PDA

View Full Version : Ирландски сетер631016
06-06-2008, 11:27
Продавам малки ирландски сетерчета-родени на 19 май 2008 година. Цена 120 лева. Възможна доставка. Телефони: 0886698945, 0878729380, 0898729382, имейл:sbairova@abv.bg