Влез

View Full Version : Ах,тези пъпки...

filito
06-05-2008, 15:42
Здравейте.
Заглавието на темата говори само за нея. Бих помолила да ми препоръчате някакакъв лосион,крем или каквото и да било против пъпки, защото постоянно излиза някоя гадина (особенно дните преди да ми дойде).Благодаря предварително. :]

diver
06-05-2008, 15:43
лептен 8-) 8-)

plamka
06-05-2008, 15:46
Крем и лосион acne out. Можеш да ги намериш в аптеките. Лосион има два вида - активен и обикновен. Активния е 7.90, другия е по - евтин. Крема е около 7 лв не помня точно. А също и Оxy е добро. Някъде около 10-11 лв е. Има различни продукти и то, аз съм използвала само едно такова като кремче в малка тубичка е нз точно кво се води. :D

nejnaDROGA
06-05-2008, 15:47
В дните преди да ти дойде е нормално да ти излизат пъпки :) Но за останалите пъпки най-добре отиди на кожен лекар за да ги види и да ти каже с какво да се мажеш :) Успех :-)

filito
06-05-2008, 15:50
Крем и лосион acne out. Можеш да ги намериш в аптеките. Лосион има два вида - активен и обикновен. Активния е 7.90, другия е по - евтин. Крема е около 7 лв не помня точно. А също и Оxy е добро.
От аcne out има ли различни видове ? Имам предвид за мазна, за суха кожа и т.н.?

tItEufFf
06-05-2008, 16:09
Аз ползвам един лосион на аптека Попова. Не знам къде живееш, но ако в твоя град има такава аптека отиди да си вземеш лосиона. Около 2.80 лева е, но има голям ефект ако не си стискала пъпките. Като си вкъщи или вечер си намазваш пъпките и след няколко часа се измиваш. Много е добро.

dare_93
06-05-2008, 16:32
ami kato si se razgonila tolkova mnogo taka e :razz: :razz: :lol:

unfaithful1234
06-05-2008, 17:18
В дните преди да ти дойде е нормално да ти излизат пъпки :) Но за останалите пъпки най-добре отиди на кожен лекар за да ги види и да ти каже с какво да се мажеш :) Успех :-)
дерматолог май му викат... 8-) Аз ти препоръчвам Zineryt!OXY-то аз си го купувам(пълен комплект за 38 лв,но има ефект)А в момента използвам продукитет на Nivea Oxygen power и съм страшно доволна! :)

plamka
06-05-2008, 19:56
Крем и лосион acne out. Можеш да ги намериш в аптеките. Лосион има два вида - активен и обикновен. Активния е 7.90, другия е по - евтин. Крема е около 7 лв не помня точно. А също и Оxy е добро.
От аcne out има ли различни видове ? Имам предвид за мазна, за суха кожа и т.н.?
Не.

alexandarchy
06-05-2008, 20:06
Аз съм момче и мисля, че не трябва да се опитваш да ги махаш пъпките, с крем порите се разширват и стават все по зле :(

sladur4e_
06-06-2008, 08:50
http://www.mistrys.co.uk/images/images/oligo25cleanser_1060_new.jpg

Това няма да ги премахне веднага,но ще ги спре!Казавам ти помага мнооого!Преди лягане си го слагай.То всъщост е пяна.1во-миеш си личето с вода,2ро-слагаш си пяната в/у лицето и нежно я разтъркваш в продължение на 2мин.,3то-изплакваш и лицето ти е напълно почистено.Можеш да го намериш в магазин Куфланд(аптеката).Струва 21лв,но е много ефикасен и добър,вземи го няма да съжеляваш! 8)

Denny
06-06-2008, 12:15
Ami az polzvam Zinerit..super sam dovolna..az si go kopuvam nqkade za 15 kinta i neshto..mn e dobur i se preporuchva ot dermatolozite..i ako naistina imash mn pupki..uporitost..i majish zdravo a i higienata da ne zabravqme :)