View Full Version : HEELLPPP
FOREVAR_ALONE
06-06-2008, 16:06
sled 1 sedmica s gadjeto pravim 2 godini...daite mi nqkakvi idei kakvo da i podarq i kak da otbelejim toq den :grin: moje da spodelite vie kakvo ste podarqvali i taka :-)
Зависи на колко си .... Ако си над 16 ..можеш да направиш една незабравима и за двамата вечер... все пак и за двамата е празник ...червенно вино листа от рози ..абе романтична вечер ... Успех :)
Съгласявам се с veile. Ако трябва да пуснем романтичното в себе си на пълна свобода, то това според мен трябва да се случва точно на такива събития. Ключовата дума за вечерта трябва да е "незабравима". Постарай се да е такава.
Може да отидете на кална баня, шоколадов масаж или изискан ресторант и се постарай да вкараш живот в атмосферата. Успех и приятно изкарване :)
dimanushka
06-06-2008, 16:50
ми аз мога да ти дам една мн готина идеика ама не знам дали ще имаш време да я направиш...
правиш 366 малки лисчета, навити на свитъчета и ги зажързваш с панделка.. и тя е мн малка.... и на листчетата пишеш някакви пожелания или някаква шега... може някакъв спомен.... нещо готино.... и го слагаш в някаква готина купа... и така всеки ден ще отваря по едно листче в началото на деня и мисля че е мн забавно... мн хора познавам които са ги правили тва и става за РД, за нова година и за всякакъв повод.. оригинално е.... ааа и листчетата трябва да са цветни... в всяка книжарница можеш да намериш такива а пук за панделката отиваш в цветарски магазин и питаш за лента която да се къса лесно.... и я правиш на още по малки левнти... голяма занимавка е да знаеш и нз дали ще успееш за седмица...
zvezdi4ka_su
06-06-2008, 16:59
*lele tova s1s lis4etata mn mi haresa :)
xXxScreamxXx
06-06-2008, 17:08
има мн такива теми ...потърси малко ;)
пич... нищо по конкретно не мога да ти кажа.. ама се пак постарай се тфа нещо мн дълго да го помни било то с някакъф гаф или нещо такофа.. за романтичност.. не знам колко може да се изпълни .. ама ако например живееш в някой блок можеш да напраиш някфа вечеря горе на покрива или да си земете нещо и да отидете.. сповед мен ще е яко.. пък и мисля че 2 год. са достатъчно време за да си разбрал какфо харесва тя.. и постарай се да изпълниш някоя нейна мечта или нещо такофа.. айде успех.. :)