View Full Version : Приятелки или по-точно предателки?
angelcheeee_93
06-04-2008, 14:21
:-o
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
06-04-2008, 14:43
Ami shtom sa se pokazali taka nezainteresovani i ochevidno te izbqgvat, znachi ima nesdhto.. demek - ne si zaslugava za takiva, nameri si drugi priatelki, no ne se doverqvai na horata.. - vigdash kakvi sa..
life.hates.me
06-04-2008, 14:46
Както ти сама каза те са предателки, а не приятелки .. Следователно не си струва зареди тях да ти е гадно ;] Намери си по - свестни ;] Поогледай се наоколо и ще ги забележиш ;]
:-)
jujulinkaa
06-04-2008, 15:03
[Както ти сама каза те са предателки, а не приятелки .. Следователно не си струва зареди тях да ти е гадно ;] Намери си по - свестни ;] Поогледай се наоколо и ще ги забележиш ;]
:-)
+1
buttertoast
06-04-2008, 15:35
А няма ли да е по-добре просто да попиташ какво става? Сигурна съм,че има причина - може би сте си омръзнали,или си казала нещо не на място по-рано .. все ще има обяснение за държанието им :) А и така ще бъде по-добре за приятелството ви - ако изобщо го има,ще го заздравите :)
FunkyFresh
06-04-2008, 16:42
Както каза buttertoast по добре се изясни с тях. Кой знае може вината да е в теб, може и да не е! Говори с тях и ще разбереш
:)
astralized
06-04-2008, 17:45
Ми виж кво, не те знам кой клас си, но универсална за всички възрасти истина е "Не се доверявай никому изцяло". Щото в един момент всичко отива по дяволите. Ако си им писнала - техен проблем. Зарежи цялата работа и кийп уокинг.
заеби ги.. навярно не са единствената ти компания..покажи им че не са единствени
Forester
06-04-2008, 18:50
За пореден път се обеждавам,че няма истински приятели.Ако има са голяма рядкост..Зарежи ги.Няма смисъл да ти е гадно.
sexa_na_kompleksa
06-05-2008, 07:57
Първо поговори с тях. Пък после ще прецениш дали трябва да прекратиш взаимоотношенията си с тях.