Влез

View Full Version : За или против сте за вечерния час? ЗАЩО???

HiM_AnGeL
06-04-2008, 15:07
Знам че искате да не се припирате по цели дни и нощи но не мислите ли че и родителите са прави все пак понякога? :? Кажи си мнението сега :-)

ZuCkI
06-04-2008, 15:46
естествено че са в правото си особенно като нямат доверие на компанията или мястото :)

Но има и случай където не е необходим :?

miloto_girl_4e
06-04-2008, 15:54
"ЗА" вечерният час, но не наложен от държавата, а от родителите :!: (не, че този от държава някой го спазва де...)
Не е нормално момиче на 15-16 години да ходи на нощна дискотека, да запива по паркове и градинки и тем подобни неща, които не са подходящи за въпросната възраст :!:
Няма нищо лошо от време на време(не всяка седмица, а от време на време :!:)да се правят компромиси, да се оставят децата малко по до късно навън или да спят при приятелка..., но всичко да е с мярка :!:

veile
06-04-2008, 16:17
'ЗА' вечерният час съм ..... и аз мисля че е не е нормално непълнолетни деца да ходят по нощтни дискотеки ...( и аз съм непълнолетен)...да се прибират когато си искат и т.н..... но поне 1 ден от седмицата трябва да се правят компромиси..или по важни дни... да можем да седим до края на купона :)

olive_oil
06-04-2008, 17:23
аз лично съм против, защото имам достатъчен самокнтрол, знам кога е вече нередно да съм навън и с кого до колко да седя

Sarabi
06-04-2008, 17:41
Разбира се , че родителите са прави ! Като знаят какви изруди се размотават по улиците, както се говори само за т'ва как намират трупове в разни кофи, като знаят колко е разхайтено "тийн обществото" сега и какви са забавленията му - алкохол, трева, едва ли не направо разврат... естествено че трябва да окажат малко контрол. Трябва ли 12 - 13 - 14 - 15 - 16 годишни да се размотават пияни по улиците в 12 часа ? Естествено, има и изключения, не слагам всички под общ знаменател. Но мнозинството е така. Родителите трябва да се грижат децата им да не са развалини на 20 години, защото са се съсипали сами от пиячка и друсане. И да ги пазят от всякакви форми на насилие, с които могат да се срещнат основно по улиците нощем (не че деня прави света по - добър, лудите са си луди по всяко време). Кой човек ще израстне здрав психически и физически, ако примерно веднъж са го хванали в някво меле и са му счупили ребрата и са му избили зъбите или някое момиче са го изнасилили и кой знае к'во са му направили и т.н.
Абсолютно "за" съм за вечерния час, въпреки, че ни най - малко го спазвам. Ако аз бях родител нямаше да позволявам такова нещо.

astralized
06-04-2008, 17:57
"За" до определена възраст. Смешно ми е като гледам някой да гълчи примерно осемнайсетгодишния си син, който стърчи две глави над него, задето се е прибрал по-късно. Ама сте прави и вие, не е особено приятна гледката на дванайсетгодишни пияни ученички из крайбрежните алеи с разни "батковци"....честа, за съжаление, ама т'ва, че е болно обществото, не е новина.

amarok
06-04-2008, 19:34
За мен няма ве4ерен 4ас оня ден ги питам вав 12 часа ве4ерта може ли навун те нищо не казват фанах и си излезнах до 5 часа сутринта :grin: ама рядко стоя до кам 5 пропринцип се прибирам кам 2,3 ве4ерта ина4е сам на 15 :)

We Will Rock You
06-04-2008, 19:38
Не мога да кажа точно!За до 12-14 години и оттам може и до по-късничко!Но да не се прекалява! :)

DieselBlood
06-04-2008, 19:46
на 15,но въпреки това:
лятото-10 часа толкоз.Не ми харесва,но го спазвам
Твърдо ЗА и мисля,че трябва да има глоби за родитери,пуснали 13 годишни лапета вън.
Пример:Някъв пуска 11 годишно!!!!! лапе на дискотека.То там са напива и дръпнал надолу сутиена на барманката,защото отказала да му сипе чаша водка.Викнали полиция и т.н.Казало къде живее,отиват,звънят и отваря бащата и куките викат "Абе, г-не,така и така сина ви се е напил и направил това и това".И представете си оня вика "Ко ми пука аз съм го пуснал да празнува".Направете си извод

pavkata91
06-04-2008, 19:58
Аз вечерен час нямам..само то държавата имам наложен но от нашите въобще нямам..като се събера с компанията пред блока..по 2-3 часа се прибираме

HiM_AnGeL
06-05-2008, 08:26
принципно и аз съм против да седят навън деца на по 10 годинки до никоето време но от друга страна то този начин родителите показват недоверие и тва на мен лично не ми се нрави :? аз съм на 16 и досега в наша мила и прекрасна софия 8-) не съм седяла до повече от 1 навън и то ако съм то съм била с родителите си... :-o много ми е смешно и не мога да си обясня защо подяволите родителите си водят 9 годишните деца на нощни дискотеки с тях :( все пак те са деца и се представете как от малки биват възпитавани... :-o

Seducti0n
06-05-2008, 08:38
принципно и аз съм против да седят навън деца на по 10 годинки до никоето време но от друга страна то този начин родителите показват недоверие и тва на мен лично не ми се нрави :? аз съм на 16 и досега в наша мила и прекрасна софия 8-) не съм седяла до повече от 1 навън и то ако съм то съм била с родителите си... :-o много ми е смешно и не мога да си обясня защо подяволите родителите си водят 9 годишните деца на нощни дискотеки с тях :( все пак те са деца и се представете как от малки биват възпитавани... :-o

Казвам го за пореден път.Въпроса за вечерния час НЕ опира единствено до доверието, което родителите грасуват на децата си!
Всеки един си дава сметка в какви времене живеем.Постоянно ни заливат с черни хроники убийства, изнасилвания и т.н и т.н.
И за какво доверие да става въпрос, за бога?!
Разберете, че ваще искат да ви предпазят...!толкова ли не може да го оцените това нещо и да се радвате, че някой наистина го е грижа за вас?!
И да не е нормално малолетни да осъмват по паркове и градинки, но замислите се над това дали, ако се налага контрол вкъщи ще се стига до подобен вид случки?! :-o

h4x0r
06-05-2008, 08:42
Против!
Тъпите ченгета само пречат на мен и тайфата да се натряскваме яко с бира и водка и да измъчваме/разстрелваме/бесим чалгари по улиците! :-x
В краен случай ще изпозастреляме ченгетата!

butty
06-05-2008, 08:48
ами ... по принцип съм за вечерния час по всичките тези причини ,които бяха изборени по-горе от другите. Но .. до определан възраст.. аз съм вече на 17, но все още не ме пускат до много късно, където и да съм -на рожден ден,купон и т.н. Преди ми беше кофти, но свикнах.. Но си мисля, че вече съм достатъчно пораснала и знам какво да правя... и би ми се искало да ме пускат да по-късно, но .. не зависи от мен, за съжаление

SeXyL[!]Nk@
06-05-2008, 09:01
До десет ,най-много дванайсет годишна възраст нека има час и мярки,но след това съм против.

inSane_baby
06-05-2008, 10:59
ПРОТИВ вечерния час наложен от държавата! Родителите не са малки, че да преценят кога да пуснат децата си... И какво като 12-13 годишните са до 11 навън? Като бях на 12 и аз си седях до 11-12 на село, събирахме се по пейките пред нас или някой приятел и си лафехме, играехме разни игрички... Не виждам нищо лошо в това... И все пак- нека е по преценка на родителите, а не на президента.. :x

i_hate_you_but_i_love_you
06-05-2008, 13:20
Много ясно че съм против!!! Живея си собствен живот и не ми пука кво казват наще.. прибирам се когато ми скимне щото така ми е кеф :grin:

Kurvata
06-05-2008, 16:38
Много ясно че съм против!!! Живея си собствен живот и не ми пука кво казват наще.. прибирам се когато ми скимне щото така ми е кеф :grin:
+1 :grin:

cS_LaMeRkA
06-05-2008, 16:45
"ЗА" вечерният час, но не наложен от държавата, а от родителите :!: (не, че този от държава някой го спазва де...)
Не е нормално момиче на 15-16 години да ходи на нощна дискотека, да запива по паркове и градинки и тем подобни неща, които не са подходящи за въпросната възраст :!:
Няма нищо лошо от време на време(не всяка седмица, а от време на време :!:)да се правят компромиси, да се оставят децата малко по до късно навън или да спят при приятелка..., но всичко да е с мярка :!:

+1, макар че мама е мноо консервативна и дори през деня не ме пуска :shock: :x

Duvessa
06-05-2008, 17:38
„За” вечерният час съм. Мисля обаче, че наложен от държавата няма да се спазва толкова, защото и сега има някакви наложени ограничения, но никой не се съобразява с тях. За да не е безсмислена реформата, трябва да има и голямо съдействие от страна на родителите. Децата се страхуват повече от тях, отколкото от държавата, защото си мислят, че могат да се измъкнат и да не бъдат глобени за нарушаване на вечерния час. Ако обаче се следи за спазването на това правило от самите родители, то тогава ще бъде изпълнявано- като ги накажат да не излизат, спрат им парите и вземат телефоните, следващия път ще се замислят хората, дали да се прибират пак толкова късно.
Да- повечето родители сами могат да преценят какво е добре за техните деца и според поведението им и доверието, което им имат да наложат някакъв час. Не забравяйте обаче, че има и такива, които не ги е грижа много за децата им или просто не обръщат такова голямо внимание, дават им прекалена свобода. Вечер е най-лесно за психопатите, педофилите (и евентуално пияните покрай дискотеките) да нападнат някого. Именно по тъмно се случват най-много убийства, изнасилвания, кражби и т.н. Някои родители обаче, не се съобразяват с това, като си мислят: „Това няма да се случи на моето дете”, позволяват им да стоят едва ли не до сутринта по улиците, а после, като стане нещо с децата им, съжаляват цял живот. Примери много- често по новините излъчват такива случаи.
Вечерният час, според мен, освен че ще помогне поне малко за увеличаването на безопасността на тинейджърите, ще въведе и някакви ред и дисциплина. Те трябва да се научат да спазват правила- неспазването им е и в основата на много проблеми.

Blo0dyBitch
06-05-2008, 18:48
+ 1

BuBi008
06-05-2008, 23:23
Мммммм...... аз съм против и точно и за това нямам и вечерен час а й нямам такъв почти от 14 годишна тъйче няма какво да ми обяснявате че ако едно дете няма вечерен час и не му се налага такъв контрол от страна на родителите то ще се размотава пияно из улиците и ще бъде пулен провал и буквално рухнал човек в бъдещето. Напротив аз съм жив пример и мисля че станах по -добра точно защото родителите ми не са ми поставяли чак такива ултиматуми. По-добра защото аз сама научих кое е правилно и кое не и как ще мио повлияе и поне сега разбирам защо е така и наистина си се пазя от лошите неща не защото мама и тате са казали така а просто защото аз разбирам а не е нещо едва ли не назубрено. А й плюс това така се оформя характера на детето много по-добре . Тъйче вечерният час не е от значение..... човек може сам да се научи да поема отговорности без да бъде контролиран от родителите.

TheNewReligion
06-06-2008, 08:18
Понякога ? Родителите ВИНАГИ са прави ! Какво означава "За" или "Против" вечерния час ? Естествено ,че едно малолетно дете трябва да има вечерен час , наложен от родители му !!! Ако няма случайно да си мислил/а какво би могло да стане ? Детето ще си помисли ,че може да се прибира когато си пожелае ! Примерно може да реши да се прибере в 12 ч. сутринта ! Ако родителите му не го потърсят може някой да го отвлече , убие и да му навреди ! Моля ви да престанете с тъпите въпроси ! Просто мислете преди да пишете тема ! :x

Pedigree
06-06-2008, 08:29
Естествено, че съм "ЗА".

Seducti0n
06-06-2008, 08:44
Понякога ? Родителите ВИНАГИ са прави ! Какво означава "За" или "Против" вечерния час ? Естествено ,че едно малолетно дете трябва да има вечерен час , наложен от родители му !!! Ако няма случайно да си мислил/а какво би могло да стане ? Детето ще си помисли ,че може да се прибира когато си пожелае ! Примерно може да реши да се прибере в 12 ч. сутринта ! Ако родителите му не го потърсят може някой да го отвлече , убие и да му навреди ! Моля ви да престанете с тъпите въпроси ! Просто мислете преди да пишете тема ! :x

Няма абсолютно никакво значение дали родителя ще потърси на време детето си или не.Убийсва, изнасилвания, отвличания стават непрекъснато.... :?
П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....! :x

BeboP
06-06-2008, 10:30
ЗА!

Wrathchild
06-06-2008, 13:45
Вечерен час никога не съм имала, но когато бях малка, задължително трябваше да съм пред блока когато се стъмни.
После като поотраснах малко ме пускаха с приятелите ми, тъй като им беше известно, че не е много приятно всички да се забавляват, а аз в 7 часа да изтърся 'Добре, компания, айде аз се прибирам, че става късно', но трябваше да знаят с кой съм, да се обадя ако ще се прибера след 9-10, да ме изпрати някой до вкъщи и да имат телефона на някой от тези, с които ще бъда, в случай, че не могат да се свържат с мен.
А относно онази, която каза, че се прибира когато й скимне, защото така й е кеф, ще кажа, че не й пожелавам някой от психопатите на улицата да я срещне.

Ivalinka
06-06-2008, 16:14
аз излизам много рядко и мога да се оправям сама...против!!!!!

TheNewReligion
06-06-2008, 20:53

Няма абсолютно никакво значение дали родителя ще потърси на време детето си или не.Убийсва, изнасилвания, отвличания стават непрекъснато.... :?
П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....! :x
E , да така е ! :? :? :? Исках да кажа , че е редно децата да си имаме вечерен час наложен от родители ни , но не се изразих правилно !

psychopath
06-06-2008, 23:59

П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....! :x много си строга. :D

пс- всичко си има граници...но "забраненият плод" е най-сладък...това трябва да го знае всеки родител :>

SeXyL[!]Nk@
06-07-2008, 13:35
ЦвЕтИт0 написа:
Няма абсолютно никакво значение дали родителя ще потърси на време детето си или не.Убийсва, изнасилвания, отвличания стават непрекъснато....
П.С-На такива родители дето се правят на много либерални и широкоскроени трябва да им се отнеме попечинелството....!

Мойта майка е либерална....и?АЗ никога не съм имала вечерен час,никога не неса ми званяли да се прибирам или да ме проверяват ,или тем подобни щуротии и глупости... и никой не и е отнел попечителството до сега,мога дати кажа.Така,че не говори глупости.

gabi_94
06-08-2008, 19:50
ами аз съм за вечерния час поне до 16 години. На 13 съм и наще ме пускат най-късно до към 10 през лятото, но аз се прибирам с приятели и не съм сама. Ако съм сама ще ми кажат да се прибирам по-рано. Зимата ме пускат до към 7 вечерта, щото тогава вече е доста тъмно. Наистина вече е пълно с безотговорни родители. Аз ходя на дискотека и стоя там до към 9.30 с моите приятели, които са над 14 повечето. Гледам некви лапета на по 10,11 години да пушат цигари и да пият водка, което е просто недопустимо. :? :shock:

angelofsin
06-08-2008, 20:11
az sy6to sam za ve4erniq 4as.. no moite roditeli sa malko skepti4no nastroeni 4e ve4e iskam da hodq tuk tame... ve4e sam na 17 a te gorkite osobenno ba6ta mi.. mi pravqt problem pon qkoga za6to sepribiram v 10 i 30 ili 11... koeto mn me drazni... prosto ne moga da im vtyplq 4e kogato iskam da ostana do po kusno te 6te me pusnat... ot edna strana gi razbiram za6toto sam im edni4ka, no ve4e za moqta vyzrast mislq 4e e normalno da stoq do po - kysno s fr.. no za tezi koito sa na po 11 12 ,,, ne e normalno az se vazmu6tavam ot tva 4e az se pribirav primerno v 10 , a te stoqt do sredno6t nz kak gi puskat za tva ve4e pove4eto pu6at , piqt, drogirat se i t.n. tva e moeto mnenie :) roditelite trqbva da sa po otgovorni sprqmo decata si.. ;]

Krasencety
06-14-2008, 11:50
за съм щот родителите се притесняват за нас все пак пък и не е хубаво деца да се шляят по улиците по сред нощ! :?

Bcu4ko_ko3
06-14-2008, 12:57
Вечерният час е простотия, измислена, за да държи хората под контрол като овце.

firesnow
06-14-2008, 14:39
за съм ако се налага
аз лично никога не съм имал вечерен час / освен когат бях при баща ми ...добре че живеех на първия и баща ми имаше големи дежурства kekeke :P /
но при майка ми винаги съм се прибирал когато поискам дори и да е след 3 дни няа проблеми не че и майка ми може да ме накаже или нещо но деа знам явно не е проблем за нея шот квот и да напрая се прибирам читав :D

Puky
06-14-2008, 16:12
И аз съм "ЗА" вечерният час (поне докато навърша 17 ) .. Но наложен от родителите ми , защото искат да ме предпазят :) :) ... Мене ми става много смешно , защото имам познати който са дори по-малки от мен и нямат вечерен час.. :? И каква е тая работа . Не може ли да имат поне капчица отговорност тея родители .. :x :? :?

moon_flower
06-14-2008, 20:53
"ЗА"!Мен не ме пускат да излизам по тъмно примерно,което сега всички ще кажат,че е ебаси тъпото.Отначало много седразнех,но разбирам защо го правят нашите...явно искат да ме предпазят.Прави са.Определено съм за вечерните часове.Прекалено масова стана гледката на пияните момичета по парковете и изнасилените.

kuklichka_bg
06-14-2008, 22:24
Аз като бях на 11 и бях до 11 на вън е в квартала мн ясно сега ако ще закъснявам се обаждам и тей :P

kuklichka_bg
06-14-2008, 22:27

те убийствата и сечко друго става по всяко време.хахАх то по твойта логика никаде да не ходим

Пс:горкото ти дете 8-)

DieselBlood
06-15-2008, 08:31
Писах в по-горе
До 16-10 часа толкоз
И на мен не ми е приятно,на 15 ама до 10 лятото толкоз
Сега друга е ситуацията в по-малките градове
Аз живея в Бургас и след 7 в центъра освен с майка ми не ходя
Някои ще кажат"Гледай га пък тоя на 15 и с майка си в центъра ходи"
ами страх ме е и кво тва не ма праи тъп

Burzumul
06-15-2008, 14:55
^ Мене в София ме пускат до към 8-9 вечерта, а в Бургас до към 9-10 о.О

natalia_91
06-15-2008, 16:47
за трябва да има контрол :)

mirelS
06-21-2008, 20:17
Uff toq vecheren chas.. poneje jiveq na 3-4 spirki rastoqnie ot priqtelite si ii se pribiram vinagi s reis a posledniq mi e v 10 i 30 :-x Dovolna sum no sum sigurna che ako jiveeh blizo do mestata kudeto se subirame s priqtli shtqh da stoq pone do 11.. na 14 godini sum :) A kogato sum na rd ili kupon se pribiram s taxi nai kusno do 12-12:30 ,no nikoga po tove vreme ne se razkarvam po ulicite.. ili sum v kafe,ili kudeot sme se subralii tam :) Stiga mi tova ,a gadno mi e che kato izlqza 2-3 puti vecher i veche bashta mi pochva da vika che mn sum izlizala :-x Lqto eeeee :( A kogato sum na uchilishte izlizam vecher samo 1 put - petuk :)

mirelS
06-21-2008, 20:23
O zabravih da otgovorq na vuprosa - za vecherniq chas sum :)

AnChItOoOo
06-21-2008, 21:38
ЗА!!! :)

Presli
06-21-2008, 21:39
Аз нямам вечерен час, но като стана баща и имам дете момиче, ще има цял живот вечерен час, ако е момче, ще има вечерен час до 13-14 годишен след това не :)
Това е само мое собствено мнение :)

sharmen
06-21-2008, 21:44
За съм .. аз нямам вечерен час (въпреки че съм на 14) нашите ми имат доверие а и аз гледам да не се прибирам по късно от 22/23h

SeXyL[!]Nk@
06-21-2008, 21:45
Аз нямам вечерен час, но като стана баща и имам дете момиче, ще има цял живот вечерен час, ако е момче, ще има вечерен час до 13-14 годишен след това не :)
Това е само мое собствено мнение :)

Е-е-е-...вие мъжети кв'и сте солидарни 1 към друг... :D

hgfh
06-25-2008, 02:40
az sum ZA.. po dobre da se pribiram rano no da znam 4e sam v bezopasnost otkolkoto da visq cifki do 3 4 sutrinta i posle da treperq da ne bi nqkoi da me napadne..

prettyIdeath
06-25-2008, 05:36
За вечерния час съм, въпреки че ми е неприятно да се прибирам към 10-10:30ч.Все пак винаги когато съм ги помолила да остана и до много по-късно /примерно ако ходя на р.д./ са ме пускали.
Против съм че има малки, много по-малки от мен, които аз като се прибирам ги чувам как си говорят де ще ходят сега... което е голяма безутговорност на родителите да си пускат 12-13 годишните дъщери и синове до посред нощ.

EniTyYy
06-26-2008, 12:35
аз съм ПРОТИВ,и нямам вечерен час :) Въпреки това се прибирам в 10 8-)

death_wish_
06-27-2008, 16:36
Az sum ZA vecherniqt chas i imam takuv -22:00 :D

Forester
06-28-2008, 23:28
Определено ЗА съм ! Един приятел ми е разказвал как някакво момиче в 6-клас се прибирало рано сутрин ,пияно като ...свиня...ама не ей така малко,ами мъжката.Така ,че по-добре да си има вечерен час,а кой го спазва си е върпос на държание ..

FENKATAA
06-29-2008, 01:02
АБСОЛЮТНО ЗА просто трябва да има вечерен час няма значение с каква компания се движиш просто деца на по 15 години след 00 не трябва въобще да се мяркат по улиците :x , защото затова стават тея изнасилвания и кви ли не други простотии пък никой не е способен да ме убеди, че те не са най-застрашени и то точно посред нощите

_showy_
06-29-2008, 09:51
Определено съм За! :)
Опасно е.. Особено, ако се наложи на някое момиче да се прибере само вечерта, независимо на колко години е. :?
Пък и на родителите със сигурност им е неспокойно.

RoHuToy
06-29-2008, 20:15
o0o0o0 az sum protiv ve4erniq 4as :roll: (ne 4e go spazvam de) no e tupo da mi kajat v 11 -11 :30 da sum si v nas a moite priqteli da sa na rd ili kypon i az da si trugna purva i to na nai- qkite momenti :x pri fakt 4e znaqt s koi i kude sum :smt022 govorix mn puti s tqx a faida nqma :-k plsss kajete kakvo da pravq...?

Nam3less
06-29-2008, 22:30
o0o0o0 az sum protiv ve4erniq 4as :roll: (ne 4e go spazvam de) no e tupo da mi kajat v 11 -11 :30 da sum si v nas a moite priqteli da sa na rd ili kypon i az da si trugna purva i to na nai- qkite momenti :x pri fakt 4e znaqt s koi i kude sum :smt022 govorix mn puti s tqx a faida nqma :-k plsss kajete kakvo da pravq...?Явно има причина, и заради това което написа я разбирам, съм съгласен с родителите ти :D Мен от 16 години ме пускат по цели нощи, просто щото ми имат доверие, даже майка ми узна че някой път взимам леки наркотици, и пак ме пускат. И е строга и нормална жена. Просто ми имат прекалено даже доверие, което съм оправдавал години наред, даже и за наркотиците.

bonbonkata011
06-30-2008, 05:33
миии аз нямам вечерен час :grin: 8) :-P незнам защо сигурно мама ми има доверие и познава всички мои френдове.но според мен родителите са в правото си да поставят вечерни часове,защото сигурно се притесняват за децата си :oops: :lol: 8-) :-o

emviii
06-30-2008, 05:44
Protiv sum zashtoto ponqkoga roditelite slagat mnogo strog chas i nikoi ne moje da se radva na lqtoto si da kajem ;]

P.S - ne go kazvam zashtoto az imam i mi e kofti , az nqmam takiva ogranicheniq no ima deca koito imat i im e mnogo gadno da gi pribirat v 9 - 10 ;]

ludo_momiche
06-30-2008, 07:21
"ЗА" вечерният час, но не наложен от държавата, а от родителите Много сори,амаааа...този от държавата къв е ,не съм чувала даже за нещо подобно,но може де,питам за да съм по-информирана. :) Иначе по темата, вечерен час да ви кажа никой не ми е давал, просто като ми омръзне и се прибирам,а иначе ако им трябвам спешно те ми звънят....ама ся аз не кисна като някои до 2 на дискотеки,говорим за ..нз..9-10 например,като съм излязла рано особено.

sweet_baby_cool
06-30-2008, 09:01
az sam "za" no s po-kasni 4asove

sladkish_14
06-30-2008, 09:20
ЗА вечерния час!!!Ако имаше вечерен час примерно до 20:00 часа през зимата и до 22:00 най-късно през лятото,нямаше да има толко малки 13 годишни курви,които да се натискат с момчетата в 12:00 през нощта :x

bobo_kaulitz
11-27-2008, 12:25
50 на 50 съм аз :D има и добри страни да има вечерен час ама си има и гадни

AvRiLFaN95
11-27-2008, 12:30
50 на 50 съм аз :D има и добри страни да има вечерен час ама си има и гадни
Подкрепям. :)

reni7o0o
11-27-2008, 17:58
еми аз съм за и против...от една страна хубаво е да има вечерен час поне родителите ще са малко по спокойни :) но понякога като не ти се пребира, а ти се стои на вън защото вкъщи просто се задушаваш е по яко :)

Byyyy
11-27-2008, 18:23
ЗА

strong
11-27-2008, 18:59
Твърдо съм "ЗА", защото има мн келешчета, които трябва да им се свали от надутото им самочувствие! :x