View Full Version : приятелката или европейското
значи почва европейското по футбол и приятелката ми даде ултиматом да избирам между него или нея понеже пачкам до 7 вечерта и няма да имам много време и за двете неща :D
DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:09
значи почва европейското по футбол и приятелката ми даде ултиматом да избирам между него или нея понеже пачкам до 7 вечерта и няма да имам много време и за двете неща :D
Ех каква рисима приятелка си си намерил :D Аз лично никога не бих забранила на приятеля си да гледа футбол,но ако найстина държиш на нея ще избереш да си с нея :D
Ем знае че футболът ми е страст пък я каня да гледа със нас ама не ще и да чуе за мач ще трябва да изпирам дните със по интересните мачове да мога да обърна внимание и на нея
sweet_sorcerer
06-04-2008, 20:15
Да вееее! Не го е казала сериозно,нали? :? :?
DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:18
Ем знае че футболът ми е страст пък я каня да гледа със нас ама не ще и да чуе за мач ще трябва да изпирам дните със по интересните мачове да мога да обърна внимание и на нея
Поговори с нея и се помъчете да стигнете до някакво споразумение.
Да ти кажа не мога да разбера хората които дават такива ултиматоми като при мен сякаш правя престъбление утре като се видим ще се изясним напълно после да няма отрицателни последици
Big_JoJo
06-04-2008, 20:24
земаш я пред теливизора и там я опраяш докато гледаш мача :razz: :razz: :razz:
DivoTo_KoTe
06-04-2008, 20:25
Друг вариант е да и подариш някой масаж в някое студио,докато ти си гледаш мача.
PePeLePew
06-04-2008, 20:25
дано да направите компромис определено европейското се очертава много интересно и не е за изпускане,но и гаджето сигурно не е за изпускане
SiNiStEr
06-04-2008, 20:32
Аз бих избрала мача,нищо,че съм момиче.... 8)
Трябва да се правят компромиси.
дано да направите компромис определено европейското се очертава много интересно и не е за изпускане,но и гаджето сигурно не е за изпускане
за жалост е така и на двете се кефя супер много
crazyhair
06-04-2008, 20:34
Друг вариант е да и подариш някой масаж в някое студио,докато ти си гледаш мача.
+1 :D
Spider4eto
06-04-2008, 20:35
бахти да си сравняваш приятелката с некво тъпо европейско :?
не е лошо като вариант но ще ми легне малко скъпочко :D
като гледам как мислиш и ти може да си пасните много със нея :)
Мои човек ти добре ли си бе , кое момиче може да замести ШЛ бе
ем брат точно финала го гледахме двамата и 2 часа не и обарнах никво внимание и след това не ми пусна цели 10 дни :-D
az sum momi4e i 6te kaja : EVROPEISKOTO! to 6te mine i 6te zamine a tq 6te ostane :) kaji i 4e si muj i 4e iska6 da gleda6 futbol ako ne pravi6 tova ve4e ti ostavat suvsem malko ne6ta koito da te otli4avat ot drugiq pol (ne te poznavam , ne 4e ne6to prosto malko se filmirai :D).....az ne gledam sport no za evropeiskoto bih se lepnala do gadjeto :)
никога не са ми давали ултиматуми или да избирам или някаква друга подобна глупости,аз също не съм и няма да го направя.съвета ми е да стигнете до споразумение и да си обясните някои неща ... като например,че света не се върти около приятелката ти ...
Spider4eto
06-04-2008, 20:51
като гледам как мислиш и ти може да си пасните много със нея :) ем така де, представям си и мен да ме предпочитат с някъв филм или мач. Ако имаш видео примерно можеш спокойно да си запишеш мача и като се прибереш да го гледаш. или из нета да го намериш, знам ли
като гледам как мислиш и ти може да си пасните много със нея :) ем така де, представям си и мен да ме предпочитат с някъв филм или мач. Ако имаш видео примерно можеш спокойно да си запишеш мача и като се прибереш да го гледаш. или из нета да го намериш, знам ли
видео имам но на запис се губи тръпката от цялото удоволствие друго си е да го гледаш пряко :)
Spider4eto
06-04-2008, 20:57
видео имам но на запис се губи тръпката от цялото удоволствие друго си е да го гледаш пряко :)тц тц тц :?
DivoTo_KoTe
06-04-2008, 21:00
не е лошо като вариант но ще ми легне малко скъпочко :D
ем 40 лева с мед
55 с шоколад
Поне в моя град е толкова,познавам една козметичка.
Ivalinka
06-04-2008, 21:09
европейското..а нея направо я зарязвай....
blueberry_14
06-04-2008, 21:21
az sum momi4e i 6te kaja : EVROPEISKOTO! to 6te mine i 6te zamine a tq 6te ostane :) kaji i 4e si muj i 4e iska6 da gleda6 futbol ako ne pravi6 tova ve4e ti ostavat suvsem malko ne6ta koito da te otli4avat ot drugiq pol (ne te poznavam , ne 4e ne6to prosto malko se filmirai :D).....az ne gledam sport no za evropeiskoto bih se lepnala do gadjeto :)
+1 и все пак идеята за масажа беше доста добра ;)
sweet_sorcerer
06-05-2008, 16:16
видео имам но на запис се губи тръпката от цялото удоволствие друго си е да го гледаш пряко :)
тцтцт ест, че се губи тръпката,ако е на запис....аз бих избрала ФУТБОЛА( нищо, че съм момиче :P )бахти аз колкото мразя да ми поставят ултиматоми , направо да съм и била шута в момента, в който ми каже подобно нещо....се пак мъж си,прояви малко твърдост!
charlotte
06-05-2008, 17:26
Хах приятелката ти е луда,брат..!Аз европейското ще си го гледам... :grin: Абе аз какво се обаждам точно,де...скъсах с гаджето си заради футбола...но си беше правилно решение...Та Football forever!!
GabisiTa
06-05-2008, 17:28
Ами помоли я да направи компромис и да гледа с теб... нищо няма да и стане от един мач ;)
Pliok0019
06-05-2008, 18:32
Не може ли да го гледате заедно?
В мига в койот ми посатавят ултиматум, какъвто и да било. КРАЙ, ТОЧКА ит.н.
Пък и европейското поне си заслужава жертвите.
Аз днеска зададох въпрос на приятеля ми дали близките седмици ще излизаме след 7 вечерта.Той чисто и просто ми каза "Да" и аз естествено останах доволна,но не бих посмяла да му поставям такива ултиматоми...тъпо е,лично аз също се кефя на футбола.
Хах приятелката ти е луда,брат..!Аз европейското ще си го гледам... :grin: Абе аз какво се обаждам точно,де...скъсах с гаджето си заради футбола...но си беше правилно решение...Та Football forever!!
като гледам и моята работа тръгва към късане като гледам щом сега ми поставя условия не ми се мисли какво ще е за напред
miloto_girl_4e
06-06-2008, 15:23
Самият факт, че ти поставя ултиматум трябва да ти подскаже, че не държи достатъчно на теб и да я разкараш, не може човек, който те обича да ти
поставя ултиматуми :!:
Za tova si tarsi momi4e koeto da obi4a futbola :-D
Ina4e po temata ne moga da ti pomogna qvno ako q obi4a6 6e trqbva da propusne6 evropeiskoto...
dimanushka
06-06-2008, 17:02
боже мой....... не не не не не... не ми казвай че е истина.... да уточня...аз съм момиче и ако на мен някой ми направи такъв ултиматум относно футбола (защото съм мн голяма фенка) няма да го търпя... как може да ти забрани да гледаш мачовете... и оше повече европейското... аз не бих се замислила...
bloodfrozen
06-06-2008, 17:26
Футбол > ол..
Няма какво да му мислиш - паркираш се пред телевизора и се наслаждаваш на Европейското. Един път на 4 години е, момичета - бол по всяко време на годината. 8-)
sunset_light
06-06-2008, 17:33
Гледай европейското :!:
Тя да си прави ултиматуми ако иска,ако те обича няма да ти прави ,а ще гледа с теб. :-o
GregoryHouse
06-06-2008, 17:54
Избери бирата и картофките :D
Правилно! Първо мача, а после, ако остане време, гаджето!!! :P
BulgariaZaBulgarite
06-06-2008, 18:52
Избери бирата и картофките :D
хахаха моят няма такъв проблем.аз обичам да гледам футбол даже повее от него. :razz:
pretty_fly
06-06-2008, 19:24
Ми пробвал ли си да говориш с нея (знам, че звучи банално :) ) дали няма начин да ги съчетаваш по някакъв начин.. Там обясни й колко много я обичаш и държиш на нея and so on ама й кажи и, че много би се радвал например ако тя опита да гледа Европейското с теб, па кой знае.. :)
гледаш си мачовете много ясно и в полувремето един бърз секс и си чук и оная кифла няма да се сърди
vesito13
06-06-2008, 20:36
хахаха моят няма такъв проблем.аз обичам да гледам футбол даже повее от него. :razz: и при мен така 8-)
charlotte
06-06-2008, 20:49
като гледам и моята работа тръгва към късане като гледам щом сега ми поставя условия не ми се мисли какво ще е за напред
Да уточня - момиче съм :) И все попадах на екземпляри,намиращи моята страст-футбола,за голяма тъпотия...На къде отива светът,Господи...
VerryBerry
06-06-2008, 21:03
Редувай ги :)
vesinka91
06-07-2008, 06:14
Да ти кажа не мога да разбера хората които дават такива ултиматоми като при мен сякаш правя престъбление утре като се видим ще се изясним напълно после да няма отрицателни последици
ayy nz slojna situaciq az s1m momi4e oba4e 6te mi e mn trudno da izbera zashtoto obujavam ma4a :D i nz ko bih izbrala naistina se opitaite da stignete do kompromis...6tot e mn gadno da ne gledash lubimite ma4ove :)
vesinka91
06-07-2008, 06:16
Правилно! Първо мача, а после, ако остане време, гаджето!!! :P
saglasna s1m :)
vesinka91
06-07-2008, 06:52
Za tova si tarsi momi4e koeto da obi4a futbola :-D
Ina4e po temata ne moga da ti pomogna qvno ako q obi4a6 6e trqbva da propusne6 evropeiskoto...
po dobre si tarsi druga koqto da haresva futbol kak moje da se propusne takova neshto... :)
varnen4e
06-07-2008, 07:29
Европейското много ясно.. ;)
SiNiStEr
06-07-2008, 12:05
гледаш си мачовете много ясно и в полувремето един бърз секс и си чук и оная кифла няма да се сърди
решението на проблема ;)
Мерси за отговорите на всички и съветите ем все пак съм на 24 и компанията ми е от 23-26 години може би това ще ни е последното европейско заедно че знае ли човек слет 4 години може вече всички да сме женини за това ще избера европейското и компанията да си искараме добре пък за напред какво е късмет :)