Влез

View Full Version : Възможно ли е да съм бременна?

love_slancho
06-05-2008, 17:25
Преди два дни с приятеля ми правихме секс.Отначало започнахме с презерватив но му падаше така,затова го махнахме.Когато той свърши,го направи извън мен.Веднага преди да му дойде го изкара.Обаче се притеснявам дали има някакъв вариант да съм бременна,защото съм чела,че преди да свършат,мъжете произвеждат прозрачна течност,в която има не много,но все пак сперматозоиди.Моля ви помогнете ми,цикълът ми закъснява и това също ме тревожи много. :(

L0LiPoP
06-05-2008, 17:31
Има и такава възможност, има много влияещи фактори, но нищо не може да се каже със сигурност.. Най-добре си направи 1-2 теста за бременност, за да не се тревожиш, ако няма за какво..
А кога се случи това без презерватива и кога трябваше да ти дойде, кажи с дати?

&ILoveU2
06-05-2008, 17:42
Преди 2 дни сте правили секс и ти закъснява. С колко? ден макс нали. Не мисля че има голям шанс. И какви тестове да прави след като няма да излязат верни толкова скоро. Само хабене на пари.

love_slancho
06-05-2008, 17:49
Закъснява ми още о преди да го направя.С 8 дни ми закъснява.

&ILoveU2
06-05-2008, 17:56
а преди това правили ли сте го без. Направи тест

ubuntu
06-05-2008, 17:56
Закъснява ми още о преди да го направя.С 8 дни ми закъснява.
ти на колко си на 14 ... еми нормално е да ти е нередовен цикъла ....

Tazadar
06-05-2008, 18:05
Еми като е с малка пишка ше му пада много ясно... Тцтцтц не те ли е срам да те забремени късопишковец???

cvetelinaaa
06-05-2008, 18:09
Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 9:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Еми като е с малка пишка ше му пада много ясно... Тцтцтц не те ли е срам да те забремени късопишковец???

:lol: :lol: :lol: :lol:

&ILoveU2
06-05-2008, 18:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: разбиваш

Само информативно: при малките пишки ерекцията е по-качествена. По-малко кръв трябва

FeelMyPain
06-05-2008, 18:14
Не обиждайте момчето просто тя може да има 8 пръста разстояние, че и на най-надарения негър да му хлопа :razz: :razz: :razz:

love_slancho
06-05-2008, 18:42
Мерси за помощта... :?

Ophelia
06-06-2008, 07:14
Преди два дни с приятеля ми правихме секс.Отначало започнахме с презерватив но му падаше така,затова го махнахме.Когато той свърши,го направи извън мен.Веднага преди да му дойде го изкара.Обаче се притеснявам дали има някакъв вариант да съм бременна,защото съм чела,че преди да свършат,мъжете произвеждат прозрачна течност,в която има не много,но все пак сперматозоиди.Моля ви помогнете ми,цикълът ми закъснява и това също ме тревожи много. :(

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ НА ТАЯ СТРАНИЦА ИМА 3 ТАКИВА ТЕМИ ШАНСА Е 0,01 %