PDA

View Full Version : Какво да правя

xSaShEtOx
06-06-2008, 16:50
Преди 3 години в даскало се запознах с едно много готино момиче. От тогава не сме спряли да си пишем разни смс-и и да си говорим. Допреди 2 години, когато двамата сменихме училищата. Тя е с една година по-малка от мен. Сега когато я видя в скайп винаги и пиша, но тя не ми отоговаря. И на обайданията ми също. Искам да се сближим, ама не знам как. В даскалото ли да и отида, ама тогава пък тя ше пита защо съм бил там. Кажете моля ви, не искам да си пропускам шанса... Станала е още по-готина от преди, трябва да я видя!

keep_smiling
06-06-2008, 17:00
:? съжелявам че трябва да ти го кажа, но се поставям на нейно място... казваш че не ти отговаря... това не говори нищо хубаво.. недей да я притискаш, защото от личен опит знам, много задушаващо е и още по- отблъскващо :( успех от мене! :wink:

Sunny07
06-06-2008, 18:24
Една моя приятелка снощи излиза с едно момче, което е МНОГО готино и се държи мн добре с нея. тя си го харесва но казва че нещо не е както трябва и мн не и се занимава с него и си призна че това е защото той постоянно тича след нея и на нея така не и е интересно. също каза че ако той не и обръщаше внмимание сигурно тя щеше мн да иска да е с него.
и така де искам да ти кажа с това че човек винаги иска това което няма и когато има нещо не го оценява.по добре и покажи какво губи и не тичай постоянно след нея

Len4etyYyy
06-06-2008, 19:13
Една моя приятелка снощи излиза с едно момче, което е МНОГО готино и се държи мн добре с нея. тя си го харесва но казва че нещо не е както трябва и мн не и се занимава с него и си призна че това е защото той постоянно тича след нея и на нея така не и е интересно. също каза че ако той не и обръщаше внмимание сигурно тя щеше мн да иска да е с него.
и така де искам да ти кажа с това че човек винаги иска това което няма и когато има нещо не го оценява.по добре и покажи какво губи и не тичай постоянно след нея
=;

MonSitY
06-06-2008, 19:16
е тя май не иска да се обвързва с теб... :? изчакай да ти отоговори защото ако не ог прави значи нямаш шанс :(

JunkieNi
06-06-2008, 21:22
Еми след като не ти отг на обаждания и по скайпа моя съвет е да я оставиш.Или ще те потърси зщото не я търсиш а така тя се чуства отбегнатал.А др да не те потърси ;)

NH3
06-07-2008, 07:15
онанизма му е майката

varnen4e
06-07-2008, 07:24
Еми, моя съвет е- бъде себе си, опитай се пъвро да се сприятелиш с нея, но не и досаждай.
:)