посмяла да 'ви' говоря :? :-o

Мацка,първо се научи че тези работи се казват "постове ед.ч пост",а на постери или постинги и тогава ми говори да се самоубивам.Да,може би в първият пост бях малко рязък.Живота си е твой и на баща ти.Ако искте трошете си главите.А приятелката ти ще тръгне с баща ако има толкова акъл в главата.Ако всичко не е постановка от страна на баща ти,както си мисля аз.В противен случай,горко за майка ти,която толкова време е лъгал и накрая иска да я замени с някакво 18 годишно хлапе.Просто може би така изреагирах,защото ми става гадно като си помисля как се натискаш и правиш секс с човек 2 години по-малък от баща ми и колкото чичо ми.Съжалявам,не одобравам педофилството,а това ващо си е живо педовителство от страна на "твоя малчо",който съм сигурен че търси само секса и не ти споделя и една стотна от нещата(все едно аз да взема да споделям със седемгодишното дете на комшиите и пак разликата не ни е 30 години)и евентуално от страна на твоя баща.Просто се замисли колко гадно изглежда това от страни и не се заблуждавай че може да има любов между хора с разлика едно поколение.Ако си мислиш така значи си по наивна дори и от мен.А аз съм доста наивен.Та той,когато е бил на годините на баща ти ти изобщо не си била запалнувана.Да не говорим че,когато той се е родил,баща ти изобщо не е бил заплануван.Не ти ли става гадно от тоя факт.Я помисли малко с тая твойта главица че след 10 години ти ще си на 28 години(мадама от всякъде),а той ще е на около 58(почти пенсионер).Предполагам в тая ситуация ще ти е много гот.

AiKaTa
06-06-2008, 09:25
pogovori ti s ba6ta ti!pitai go kakvo to4no iska ot tvoqta sau4eni4ka. i dali tq e sposobna da ima ne6to i to s ba6ta ti,pogovotrete si seriozno.
да! тя е най-добрата ти приятелка.. трябва да знеш начина да я някараш да ти каже всичко, а ако ще бъдат щастливи, колкото и да е странно ти сама знаеш, че годините нямат значение! успех!

gothic_angel
06-06-2008, 11:14
Ъъъм..кофти.... :(

cinderella_gugutka
06-06-2008, 11:18
ОМГ 4удя се да се смея или да пла4а :-o

LizZz
06-06-2008, 11:36
Представи си ти да си имаш семейство и 3 деца и няква пикла на 18 да ти земе мъжа.. А?? Как ти звучи? Ако ли ти е? "Любов да има" - не знам, дали си руса, ама си много тъпа!!!
Най-малкото като си има жена и 3 деца не трябва да го закачаш.. Кой знае сега жената как се мъчи и едвам си гледа 3-те деца..

Wrathchild
06-06-2008, 11:39
Чакай бе, какво е виновна тя? Че е глупава, глупава е, ама оня е на 50 години мъж и се предполага, че има мозък между ушите и може да си седне на д-то и да мисли нормално. Мъжа е тоя, дето не може да си го държи в гащите и ако не беше тя, щеше да е някоя друга.

LizZz
06-06-2008, 11:46
Чакай бе, какво е виновна тя? Че е глупава, глупава е, ама оня е на 50 години мъж и се предполага, че има мозък между ушите и може да си седне на д-то и да мисли нормално. Мъжа е тоя, дето не може да си го държи в гащите и ако не беше тя, щеше да е някоя друга.
Да, де.. Той е по-виновен в случая, ама незнам и аз.. Отвратителна работа откъдето и да го гледам.. Баси ненормалните хора са се навъдили.. Не може да се има доверие на никой..

Niakoitam
06-06-2008, 11:54

Ми да.Доебало му се на човека нещо мнооого младо и като има наивници,който да се връзват защо да си испуска възможността.Авторката,взе ми се в ръце и не се прави на проститутка.Нямам нищо против теб,но ме дразниш с това си мислене.В една тема пишеш че имаш чувството че никой не те разбира.Ти би ли ме разбрала ако тръгна с някоя на 9-10 години и твърдя че се обичаме.А с 47 годишна не бих тръгнал,ако ще да е най-голямата красавица и богаташка,просто,защото съм"твърде младо парче за нея".Започвам да си мисля че все пак не съм толкова наивен.

П.П.И беше писала че твойте набори са пиклювци или нещо от тоя род.А тоя можеш ли да си представиш какъв пиклю е щом се прави на клоун пред някаква,която може да му е дъщеря,само за да наебе нещо младо.Ако мислиш че си изпреварила възрастта на връстниците и вече си интелигентна колкото 47 годишен и не може да те върти както си иска си в грешка.Не се имай за много голяма все пак за да не ревеш някога и да се чудиш на акъла си.

П.П.П.Не знам дали ще вденеш нещо от това,което сеопитвам да ти кажа,но все пак аз съм идеалист и наивник.

HornyBitchTriesHarder
06-06-2008, 19:30
Здравейте, не мога да ви опиша как се чувствам в момента. Цял ден плача и не мога да спра. Днес разбрах нещо, което не съм и предполагала. Събрах баща ми и приятелката ми вкъщи за разговор и ги накарах да кажат какво мислят да правят. След като станаха ясни нещата, които вече знаех те ме увериха, че всичко ще е наред и няма нищо лошо в това. Е да, но ако не бяха някои малки подробности. И по-точно, татко се оказа, че е бил и с една друга съученичка, а моята приятелка е вкарала в леглото и моя малчо :( В един миг се оказа, че нямам баща, нямам приятелка, нямам и гадже и всички нагло са ме лъгали. Не знам наистина какво да правя.

MonSitY
06-06-2008, 19:47
леле това вече ме изуми доста.а..а. :o

Still1ME1Still1HERE
06-06-2008, 20:09
С тая история разби всичко детско в мене...
И не само в теб...

ANTIHUMAN
06-06-2008, 20:14
Здравейте, не мога да ви опиша как се чувствам в момента. Цял ден плача и не мога да спра. Днес разбрах нещо, което не съм и предполагала. Събрах баща ми и приятелката ми вкъщи за разговор и ги накарах да кажат какво мислят да правят. След като станаха ясни нещата, които вече знаех те ме увериха, че всичко ще е наред и няма нищо лошо в това. Е да, но ако не бяха някои малки подробности. И по-точно, татко се оказа, че е бил и с една друга съученичка, а моята приятелка е вкарала в леглото и моя малчо :( В един миг се оказа, че нямам баща, нямам приятелка, нямам и гадже и всички нагло са ме лъгали. Не знам наистина какво да правя.

Какво да правиш ли?Еми не знам!Според мен махни този ,,малчо'' от живота ти , а приятелката ти я остави малко.Баща ти е само един ,а майка ти би искала ,ти и той да сте щастливи.
Ще ти кажа едно нещо ,а ти го разбирай както искаш и можеш:

,,Истина е, че само част от живота ти зависи от самия теб – роля играят другите и пълната случайност, и последствията, до които те водят.’’

П.П. Желая ти от тук нататък да си на истина щастлива! УСПЕХ! Не се предавай!

:) :-) :)

BlueFace
06-06-2008, 20:24
Пък аз викам да пораснете.Бахти като ще пускате ебавки поне да бъдат смешни и интересни.... :o

dark_angel_7813
06-06-2008, 20:52
:shock: Leleee nqmam dymi :shock:

Niakoitam
06-06-2008, 21:24
Това,което пишеш все повече започва да ми прилича на сапунен сериал.Или яко гъбаркаш да видиш какви ще са реакциите ни или незнам.Ти искара баща ти ебати плейбоя,а съученичките си пълни разпоретини,а гаджето ти такъв какъвто очаквах.Малко странно ми се струва и това че го написа след моя пост.Да не съм ти дал идея за сериала.Ако въпреки всичко е вярно,което вече много ме съмнява трябваше да слушаш батко си.И между другото ако все пак е вярно,не съм мислел че около един човек може да се съберат толкова много мизерници.

N0_feAR
06-07-2008, 05:41
това което чета ми се струва ненормално!!! :shock: :shock: Нямам кво повече да кажа

LizZz
06-07-2008, 05:41
Не можеш да му имаш доверие на твоя ''малчо'', след като е зарязал жена и три деца, не го ли разбра? Нека ти ся на тъпата кратуна!!! Любов нямааааааа, човека се чуди кой да изебе, щото скоро няма да му става. :grin:

Niakoitam
06-07-2008, 08:36
Не можеш да му имаш доверие на твоя ''малчо'', след като е зарязал жена и три деца, не го ли разбра? Нека ти ся на тъпата кратуна!!! Любов нямааааааа, човека се чуди кой да изебе, щото скоро няма да му става. :grin:

Съгласен с теб.Само това че любов няма малко си го поправи.Да,любов между тях двамата няма,има само заблуждение от нейна страна,но иначе любов има.Така би било по точно.

5StaR
06-07-2008, 10:12
Бахти извратеното семейство сте 8-) 8-) 8-)

spensi
06-07-2008, 13:36
луда работа мога да кажа само и ми е интересно на общестрено менста ходите ли и как се държите пред хората като двойка или баща и дъщеря Surprised

Баща си имам. Тъпичък въпрос.
знам че си имаш баща но си преставям отивам аз на кафе и гледам на осрещната маса се натискак мъж на 47 и някво момиче на 18 честно казано няма да го приема като норамлно даже бих се сасмял на тази сцена ако я видя но всеки си нови глава да раменете и си преценява сам щом ти е добре със него карай си така и да не ти пука от хората

cunt
06-07-2008, 21:14
а най-забавното е как всички се връзват на сапунените сериали на някъв пич,който си е нямал работа и е решил да се ебава в някой форум. :D

love_veselka
06-07-2008, 21:18
Бахти извратеното семейство сте 8-) 8-) 8-)

останаха с бащата,утре сигурно и с него ще се ....

eveto_07
06-12-2008, 19:15
nqmam dumi,prosto tva me potrese.I az si misleh 4e pravq golqma gre6ka kato sam s 10 god po golqm........

Spider4eto
06-12-2008, 20:12
Отдалече ми лъха на ебавка 8-)

simba007
06-13-2008, 02:31
Не бих съдила нито баща ти нито твоята фр.Ти самата излизаш с 47 годишен(чиста проба педофил :-D )така че щом иска да е с нея да е с нея.Отстрани верно изглежда ужасно и то си е..Тоя кат е на 60 ти ще си в разцвета на младоста си :-D хахаха

Wrathchild
06-13-2008, 03:31
:razz: Видя ли сега, че всяка следваща я спохожда това, което спохожда и жената и децата :razz:

He3HauKa
06-13-2008, 05:13
Семейство Адамс ряпа да яде ! Вие сте боли бе хора , :-x

miss_asi
06-13-2008, 05:16
:shock: Потресена съм... :shock:

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-13-2008, 05:52
Странно защо авторката на поста нарича оня 47-годишния "малчо". Не е ли ясно, че на средна възраст тези мъже си търсят някое младо девойче да им чеше егото и да си помпат самочувствието, че още стават...

Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 06:14
Пази приятелката си, баща ти в момент на отчаяние от загубата на майка ти си намира изтривалка(макар че той не е виновен за тва, щото става подсъзнателно).

GregoryHouse
06-13-2008, 13:05
Я и психолози си намерихме...

Bcu4ko_ko3
06-13-2008, 13:19
Я и психолози си намерихме...
Според мен точната дума е кучета :-P

vesito13
06-13-2008, 17:32
Ако тази история е истина , което лично мен малко ме съмнява , и двамата с баща ти не сте наред с главата :?

ra4ence
06-13-2008, 17:42
Баща ти знае ли за твоят любим? Интересна ми е неговата позоция по това дъщеря му да ходи с по-възрастен дори и от него.Дали би те спрял? И ако те спре,тогава самия той какво прави с приятелката ти..
а ако няма нищо против,значи наистина трябва да се притесняваме за теб и него

wintersun
06-13-2008, 19:07
Абе не мога да ви разбера хора. Явно съм станала консерва на 17 :D .