PDA

View Full Version : Просто да споделя.

shmurkam
06-04-2008, 18:07
Преди няколко месеца се запознах с едно невероятно момче,той с година по-голям от мен. Срещнахме се на танците ми и така...сещате се,че щом е в този раздел какво се е случило. Но нещо се обърка и просто я подкарахме само като приятели.
Както и да е...най-добрата ми приятелка реши да идва да танцува с мен,просто да става купона. Но проблемът дойде,тя също мн го хареса. Обещах и с него да си уговорим среща и да му наговоря какви ли не неща за да ме остави(защото повече от ясно е на дори треньора ни,че той хич не е безразличен към мен) и долу-горе да завъртя нещата към нея. Ако се получи супер,но аз го виждам и хората ми го казвт,че е луд просто по мен. Реши да тръгне с едно момиче за да ме накара да ревнувам,после се заговаряше по-така с друго,но вижда че съм каменна и какво да прави? Започна с приятелката ми,всмисъл че пуска някои мръснишки думи вика,че й е жена. И най-дразнещото е,че през цялото време ме гледа с поглед дето казва сякаш:видя ли,че мога и без теб?ще се молиш да се върнеш при мен. Разбирате ли,той въобще не я харесва,но тя е доста стеснителна да не кажа задръстена и глупавите му закачки направо я подлудяват и тя си въобразява разни неща. Мога да ги уредя,това не ми е проблем. Няма да ми е последното момче,я! Но змам,че рано или късно ще я зарежи и това мн ще я нарани. Бихте си казали,ами тогава въобще да не тръгват,да но тя и без това мн ще се разтрои,че не я иска. Демек шах и почти мат...Ох,мн съм объркана,тя е най-ценната ми приятелка + това е нежна душа,а той е пълен боклук за когото не ми пука,а ме хр. Какво да правя,мамка му?!

П.П.Сру,че съм писала на места без знаци. Просто съм мн разтроена,участвам в нещо като любовен триъгълник и долу -горе се получава така,че бягаш от този който те обича,а бягаш към този който бяга от теб. (аз никого не обичам,обичта ми към момичето е съвсем приятелска да не вземете да си помислите нещо). Благодаря за отделеното време!

Remini
06-04-2008, 18:12
Какви танци тренираш?

Поговори с него...според мен искренноста е най-доброто уръжие в тази ситуация

shmurkam
06-04-2008, 18:17
Какви танци тренираш?

Поговори с него...според мен искренноста е най-доброто уръжие в тази ситуация
Ами аз съм музикална личност. Преди латино,после художествени и сега народни,но най са ми интересни народните.
Да,мисля да му кажа за нейните чувства към него,нз...

Remini
06-04-2008, 18:20
По добре не говори от нейно име....всичко ще се нареди
Говори с приятелката си и обясни как стоят нещата...
Но ако той играе ролята на такъв сваляч мисля че ще е най-добре ако и двете му завъртите някой номер :D

Nefarian
06-04-2008, 18:21
Тегли му една майна :-o

Lady_B_
06-04-2008, 18:25
А защо не вземеш да обясниш на приятелката си, че тоя е "боклук" и да не му се връзва ! Така и вълкът сит и агнето цяло :D

BlueFace
06-04-2008, 18:28
Няма много опции за действие...Може да ги уредиш и да му кажеш че ако я зареже ще го скопиш или нещо такова... :D

sweet_sorcerer
06-04-2008, 19:14
Тегли му една майна :-o
+1